Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Rege
    Narys
    • 2007 06 30
    • 61

baigiau žiūrėt.
    Spoileris:
    Iš pradžių labai sudomino, pirmas serijas tiesiog prarijau akimis bet po truputėlį atsibodo žiūrėt...ypač kai Kira ir L ten tarpusavy kovojo protu... Labai patiko pats Yagami Light, bet būtų kraupu tikėti kad iš rimto atsirastų tokių, kurie taip ima ir žudo žmones...heh...
    kas labiausiai patiko tai L .Va čia tai eprsonažas.... buvo geras, ypač tai kad jis tiek daug saldumynų valgydavo nes labai daug mąstydavo, o jau tas rkaupus žvilgsnis...lyg gyvenime nebūtų miegojęs, tiesiogine prasme pasinešęs ant savo darbo... ir tikrai buvo gaila žiūrėt kai jis pamirė. Tada tas Yagami Light apsimetinėjo ir kraupiai šypsojos...žiauru. bent tas gerai buvo kad jis nenužudė savo sesers...jei tai būtų padaręs būtų buvę neįtikėtina tikrai...
    nepatiko kad tas Yagamis vis primąstydavo visokių planų...kai kurie aišku sumanūs, bet kai kuriose situacijose kaip jis pasielgė tai tik ir pagalvoji "kvailys" gi jo galėjo iš vis tas L neįtarti kad jis yra Kira...bet neee...vnž
    kas labiausiai nepatiko tai pabaiga...tikrai galėjo geriau sugalvot. nežinau kaip visi kiti, bet aš likau nepatenkinta kad jis ten pradėjo draskytis ir vienos sekundės nesugebėjo iškęst nepasakęs jog jis laimėjo..kaips akoma neperšokęs griovio nesakyk op...

Comment

• Lady

Lb lb patiko,oi ziurejau akiu neatplesiau Tik va galas kazkaip netaip... nepatiko kai light pradejo elgtis kaip beprotis... Visada buvau jo pusej

Comment

• Erinija
        Anonymous

• 2007 04 13
        • 15

Pritariu FainaruFantaji apie Raito [niekada nepripazinsiu jo 'anglisko' vardo] XD Siaip as Death Note anime nesu maciusi,tik manga perskaiciau
        Spoileris:
        ziauriai apsidziaugiau,kai mangoj Raito mire XD taip jam ir reikia,nes del jo kaltes mire L ir Mello - mano megstamiausi veikejai
        Death Note man labai patiko tikrai nusipelno 5 balu [duociau daugiau,jeigu butu galima XD ]

Comment

• Vienuolis
          Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
          • 165

Spoileris:
          Man tai labiausiai patiko kai mirė Light jis taip gražiai mirė negaliu tikrai mane jo mirtis užneša, bet kai atrodė kaip beprotis susiparinau vis dėl to jo laikas baigėsi gražiai ji ten tas dievas "nurašė"
          >_< 500x130

Comment

• FainaruFantaji
            Cyber Snake

• 2007 04 28
            • 579

Spoileris:
            Kai Light mire mes su drauge vos ne svest pradejom! Kaip as jo nekenciu, pritariu Neoner, kai mire L man DN taip pat baigesi.... Is nevilties ketinau net nebaigt ziuret, bet seip ne taip pabaigiau... Ir dziugu, kad yra pritarianciu kazkaip atrode jog cia daug Light fanu yra ^^
            Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-04-23, 16:56.

Working underground.

Comment

• liufa

Spoileris:
              Turbut vienintelis anime kurio serijos kiekviena savaite laukdavau. Su draugeliu darbe kai Lightas numire vos laidotuviu nepadarem, ir visa diena jo garbei Death Note soundtracka leidom

geriausias mano matytas anime
              Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-09-11, 21:31.

Comment

• Vienuolis
                Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                • 165

Man patiko tik reikia, kad psicho nuotaika užeitu, kad viska galėtum peržiūrėt nes kitaip labai sunkiai sekas ir reikia daug stabdyt nes subų daug veiksmo taip pat reikia nemažai laiko viska suvirškint.

