5 balai nors antras sezonas buwo kek nuobodesnis, viso anime atmosfera nereali, labai itraukiantis su neeilinia istorija beje man pabaiga patiko , as kitaip jo besielgencio ir neisiwaizdawau...
Death Note
Collapse
X
-
-
Senokai machiau jau, bet visdar pamenu kai ziurejau. Nebuvo joks anime taip "uzkabliaves". Pamenu kai refresh spaudinejau kas 5min laukdamas naujausios dalies subbed versijos ish deathnote7 saito. Savaite prasidedavo kai nauja serija ishleisdavo.
Antras sezonas netoks geras kaip pirmas, bet geresnis uz daugeli anime, tiesiog suleteja veiksmas. Uztai pabaiga viska vainikavo.Peanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
Comment
-
-
antras sezonas ??? kaip tai antras sezonas ??Comment
-
ziaurei zuzawejo mane, gera intriga ir iswis man patinka orginalumas sio anime, dar prideda wisa ta psichologija zawesio nu zodziu 9/10Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
Comment