Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Vienuolis
    Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
    • 165

Kiečiausias ir sudėtingiausias anime kuri mačiau tik keistai baigėsi
    >_< 500x130

Comment

• Raziel
      Mr. Reasonable

• 2004 06 10
      • 194

na va, damušiau ir aš jį... bendrai paėmus visai patiko, tik tikrai galėjo užsibaigti viskas su L arka, ten vėliau biškį gumos tempimas jautėsi.. nors pabaiga visai gera, man patiko.
      Spoileris:
      net ir Misa nusižudė kaip supratau.. už ką valio! nė vieno normalaus moters personažo anime nebuvo, vien vištos

nepatiko tik kartais toks perdėtas dramatizmas (nu ekscentriškiau pavaizduot tokio paprasto veiksmo, kaip rašymas, turbūt jau nebeįmanoma ), logika ta kartais tokia dirbtinė buvo (koks L ar Near atrodė mintis skaito, o ne logiškas išvadas daro iš turimos informacijos), norėjosi ir biškį daugiau apie Mello kad būtų parodę... bet techninė pusė visa tai super
      Autorius Killerbee
      Va kai Kira
      Spoileris:
      buvo prarades atminti tai visai man patiko
      Spoileris:
      o man atvirkščiai :] kai atmintį praradęs buvo, kaip tik toks liurbis buvo, eilinis "kovotojas už teisybę" ir dar, skirtingai nei tarkim L, labai jau banalus

4/5 geras anime, bet iki šedevro nlb tempia, imho
      Paskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2007-07-06, 15:36.
      "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
      Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius Raziel
        Spoileris:
        o man atvirkščiai :] kai atmintį praradęs buvo, kaip tik toks liurbis buvo, eilinis "kovotojas už teisybę" ir dar, skirtingai nei tarkim L, labai jau banalus
        Spoileris:
        Banalus ne banalus . bet bent jau ne maniakas.

Comment

• Yume

Spoileris:
          ai ka as zn, bet man pati pradzia buvo geriausia, kai buvo visokiausiu ten erm... gerai sugalvotu vietu nzn kaip pavadint kai Light tiksliai apmastydavo kiekviena savo zingsni ir is anksto dazniausiai ir siaip kai jis buvo toks saltakraujis, toks saltaprotis ir t.t. kai Light prarado atminti, tai kazkodel nebebuvo taip idomu... nzn kodel.

Comment

• Light
            Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
            • 161

Pritariu ,kad kai L buvo idomiausia . L kazkoks paslaptingas ir gaila apie jo praeities fragmentus nieko nezinom. O kokius 3 epus galejo vien apie L ir Light vaikyste.

Comment

• yamis
              Narys

• 2006 09 28
              • 66

Autorius Light
              Pritariu ,kad kai L buvo idomiausia . L kazkoks paslaptingas ir gaila apie jo praeities fragmentus nieko nezinom. O kokius 3 epus galejo vien apie L ir Light vaikyste.
              Apie Light vaikystę tai nieko įdomaus nebutų rodę, nes jis juk garsėjo kaip moksliukas, o apie L tai ir aš norėčiau pamatyt, pvz iš kur ta mokykla kur mokėsi Near ir Mello bei panašius dalykus

Comment

• Light
                Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                • 161

Kiros moterys liudna tema jom pasiseke visom arba protas nuciuoze arba dar kas idomesnio ivyko. Jom rimtai pasiseke nors truputi neaisku kas su Misa ivyko nieko aiskaus ten neparode.

Comment

• Intrigante

kaj kurie sako kad ta kiros pasekeja kuria rodo mangos pabaigoj (del anime nzn, galo nemaciau), yra Misa. me thinks it's false rumor

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius Light
                    Kiros moterys liudna tema jom pasiseke visom arba protas nuciuoze arba dar kas idomesnio ivyko. Jom rimtai pasiseke nors truputi neaisku kas su Misa ivyko nieko aiskaus ten neparode.
                    Kas kas...nusizude aisku.

Comment

• Light
                      Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                      • 161

Kur tu tikslai taip matei ?gi Misa atminties tai nebeturi. .O .kad ant stogo tai butnai nusoko.Jos lavono neparode ,o tam Misakui ar kaip jis tai rimta liudnai baiges.

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Autorius Light
                        Kur tu tikslai taip matei ?gi Misa atminties tai nebeturi. .O .kad ant stogo tai butnai nusoko.Jos lavono neparode ,o tam Misakui ar kaip jis tai rimta liudnai baiges.
                        Nebutina matyt kad suprast. Per daug akivaizdu imho. O prie ko cia atmintis? Atsiminimai apie Kira nuo knygos nepriklause.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

Paziurejau pora seriju, negaliu pasakyt, kad labai suzavetas, bet istorija po truputi itraukianti ir veikejai neblogi ypac shinigamis, kur obuolius eda....

Comment

• Bardakas
                            Žmogus Ne

• 2005 09 22
                            • 1462

Iki 15 serijos žiūri įdomiai, iki 25 jau šiek tiek užknisa, po 25 nebenori žiūrėti. Nė nežinau. Šiek tiek sušiko pabaigą ir šiaip kol buvo L tol buvo pakenčiamas. Vėliau užkniso.
                            Maybe on Earth, Maybe in the Future
                            sigpic
                            Kurokawa idėjinis lyderis
                            Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Evil_of_Darknesz
                              Suicide is painless...

• 2006 04 09
                              • 998

Ale tikrai kaip Didelis-Bardakas sake kuo toliau tuo maziau jis mane traukia, dabar paziurejau 7 epa ir jis man kazkaip netneisimine apie ka ten buvo... Nesuprantu, ko taip visi ji isgyre?

Comment

• lolester

As tai jau ziuriu 17 serija... ir ka zn.. man kuo toliau tuo labiau jis patinka.. lb idomus..

Comment

Working...