Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Suiram
    Narys
    • 2007 11 24
    • 85

Wow

Paziurejau vakar visa eina sau man tai labai patiko bene geriausias Anime kuri maciau. Bet turiu pridurti kad pradzia man labiau patiko negu galas bet kadangi butu neetiska jei blogis(ju manymu) laimetu taj todel ir nelabai pykstu bet galejo ir apseit be tu skiepijamu "Draugyste nugali viska" arba "Vienas nieko nepasieksi" ar "Geris visada laimi" na cia tik mano nuomone bet pats galas vistiek man paliko klaustuka
    Spoileris:
    Taj mello mire ar ne? nes gi parode kad ta merga uzrase jo varda ant lapelio

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

Mire

Cia per meagupload'a siustis tasai specialas,pats kaip tik siunciu dbr,zesim kas ten bus,tikiuosi bus tikroji DN pabaiga o ne ta iskraipyta >_<
      Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-11-24, 09:59.
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Autorius th3
        Gal kas gali imesti linku iskur parsisiust nuo 1 episode? Labai susidomejau
        Keista, kad LAX... nepateike jokiu netiesioginiu saltiniu... na tuomet:

Comment

• Nebu
          Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
          • 199

Na galiu pasakyti, kad pats žiūrėjimo procesas patiko, ypač pirma dalis, tačiau i galą pradėjo šiektiek grybautis ir galų gale pasibaigė kažkaip išvis nevykusiai.

Įdomus anime dėl savo intrigos, tačiau neturintis jokios gilesnės prasmės ar idėjos. Pasižiūri ir pasibaigia tolesnių emocijų nepalieka.

Tačiau visgi duodu 4/5, prikausto prie monitoriaus išties.
          O daba pasigailėsi!!!

Comment

• Sloth
            [SrX]

• 2007 09 14
            • 277

Pokolkas geriausias koki maciau, soundtrack - super , personazai - super, veikejai - super , istorija - ishskirtine, todel taipogi SUPER.Ko dar reikia?!?!?
            Zanro sedevras, imo jei kas ir gali skirti maziau nei 10 balu, tj nebent del asmeninio skonio, o jei ziuresim, kaip i kurini, atsizvelgiant i atskiras detales, o ne vertinsim pagal savo asmenini skoni, tj nemanau, kad galima jam skirti maziau 10 balu.
            Ir prikausto sis anime tikrai stipriai, ziuredavau 10-16 seriju per diena, buciau ziurejes dar daugiau, bet tego valdytis, nes supratau, kad kuo daugiau epu i diena suziuresiu, tuo greiciau sitas geris pasibaigs

Comment

• TeraX
              Naujokas
              • 2008 01 30
              • 22

Geriausias man vis del to lieka Cowboy Bebop. Nors jo tokios kaip istorijos ryskios nera, bet ziureti malonu. DN dabar bus 2 vietoj. Labai geras trileris, nerealiai susuktas scenarijus.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

Ash shiuo metu zhiuriu dar Death Note jau 28 serija baigiau zhiureti. ir
                Spoileris:
                po L'o mirties
                pasidare nebe taip idomu ish dalies zhiureti :| Man tie nauji Kiros tirejai nepatinka (kazhkuokie vaikai su aceit Steveno Hawkingo intelektu) nu tiesiog nervuoja. Nzn ar chia buwo komentaras ankshchiau parashytas, bet yra DEATH NOTE filmas ir ash jau sprendzhiu vien tik ish filmo trailerio kad jis gadina animoshke :P
                Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-16, 18:07.
                Kartoškė

Comment

• BloodySaya
                  Naujokas
                  • 2008 02 28
                  • 8

Jo, turiu pripažint
                  Spoileris:
                  po L mirties man irgi nebe taip įdomu buvo. Trūko man jo. Išvis, L buvo mano mėgstamiausias veikėjas =]

O kad Light'as taip baigs, tai aš jau įtariau nuo pat pirmos serijos. Garbės troškimas nevisada toli nuveda.
                  5/5
                  Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-03-11, 13:05.

