Kiečiausias ir sudėtingiausias anime kuri mačiau tik keistai baigėsi
Death Note
Collapse
X
-
na va, damušiau ir aš jį... bendrai paėmus visai patiko, tik tikrai galėjo užsibaigti viskas su L arka, ten vėliau biškį gumos tempimas jautėsi.. nors pabaiga visai gera, man patiko.
Spoileris:net ir Misa nusižudė kaip supratau.. už ką valio! nė vieno normalaus moters personažo anime nebuvo, vien vištos
nepatiko tik kartais toks perdėtas dramatizmas (nu ekscentriškiau pavaizduot tokio paprasto veiksmo, kaip rašymas, turbūt jau nebeįmanoma ), logika ta kartais tokia dirbtinė buvo (koks L ar Near atrodė mintis skaito, o ne logiškas išvadas daro iš turimos informacijos), norėjosi ir biškį daugiau apie Mello kad būtų parodę... bet techninė pusė visa tai super
Autorius KillerbeeVa kai Kira
Spoileris:buvo prarades atminti tai visai man patikoSpoileris:o man atvirkščiai :] kai atmintį praradęs buvo, kaip tik toks liurbis buvo, eilinis "kovotojas už teisybę" ir dar, skirtingai nei tarkim L, labai jau banalus
4/5 geras anime, bet iki šedevro nlb tempia, imhoPaskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2007-07-06, 15:36."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Comment
-
Spoileris:ai ka as zn, bet man pati pradzia buvo geriausia, kai buvo visokiausiu ten erm... gerai sugalvotu vietu nzn kaip pavadint kai Light tiksliai apmastydavo kiekviena savo zingsni ir is anksto dazniausiai ir siaip kai jis buvo toks saltakraujis, toks saltaprotis ir t.t. kai Light prarado atminti, tai kazkodel nebebuvo taip idomu... nzn kodel.Comment
-
Apie Light vaikystę tai nieko įdomaus nebutų rodę, nes jis juk garsėjo kaip moksliukas, o apie L tai ir aš norėčiau pamatyt, pvz iš kur ta mokykla kur mokėsi Near ir Mello bei panašius dalykusComment
-
Nebutina matyt kad suprast. Per daug akivaizdu imho. O prie ko cia atmintis? Atsiminimai apie Kira nuo knygos nepriklause.Comment
-
Paziurejau pora seriju, negaliu pasakyt, kad labai suzavetas, bet istorija po truputi itraukianti ir veikejai neblogi ypac shinigamis, kur obuolius eda....Comment
-
-
Ale tikrai kaip Didelis-Bardakas sake kuo toliau tuo maziau jis mane traukia, dabar paziurejau 7 epa ir jis man kazkaip netneisimine apie ka ten buvo... Nesuprantu, ko taip visi ji isgyre?Comment
Comment