Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Geriausias anime koki kada maciau nors ju net 10 nebuvo piesimas labai geras jei kam nors patinka filmai mirties tema siulau taip pat paziureti shigofumi
Tema,temos ispildymas,piesimas, na ir viskas man buvo nuostabu 5 balai.Pasirodo pagrindinis veikejas is pradziu padare kelias nelabai protingas klaidas,del to jis suseke,o kai reikejo isisukineti jis vel gi priiminejo jam paciam nepalankius sprendimus.Na klaidu turi buti,nes del ju ir issivysto visa istorija.Sis filmas man netoli sedevro,o gal ir sedevras.Na shigofumi man irgi netoli sedevro,nes labai patiko.
Puikus piesimas ir dar puikesne istorija. Ji privercia susimastyti ka tu darytum gaves Death Note.
Ar darytum savo teisinguma, ar sleptumei ja ir drebetumei mastydamas ka daryti ?:rolleyes:
Puikus piesimas ir dar puikesne istorija. Ji privercia susimastyti ka tu darytum gaves Death Note.
Ar darytum savo teisinguma, ar sleptumei ja ir drebetumei mastydamas ka daryti ?:rolleyes:
Nu pvz as eiciau zudyt visus :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
He he he ...baigiau...šeip tai jau prieš kelias dienas...Nu tikrai nerealus anime...piešimas geras ir detalus, veikėjai kiekvienas su savo charakteriu, siužetas įdomus,intriguojantis, soundtrack'as puikus......O pabaigos čia nekomentuosiu nes nenoriu spoiler'ių dėt.
Nieko baisaus ten nera. Psichologija ir viskas, ji veikia zmogu, todel taip baisu atrodo, kad tokie protingi zmones moka sugalvoti visose situacijose kaip issisukti ir veikti :P
Oj, mane mama tikrai paveike su savo psichologijos mokymusi. :P
Comment