Death Note
Collapse
X
-
-
ps. jei planuoji atsakyt tai i pm man kad daugiau nevaryt offtopicPaskutinis pakeitimas nuo civer; 2009-02-11, 14:51.What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Comment
-
Be galo šaunus animeTad mano vertinimai:
Piešimas 10/10(nors pripažystu kai kuriuos veikėjus nupiešė arba kaip Light arba kaip L)
Istorija 10/10(tikrai įdomi įstorija,nors daugeliui nuo 2 dalies nelabai įdomios,bet man atvirkščiai,nes nauji veikėjai-super!)
Veikėjai 10/10 mėgstamiausi:Mello(kartais užpuola toks jausmas,kad aš jį vaidinu,nes mes labai panašūs),Near,Light,L,Misa ir gal..Matt)
Muzika 9/10 (galiu pagrįsti kodėl:Nes openingai super,nors ankščiau man nepatikdavo "What's up people?!",bet dabar patinka,o dėl "The WORLD" ji-labai šauni daina.Nors endingas man tik 1 patiko)
Spoileris:Gaila,kad vos ne visi mano mėgstamiausi veikėjai mirė,o labiausiai gaila Light'oAishiteru Daisuke~hanComment
-
Visgi neiškenčiau ir nusprendžiau išsakyti savo subjektyvią nuomonę apie šį taip visų liaupsinamą anime.
Labiausiai mane nuvylęs anime iš visų kiek mačiau.Spoileris:Kažkodėl tikėjausi ilgo Lighto virtimo iš gero į pamišusį nuo valdžios ir galios, o čia bac per pirmą epizodą kaip niekur nieko. Labai nervino Kiros elgesys (Čia jis evil-genijus, čia jau žiūrėk elgiasi kaip mažvaikis).
Galutinai viską užmušė antro 'deth note' pasirodymas (kiek galima mėtyti tokius daiktus kur papuolė).
L irgi kvailas kaip reta pats geriausias pasaulyje detektyvas, o nežino elementaraus paauglių nusikaltėlių psichologinio braižo (Holmsas Lightą būtų suvystęs per tris serijas ir net iš LONDONO KOJOS NEKĖLĘS)
Teisybės daliai turiu pripažinti, kad jai būčiau pamatęs 'Death note' kai man buvo septyniolika, tai irgi kaip visi liaupsinčiau (best anime ever)
išvada ne vyresniems negu 18Comment
-
Visgi neiškenčiau ir nusprendžiau išsakyti savo subjektyvią nuomonę apie šį taip visų liaupsinamą anime.
Labiausiai mane nuvylęs anime iš visų kiek mačiau.Spoileris:Kažkodėl tikėjausi ilgo Lighto virtimo iš gero į pamišusį nuo valdžios ir galios, o čia bac per pirmą epizodą kaip niekur nieko. Labai nervino Kiros elgesys (Čia jis evil-genijus, čia jau žiūrėk elgiasi kaip mažvaikis).
Galutinai viską užmušė antro 'deth note' pasirodymas (kiek galima mėtyti tokius daiktus kur papuolė).
L irgi kvailas kaip reta pats geriausias pasaulyje detektyvas, o nežino elementaraus paauglių nusikaltėlių psichologinio braižo (Holmsas Lightą būtų suvystęs per tris serijas ir net iš LONDONO KOJOS NEKĖLĘS)
Teisybės daliai turiu pripažinti, kad jai būčiau pamatęs 'Death note' kai man buvo septyniolika, tai irgi kaip visi liaupsinčiau (best anime ever)
išvada ne vyresniems negu 18Comment
-
Death Note perzhiurejau per 3 dienas po 3 val. i kiekviena diena... total mindfuck (geraja prasme). po to kaip koks zombis kelias dienas jauchiaus . taip dar nebuvo pritraukes joks anime
DN yra labai gerai. itampa ir nematytas zhudymo budas (nemachiau, kad parashai varda i notebook'a ir BAM! negyvas zhmogus) yra win.
kaip ir nieko blogo nepasakychiau.
moralas: nesimokykit kaip Yagami Light bo prasides nesamones
^-my opinionComment
-
Viso anime metu visa sirdimi palaikiau Light, todel kai atejo pabaiga........................
Spoileris:as negalejau atleisti anime kad "blogis" pralaimejo.......... bet kadangi Light mire "graziai" ir tarsi truputi dievinamas as susitaikiau su situ sunkiu siuzeto smugiu sau ir dabar galiu parasyti 5 o ne 1, ka norejau parasyti tik suzinojes kaip viskas pasibaige...
Na, o muzika ir piesimas isskirtiniai - as tikrai nedaug maciau sitaip graziai ir techinskai nupiestu anime...
Kiek supratau, kurejas norejo stai ka pasakyti: genijai, gave per daug valdzios ir per mazai kontroliuojami, tampa visuotine gresme, be galo pavojingi maniakai, kurie myli tik save ir seka tik savo idealais pasalindami visus, kas jiems trukdo pasiekti ju beprotiskas svajones... ka manot apie tai?
Bet nepaisant to, as norejau pamatyti kaip Light triumfuoja nuslaves visa opozicija ir tampa visavaldziu dievu - tiesiog mano sirdis negali kitaip!... :rolleyes:Paskutinis pakeitimas nuo Viktoras; 2009-02-25, 16:56.👍 2Comment
-
Spoileris:Nelabai suprantu prie ko cia "elementarus" paaugliu nusikalteliu psichologinis braizas, jei apie Kira nebuvo zinoma nicnieko?
Holmsui butu uzteke 1 dienos. Jei jis butu ekstrasensas Kazkodel, nors ir skaiciau visus Konan Doilio rastus, man nepavyko izvelgti jokiu esktrasensoriu savybiu pas ji
O surast zmogu, apie kuri nezinoma nieko (net ir tai, kokiu budu jis zudo) daugiamilijonineje salyje yra neimanoma net teoriskai. Aisku, jei anas nerasyneja ant savo butu duru "Kira lives here. Welcome!"Paskutinis pakeitimas nuo Koori; 2009-02-25, 17:16.Comment
-
PS. Daugėja naujokų, daugėja floodo parašykit ką nors plačiau, gi turit ką pasakyt argumentuokit ir ttComment
-
Nu jo... patiko net labai... Tik kad tas Light kartais labiau primine psicha o ne blogaji geniju (nors pagal viska tai jis turejo kovot uz geri pasaulyje, labai keista bent jau man). Netgi atrodo nelogiska kad naikindamas nusikaltelius pats pasidare didziausiu psichopatu maniaku... nu zodziu... Dar labai patiko Misa, man jos net pagailo ant kiek ji Lighta buvo isisvaigus... Aisku, gal kiek ir perdaug epu, galima buvo padaryt standarta 24 epus ir butu uzteke. Piesimas geras ir nenuvalkiotas, muzika super, ypac antros anime puses OP ir ED. Be to sis anime kazkuo panasus i Code Geass, bent jau pagrindiniai veikejai tai tikrai panasus savo siekiais ir tuo kad abu turi galiu... Zodziu 5/5Comment
-
Tas tavo nelogiskumas paminetas praktiskai viso anime pagrindine mintis.Cia kaip su "Tikslas pateisina priemones.",t.y. iskyla dilema.Aisku nesakau,kad vykusiai su sita tema buvo susidarota Death Note,nu bet nors bande.(Code Geass zymiai geriau sitoj vietoj pasirode.)Comment
-
Del Code Geass pritariu, Lelouchas bent neatrode panasus i psicha o Lightas tai del savo idejos net savo seima galetu paaukot, jau nekalbu apie mergina...Comment
Comment