Higurashi no Naku Koro ni
Collapse
X
-
Comment
-
Tataigi, as istveriau ta antra sezona. Seriously, per viduri visi tie myzciojimai buvo pradeje atsibosti.
Bet taip, tikrai paaiskejo, kas ten per marazmai dejosi pirmajame sezone. Kadangi viska ispainiojo ir panasiai, ir taip toliau, trecio sezono man, aciu, nereikia.
Beje, piesimas labai erzino. Anime 100% propaguoja proporciju iskraipyma, bet cia jis visai nepasiteisino...Comment
-
hmm.. num ir as pasireiksiu paskaiciau jusu komentarus ir zinokit sudominot
paziurejau 10 ep ir mane biski pradejo nervint tas ju atsikelimas ir dead... itampa auga auga ten kazkas kazka uzmusa , o sekantis ep ziuu o jie wel wisi gyvi laimingi.. dohhh ... as pagalvojau kad ne ta ep pasileidau bet wisuose psl buvo tas pat toliau ziurejau ir vel tas pat ... gal galit kas paaiskint kas cia per nesamone
o daba apie anime piesimas wisai nk , netrugdo tos ju dideles galvos, man jos kazkuo net patinka , gal labiau pabrezia ta kad jos Killer Loli
Soundtrack , man kazkaip dar nepatrauke , bet dar daug anime liko
o siaip wisi tie kraujai, kuno daliu skraidymai, itampa , ir pan man labai prie sirdies taigi anime duociau 9/10 . Tas -1 todel kad jie staiga vel prisikelia o siaip anime nerealus , kad ir kaip ziuresiu wisus sezonus ir pan kiek busComment
-
paziurejau 10 ep ir mane biski pradejo nervint tas ju atsikelimas ir dead... itampa auga auga ten kazkas kazka uzmusa , o sekantis ep ziuu o jie wel wisi gyvi laimingi.. dohhh ... as pagalvojau kad ne ta ep pasileidau bet wisuose psl buvo tas pat toliau ziurejau ir vel tas pat ... gal galit kas paaiskint kas cia per nesamone
o daba apie anime piesimas wisai nk , netrugdo tos ju dideles galvos, man jos kazkuo net patinka , gal labiau pabrezia ta kad jos Killer Loli
o siaip wisi tie kraujai, kuno daliu skraidymai, itampa , ir pan man labai prie sirdies taigi anime duociau 9/10 . Tas -1 todel kad jie staiga vel prisikelia o siaip anime nerealus , kad ir kaip ziuresiu wisus sezonus ir pan kiek busComment
-
-
Sloth >> Butinai paziuresiu is dalies kad butu pirmas askiau ir tie ,,prisikelimai"
ir del to kad idomu
Lust >> Wat cia turbut taip ir yra dabar bus aiskiau nors ziuresiu be nervu
Siaip anime tikrai labai geras , tik welai wakare nelabai ziuret o tai wa katik 13 ep baigiau ir taip sedet vienai kambary neperlabiausiai malonuPaskutinis pakeitimas nuo Nemu; 2008-06-03, 22:41.Comment
-
Wot pziurejau pagaliau wisa pirma dali , ir wiskas pasidare tikrai aiskiau
nuomone nepasikeite , puikus anime , savo ziausriom scenom neleido uzsiciaupt
bet labiausiai patiko pati pabaiga ,,All right. I'll play the game with this endless June. As much as you please. " ir tas zvilgsnis , num beprotoComment
-
Va cia tai anime! Pradejes ziureti galvojau "Ok, show me what you got". Jauciausi toks kietas ir nepalauziamas, galvojau, kad tikrai cia nieko baisaus ir panasiai. Na, bet visas serijas kazkodel sugalvojau ziureti pries miega, ir tikrai galvojau, kad manes nepalaus. Na, paziurejus 4 serijas, t.y. pirma arc'a, issigandau. Buvo pats laikas sustoti, ir nebegalvoti apie si anime, bet zudymai neisejo is galvos. Po Death Note panasaus anime nesitikejau. Na, bet dabar ipusejes pirma sezona, laukiu nesulaukiu paziuret antra, su "paaiskinimais" del pirmo sezono. 5/5, piesimas neerzina, nes mates ir prastesniu, opening'as toks .. neiprastas, na o garso takelis gasdinantis. Kaip ir sakiau - 5/5.Comment
-
Šis anime patiko. Dėl savo tikrai gana originalios bei netikėtos idėjos, taip pat ir dėl tos linksminančios karts nuo karto prasidedančios psichozės. Isteriškas juokas šiame anime tikrai aukšto lygmens. xD Taip pat patiko muzika, ypač pirmo sezono opening'as.
Higurashi no naku koro ni kai (antrame sezone) tos psichozės jau žymiai mažiau, ten daugiau gilinamasi į pirmojo sezono "paslapčių" aiškinimąsi. Tiesa, antrojo sezono pabaiga kiek nuvylė. Mano manymu ji nepritiko prie viso anime stiliaus..
O dabar, pasirodo, ketinama išleisti ir trečiąjį sezoną Higurashi no Naku Koro ni Rei. Nežinau, ar vertėjo ir nežinau, ko iš jo reikėtų tikėtis.. Pagyvensim - pamatysim(:Comment
-
Rei bus OVA. Serijų kiekis dar nežinomas. Daugiau info čia .
Ką galiu pasakyti... Unikalus. Puikiai suderinantis comedy bei horror elementus. Kam nebūtų įdomu pamatyti nedidelės mergaitės spindinčiomis akimis, šaukiančios "Kawaii~~! I want to take it home~!"...O visai netrukus, stovinčią pamišusiu žvilgsniu ir su kruvina mėsos kapokle rankoje.
Pirmos 4 pirmojo sezono serijos įvarė man nemažai baimės. Ne veltui japonai - siaubo meistrai. Toliau viskas pradėjo aiškėti... Tačiau iki pat antro sezono pabaigos liko mįslių, kurių įminti negalėjau. Meistriškai sukurtas anime. Lenkiu galvą.Comment
Comment