Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Iki 15 serijos žiūri įdomiai, iki 25 jau šiek tiek užknisa, po 25 nebenori žiūrėti. Nė nežinau. Šiek tiek sušiko pabaigą ir šiaip kol buvo L tol buvo pakenčiamas. Vėliau užkniso.
Visiskai pritariu, jeigu daba butu galimybe, tai as pakeisciau savo ivertinima, 4+ vien uz originalia ideja.
Va va :> biski perlenkta toj vietoj buvo ir mano nuomone. Nu aisku normalu, kai zmogui taip atsitinka, kai jis tikejosi visiskai kitko, kad jis puola i panika, bet kai Light visa anime laika buvo toks saltakraujis, tai kazkaip atrode perlenkta
Na man sis anime gan patiko bet mane tai nervino tas N (Near) grinai su zaislais zaidzia jauciu i gatve iseitu ji su ladzda koks 10 metis sudauzytu ir tai man pabaiga kazkokia keistoka buva bet visvien patio man sis anime nors kaip Light nepagalvojo kad N pagalvojo kad jis nepagalvoja kad pagalvojo kad anas zino kad vienas death note netikras . Na bet visvien biski ten jau tikrai per daug supanikavo Light .
Raito del to nesmerkiu,nes kzn, jis slepe tai kad jis Kira daugiau nei kelis metus, o be to,
Spoileris:
pabaigoj jis mane kad nugalejo ir N, o atsitiko atvirksciai...
o siaip manau kad finalas buvo gan geras.
Anyways, ispudingas anime. Istorija turi savo intriga nuo pat pradzios. Ir beje, nupaisymo stilius manau isvis pribloskiantis.
Na pabaigiau ziuret jusu isgirtaji Death Note, bet as vistiek nesuprantu kodel jis taip giriamas, na aisku idomus ir su intriga, taipat ir pobudzio tokio pirma karta teko matyt... Ai VNZ uz OST duodu 10 ir uz pabaiga su intriga 5...
Katik paziurejau Death Note Live Action, nu suprantu, kad ten stengesi nenukrypt nuo anime yvikiu, bet kaip ten visi susitko turiu galvoje L ir kira tai jau nesamoningai... Nors siaip dar idomiau, kad Live action, neera taip susietas su anime... (pats nebesuprantu ko noriu... ) Siaip dar vienas minusas kai ta boba ftb, save nusisove , tai aplinkui nemaciau nei kraujo, nei galva kad butu pazeista... Del sito galejo pasistengt.
Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-07-27, 01:29.
Priežastis: Papildyta
patiko sitas anime labai labai vienas geriausiu matytu pastaruoju metu, o del tos pabaigos vietos kur spoilas, tai perlenke lazda tikrai. Stebinolighto saltakraujiskumas ir abejungas net patiems artimiesiems. O pati pati pabaiga tai is vis fantastika kai jau bego link tu laiptu prigult ;D
Iki 15 serijos žiūri įdomiai, iki 25 jau šiek tiek užknisa, po 25 nebenori žiūrėti. Nė nežinau. Šiek tiek sušiko pabaigą ir šiaip kol buvo L tol buvo pakenčiamas. Vėliau užkniso.
Visiškai pritariu. Kai pradėjau žiūrėt, sėdėjau akių neatplėšdama, bet kuo toliau, tuo darės nuobodžiau. Kokia prasmė buvo įpaišyt tą N? Juk baigėsi, taip kaip ir tikėjaus. Kokios 23 serijos [o geriau dar mažiau] , būtų puikiai suėję...
Iveikiau 6 ep`us per siandien, [tik tiek, nes pastebejau jog turiu 8, bet ne 7 o juk ep`o nepraleisi tai vat dbr siunciasi ^_^] Siaubingai uzkabino ir patiko, senai su tokiu susidomejimu kazka ziurejau, dievinu veikejus ir ju prota jei, tai pavadinsi protu, i paciu paciausiu sarasa neieina, nes neypatinga efekta paliko, bet pats ziurejimo reikalas, tai SUPER, priklijuoja ir net nepajauti kaip greit ep`as pralekia!
Comment