Comment

• Futari
                    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                    • 1094

Niekada ypatingai nemegau Raito, ypac po
                    Spoileris:
                    25 serijos
                    ... Spoksojau placiom akim ir galvojau "Son of a b***h Raito!
                    Spoileris:
                    Sitaip drista zvingaut L mirstant! D:
                    T~T" Nu is tikro kas be ko - Near niekada nemegau, nors man animuose tokie white-haired patinka, bet sitas isimtis. NEVYKELIS totalus. Mello tai toks scary guy, bet man patiko. Bet sakau, SPK ir Near gadino visa malonuma... D: (Bet Hale Bullock patiko)
                    Cia buvo mano pastarosios vasaros anime (pas mane anime laikas tik vasara, dazniau nerandu laiko, kitaip uzsikabinu ir visa diena butu "OMG SQUEE! O Edvardas tokia alchemija pavare OMG Envy atrodo kaip merga oi Misa kaip ji ziauriai rengiasi dieve kad jus matytumet ka Ichigo su Rukia isdarineja oh lol Raito kaip dramatiskai rasliavoja" etc. ) ir zodziu ispudzius gerus paliko. Va dabar rimtai
                    Spoileris:
                    galvoju kad pabaiga galejo but geresne. Per visa anime galvojau Raito koks tu siknius o gale vos verkt nepradejau...
                    Dievazi... Bet bendrai, tikrai puikus anime. Uzsikabinau uz jo labai labai.

Dabar as duosiu kai kokia nuoroda, prasau, nemuskit tik manes, jeigu paspausit ir paziuresit bent viena epizoda... Paskaitykite description kanalo desineje puseje virsuje T~T (Tikrai prasau neskriausti manes ir keiksmazodziu ten nerasyti T~T)

www.veoh.com/channels/deathnote-lt

Aciu uz demesi ^^'

(Beje kazkas cia klause kaip
                    Spoileris:
                    Raito sugebejo mirdamas uzsimerkt.
                    Manau lygiai taip pat, kaip tai sugebejo padaryt L

Ir dar sis tas, kuo norejau pasidalinti:
                    www.youtube.com/TeamDattebayo
                    (nerealus duberiai, gaminantys comedy tipo Death Note Dub )

Comment

• biganimefan
                      Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                      • 228

Anime mano nuomone gauna 5/5 , bet čia išimtinai,nes nekreipiau dėmesio į keletą detalių.
                      Visų pirma, veiksmas po L yra gana nuobodus. Near ir Mello nieko gero neparodo. Šitaip tiesiog manau, kad kūrėjai bandė pratęsti serijas, bet nieko gero neišėjo. Lightas tapo kažkokiu nuoboda po to. Man patiko tik įvykiai pirmoje dalyje, kol neperšoko laiku.
                      Istorija tikrai unikali ir labai įdomi. Tokios dar nesu mačiusi, tik keletą panašių manga serijų, kur viskas sukasi apie psichologiją, kaip Death note. Tai būtų Liar Game ( man rodos tai to pačio autoriaus), ir dar keletas, kur sukasi veiksmas apie mokėjimą žudyti su Shinigamių pagalba :P
                      Paskutinis pakeitimas nuo biganimefan; 2008-03-20, 20:12.

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

pratese anime nes chia yra dvygubas moralas o tam reikejo net pratesimo. L'o mirties moralas tas kad nekask gyliai duobes nes neishlipsi, o Light'o mirties moralas visiems aishkus
                        Kartoškė

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Pratesimo reik. Alternatyvios pabaigos - kaip deguonies. Nes paskutinis epizodas is tikruju buvo geras tik iki dalies "I have to kill him". Kiros spiegimas ir zvengas, nezinau kaip tai pavadint buvo cool, bet kas toliau tai jau silpnai. Raito mirties moralas - visi "dievai" gyvenima baigia ant sandelio laiptu.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-03-21, 18:13. Priežastis: Neteisingai ipiestas emotikonas... :D

Comment

• Evil_of_Darknesz
                            Suicide is painless...

• 2006 04 09
                            • 998

Nereik, gi gera ta pabaiga, atsibodo tas kira su savo tobulo pasaulio vizija. Siaip grazesne pabaiga nepamaisytu, bet Kiros mirtis butinas dalykas!

Comment

• SeiSoraYu
                              That's my pie.

• 2007 03 09
                              • 212

Na aš dabar žiūriu tą anime..tik 17 epą baigiau taigi vertinu 5/5,o kaip ten bus toliau matysim....O mėgstamiausias veikėjas Light ^^..Šeip po kiekvieno ep lieka intriga,todėl kad visai nenupuščiau begalvodama kas bus toliau žiūriu po 4-5 ep
                              Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-04-18, 21:24.

My DeviantArt

Comment

• despair
                                bud sweat and beers...

• 2007 06 01
                                • 168

Autorius SeiSoraYu
                                Na aš dabar žiūriu tą anime..tik 17 epą baigiau taigi vertinu 5/5,o kaip ten bus toliau matysim....O mėgstamiausias veikėjas Light ^^..Šeip po kiekvieno ep lieka intriga,todėl kad visai nenupuščiau begalvodama kas bus toliau žiūriu po 4-5 ep
                                Geriau is kart ziurek director's cut.

Comment

Working...