Nesutinku nuo pradziu buvo aisku kad tera du variantantai vienas ivyko. O del mangos ir anime pabaige man jos praktiskai vienodos. Viena smulkmena gal ir nervina skaiciusius manga. As neskaiciau man gerai ir tokia pabaiga. Jeigu butu buvus mangos pabaiga ka tas pakeistu. Ji vis tiek butu karti ir pilna nusivylimo amen.
Death Note
Collapse
X
-
Kai pazžiurėjau 36 epa galvojau, kad Light laimės sukurs savo ta naują pasaulį ir .t.t labai norėjosi pamatyti ta 37 epa. Kai jį pamačiau labai nusivyliau. Galvojau bus kažkas įspudingesnio, o dabar ne šis nei tas. Galėjo šio anime kurėjai kitap užbaigti jo galaComment
-
Dar viena serija laukia ar kažkas panašaus.
http://www.animeonline.com/index.php...ails&id=102438
...Even now I keep calling your name...
[[<...>]]
I'm not a girl ^^Comment
-
Nenoriu lažintis, nes tik dabar manga pradėjau skaityti. Gal ir tavo tiesa, bet aš labiau norėčiau kokio alternatyvaus endingo ^^ "Kira wins and something like that"...
...Even now I keep calling your name...
[[<...>]]
I'm not a girl ^^Comment
-
Tai juk filmo pabaiga buvo kaip mangos, tai negi dabar anime turėjo taip pat baigtis...
Ir taip, jo reikėjo gailėt, juk kai viskas tik įvyko (paėmė tą sąsiuvinį), jis buvo tik vaikas su savo svajonę, kuria manė, kad įgyvendins su šio sąsiuvinių... Ai, nemokų reikštis, vnz, vaikų reik gailėt...Comment
-
Dar vienas epizodas? Sita pabaiga visai gera . Kas ten po to kai mire patys zinot kas neidomu. Ka ta seka darys bandys Kira iskviest. Vienu zodziu ilgai lauksim sito ypatingpo epo o gausim nieko stebuklingo gal net blogesne pabaiga kiek imanoma.Comment
-
Man ta pabaiga trauma ivare, galejo bent jau ta "Light" ramu palikti, tai ne N****I isprotejo ir draskytis pradejo, baisus vaizdas zodziu.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Atlikau pareiga ir paziurejau.
Serialas A+++ lygio. Labai prabangus pirmiausia vizualiai. Va kad taip visi atrodytu.... Tiek dinamika tiek statika tiek apsvietimas tiek rezisieriaus darbas. Siuzetas irgi super ir gan gudrus. Gal tik kazkiek persistenge ir teko save kopijuot. Butu geriau ir pabaige istorija su L. Labai kokybishka ir muzika. Uz antra op ir en mega respect. Respect ir rusu suberiams uz op vertima. Su pabaiga irgi viskas ok. Taip ir turejo baigtis.Spoileris:Dievo vaidmuo zmogui ne pagal jegas. Nezinau kas ten ko gailejosi bet man nei trupucio nebuvo gaila. Nemokejo net normaliai pralaimet gyvulys. Va ko buvo gaila tai mergiociu...
Dabar vienintelis ir gan riebus minusas.
Kira. Man nepriimtinas personazas. Ir pati knyga cia ne prie ko. As pats daznai pagalvoju kad visus urodus reiktu saudyt. Bent jau tuos kurie papuola antra karta. Bet kokios priemones jis naudoja....... Jam net savo seimos negaila. Taip ciniskai naudotis zmonemis.... Kai pagrindinis personazas man atgrasus dingsta visa intriga. Nera uz ka "sirgt". Va kai KiraSpoileris:buvo prarades atminti tai visai man patiko
Reziume: 8 balai. Gal ir sedevras bet ne man...
+1 Madhouse uz eilini kokybishka anime. Taip ir toliau.Comment
Comment