Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Light
    Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
    • 161

Nesutinku nuo pradziu buvo aisku kad tera du variantantai vienas ivyko. O del mangos ir anime pabaige man jos praktiskai vienodos. Viena smulkmena gal ir nervina skaiciusius manga. As neskaiciau man gerai ir tokia pabaiga. Jeigu butu buvus mangos pabaiga ka tas pakeistu. Ji vis tiek butu karti ir pilna nusivylimo amen.

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

ji butu buvusi daug geresne nes db ziuriovai gailejosi light o mangos autoriai nenorejo kad jo gailetusi.. nu zodziu bent taip supratau is mangos
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• despair
        bud sweat and beers...

• 2007 06 01
        • 168

Kai pazžiurėjau 36 epa galvojau, kad Light laimės sukurs savo ta naują pasaulį ir .t.t labai norėjosi pamatyti ta 37 epa. Kai jį pamačiau labai nusivyliau. Galvojau bus kažkas įspudingesnio, o dabar ne šis nei tas. Galėjo šio anime kurėjai kitap užbaigti jo gala

Comment

• Light
          Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
          • 161

Ar jis didvyris kurio gailisi ar nesigaili jeigu jis kaip zinot nelaimejo nieko tai koks skirtumas ka jam jaucia zmones. Painu reiks gal paskaityt ta legendine Death note manga.

Comment

• Ultra
            Naujokas

• 2007 06 28
            • 20

Dar viena serija laukia ar kažkas panašaus.
            http://www.animeonline.com/index.php...ails&id=102438

...Even now I keep calling your name...
            [[<...>]]

I'm not a girl ^^

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

lazinames kad tame epe parodys tai kas buvo mangoj po Kiros mirties.. tai ten bus Aizawos(berods) ir Matsudos poklabis,Kiros pasiekeju sekta ir dar kas nors
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Ultra
                Naujokas

• 2007 06 28
                • 20

Autorius Izzo
                lazinames kad tame epe parodys tai kas buvo mangoj po Kiros mirties.. tai ten bus Aizawos(berods) ir Matsudos poklabis,Kiros pasiekeju sekta ir dar kas nors
                Nenoriu lažintis, nes tik dabar manga pradėjau skaityti. Gal ir tavo tiesa, bet aš labiau norėčiau kokio alternatyvaus endingo ^^ "Kira wins and something like that"...

...Even now I keep calling your name...
                [[<...>]]

I'm not a girl ^^

Comment

• Linxmas
                  Anime Watcher
                  • 2006 07 08
                  • 13

Tai juk filmo pabaiga buvo kaip mangos, tai negi dabar anime turėjo taip pat baigtis...
                  Ir taip, jo reikėjo gailėt, juk kai viskas tik įvyko (paėmė tą sąsiuvinį), jis buvo tik vaikas su savo svajonę, kuria manė, kad įgyvendins su šio sąsiuvinių... Ai, nemokų reikštis, vnz, vaikų reik gailėt...

Mano Blogas

Comment

• Light
                    Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                    • 161

Dar vienas epizodas? Sita pabaiga visai gera . Kas ten po to kai mire patys zinot kas neidomu. Ka ta seka darys bandys Kira iskviest. Vienu zodziu ilgai lauksim sito ypatingpo epo o gausim nieko stebuklingo gal net blogesne pabaiga kiek imanoma.

Comment

• radament666
                      "Umi no Suna" Dark

• 2007 02 18
                      • 154

Man ta pabaiga trauma ivare, galejo bent jau ta "Light" ramu palikti, tai ne N****I isprotejo ir draskytis pradejo, baisus vaizdas zodziu.
                      Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

Comment

• Light
                        Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                        • 161

Na nepassakyciau,kad jis labai ramus buvo ir praeituose epuose. Zudydamas 7 dienas per savaite ir slaptydamasis nuo spk agentu negali islaikyti visiskai aiskaus proto. Stresas daro savo.

Comment

• Yume

Bet palyginus koks jis buvo anime pradzioj ir koks isterikas pasidare pabaigoj... tai atrodo kad ne tas pats zmogus nu aisku suprantama kad paciuozia stogas gyvenant toki gyvenima, bet manau visitiek buvo siek tiek perlenkta lazda su jo beprotyste paskutiniam epe...

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

nu jam ten paciuoze protas nes ji priciupo ir jis nebezinojo ka daryt kad atsivarytu.. nu zodziu ten buvo viskas labai net vietoj ir kaip tik parode kokie zmones gali but tokioj situacijoj..
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• hanaretsu
                              Beealzebub
                              • 2006 08 19
                              • 135

NE NENENENENENE. Pusę savaitės kaupiau drąsą ir pagaliau pažiūrėjau. Manau anime pabaiga nebuvo tokia gėdinga kaip mangos, bet vistiek... O dar tas vaikiškas snukelis mirštant. RAITO DIEVAS IR GANA beje, kaip jis miręs sugebėjo užsimerkt? o.O

Comment

• Killerbee
                                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                                • 2910

Atlikau pareiga ir paziurejau.
                                Serialas A+++ lygio. Labai prabangus pirmiausia vizualiai. Va kad taip visi atrodytu.... Tiek dinamika tiek statika tiek apsvietimas tiek rezisieriaus darbas. Siuzetas irgi super ir gan gudrus. Gal tik kazkiek persistenge ir teko save kopijuot. Butu geriau ir pabaige istorija su L. Labai kokybishka ir muzika. Uz antra op ir en mega respect. Respect ir rusu suberiams uz op vertima. Su pabaiga irgi viskas ok. Taip ir turejo baigtis.
                                Spoileris:
                                Dievo vaidmuo zmogui ne pagal jegas. Nezinau kas ten ko gailejosi bet man nei trupucio nebuvo gaila. Nemokejo net normaliai pralaimet gyvulys. Va ko buvo gaila tai mergiociu...

Dabar vienintelis ir gan riebus minusas.
                                Kira. Man nepriimtinas personazas. Ir pati knyga cia ne prie ko. As pats daznai pagalvoju kad visus urodus reiktu saudyt. Bent jau tuos kurie papuola antra karta. Bet kokios priemones jis naudoja....... Jam net savo seimos negaila. Taip ciniskai naudotis zmonemis.... Kai pagrindinis personazas man atgrasus dingsta visa intriga. Nera uz ka "sirgt". Va kai Kira
                                Spoileris:
                                buvo prarades atminti tai visai man patiko
                                Tada ir idomiausia buvo ziuret. Na bet cia serialas nekaltas kad jau toks jis personazas. Taip sakant is dainos zodziu neismesi.
                                Reziume: 8 balai. Gal ir sedevras bet ne man...
                                +1 Madhouse uz eilini kokybishka anime. Taip ir toliau.

Comment

Working...