P.s. Gal kas žinot anime kur pagrindinis herojus yra blogiukas?
                >_< 500x130

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius Vienuolis
                  Man patiko tik reikia, kad psicho nuotaika užeitu, kad viska galėtum peržiūrėt nes kitaip labai sunkiai sekas ir reikia daug stabdyt nes subų daug veiksmo taip pat reikia nemažai laiko viska suvirškint.

P.s. Gal kas žinot anime kur pagrindinis herojus yra blogiukas?
                  Code Geass nebent...

Comment

• Izanagi
                    Narys
                    • 2007 09 24
                    • 41

Vakar baigiau si anime ziuret tai man jis labai patiko.Siandien paziurejau filma tei ten Kira ne protingas buvo o kazkoks idiotas nemastantis isskyrus pabaiga.

Comment

• chichirou
                      .af.

• 2006 12 24
                      • 12

visa per para paziurejau,jega buvo,nuotaika kokia poto...uuuuu.....mental metamorphosis..

Comment

• Izanagi
                        Narys
                        • 2007 09 24
                        • 41

evil < ir tau del to labai labai pikta?

http://www.mininova.org/tor/719387

Comment

• Zagas

Sakykit ka norit. Bet death note geras anime. Trileris geras...
                          Veikejai savotiski.
                          Visi.
                          Ne tik L, yagami light, near, misa misa...
                          Cia gincijasi kas kam kuris labiau char patiko.. man tai nebuvo fav.. nes tik norejau suzinot kuom viskas baigsis.. Viskas buvo nenuspejama nieko pridurt ir negalima, bet
                          Spoileris:
                          man tai lb tragiska buvo kai L mire, toliau rodes lyg tai butu gumos tempimas iki negalios,
                          Idomu tai kai yagami light psihika sutriko isbandzius death note...
                          Viskas buvo gerai, tik pabaiga nekokia, kai su enar buvo
                          Man tai taip ziauru buvo kai yagami light buvo nudoptas near...
                          Nu zn neiimkit i sirdi jei ka nors uzgausiu, nes cia tik mano nuomuone..
                          Bet kad yagami light sugavo near tai gaydys grynas man pasirode...Nu zn yagami blogai dare, bet jis dare tai kas jam atrode gerai, o misa misa tai ne trenkta ji tik tokia yra, nu zn bet ka daryt ka tik light pasakys zn keistoka , bet ji gi isimylejo kai suzinojo jog butent yagamis atkersijo nusikalteliui nuzudzius misos tevus...
                          PABAIGA SUCKS MAN Nes gi near buvo ne toks kietas ar protingas kaip L...
                          O kai L mire , tai nzn nei verkt nei dziaugtis... Near nenusipelne sloves uz yagami, ji turejo atitekt L... Jis jos labiau nusipelne.. tai vat...
                          Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-10-20, 18:18.

Comment

• one-off_fan
                            Anime Otaku

• 2006 06 07
                            • 51

Nezinau ar visi sita girdejot, bet stai Jums kita sio anime pabaiga. Fridays special roadshow DEATH NOTE ANIME DIRECTORS CUT Final Conclusion, kuris randasi http://www.mininova.org/tor/866277
                            sigpic
                            Celebrate for ANIME

Comment

• dattebayo
                              random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                              • 207

lenkimes ir zegnokimes, mylekim ir gerbkim! DEATH NOTE! buk palaimintas, isbuciuotas ir numyluotas! i sita anime isijungiau labai neseniai, bet jo poveiki jau jauciu... vienas is paciu nerealiausiu kada nors sukurtu anime! ypac patiko tas intrigavimas. o pati sio anime istorija yra tikrai originali ir neeiline. meile ir taika, death note 4 ever. and ever.

Comment

• one-off_fan
                                Anime Otaku

• 2006 06 07
                                • 51

Autorius Ultra
                                O cia su subais ar RAW?
                                RAW, bet toj pacioj mininova.org gali rasti ir su angliskais subais... Tik jis man kazko siunciant ant 75 procentų sustojo
                                sigpic
                                Celebrate for ANIME

Comment

Working...