Vienas kiečiausiu detektyvų, užkabino, tik kad va horror žandras manau čia nelabai tinka, nes ten nieko tokio nebuvo. Duodu 5/5.
Death Note
Collapse
X
-
-
I love it... tai vienas tu anime kuriuos kiek siuntum tiek ziuretum pagaves kabliuka,bent man taip buvo. perziurejau visa maziausei 3 kartus,ir manau vel reikes parsisiusti is veikeju labai myliu demona valganti obuolius - Ryuk toks pilnas atviro cinizmo kurio paprastai pritruksta is veikeju 10/10Comment
-
As nesuprantu, ko tas L tiek fangirlizmo sukelia. Asmeniskai man labiau patinka Near kaip detektyvas, nes jis nespėlioja kaip L ir nepersistengia su veiksmu kaip Mello + Near theme music superine. O istorija man patinka gale nes Light'as isprotejaI'm in despair!Comment
-
Na , pagaliau baigiau žiūrėti šitą šedevrą. Ir tikrai nenusivyliau.
Bent mano galva jau Death note galima traukti į anime klasika. Kiekvienas epizodas turi savo prieskoni ir ka pasiulyti žiūrovams, o charakterių vystimasis einant serijoms tiesiog nepriekaištingas. Aišku nebent keleta "side" veikėju, bet jie dėl to ir side vadinami.
Beje filmai nuo pačių anime epizodų lb skiriasi gal aišku i filmus tiek ir nesutalpinsi dėl to jie ir nukentėjo.
Esu iki šiol priblokštas ir sužavėtas. 5/5Comment
-
Nuostabus anime, nemanau, kad greitu laiku išvysiu dar vieną tokį šedevrą, o gal išvis neišvysiu. Idėja, veikėjai, soundtrack'as, grafika, viskas čia mano akimis buvo šalia tobulybės. L ir Near man patiko kone vienodai, tad antra anime pusė manęs nenuvylė. Pamilau ir Light, nors gavosi taip jog filmus mačiau pirmiau ir filme tikrai nebuvo atspindėtas Light genialus protas, šaltakraujiškumas. Mane tokie veikėjai "veža". Paskutinė serija mane kiek šokiravo. Šis anime buvo tartum 36ep didybės ir vienas ep beprotybės.Comment
-
-
Geras anime kiekvienas epizonas nuolatos uzkabinantis, bet kai mirė Light'as pradėjo truputį erzinti veiksmas... ypac atidavimas mirties dievu vis kitiems... Butu uzteke su Light'o mirtimi pabaigti anime butu buve 10/10 balu, o dabar 8/10Comment
-
Comment
-
Gana sunkiai suziurejau si anime seriala. Jei ne jo garsumas ar populiarumas, tikriausiai nebuciau prisivertes visa tai perziureti iki galo. Manau manga (kurios truputi skaiciau) idomesne.
Pati istorija iki galutines Z ir L dvikovos epizodo buvo daugiau maziau itraukianti ir idomi. Gana idomi ir nenuobodi logine spirale kuria sukosi visas anime veiksmas. Taciau viskam truko kazkokio tai prieskonio, nes serijos per daug monotoniskos ir besikartojancios savo intrigu raizgalinemis ir "protu musiais"; panasu i ta pati diena is dienos valgoma "rafinuota" patiekala: atrodo lyg gerai, skaniai pagaminta, lyg ir is idomiu sudedamuju daliu, taciau bevalgant pajunti, kad jam, kaip minejau, truksta kazkokio tai prieskonio. Galiausiai ir pabosta ta pati valgyti. Bent jau tokia mano nuomone.
Piesimas neutralus, kiek statiskas.
Anime galejo buti uzbaigtas ties Z ir L paskutiniu epizodu. Iki sios vietos visa tai butu galima ivardinti kaip fentesy (su dramos ir detektyvo/trilerio priemaisomis) stiliaus istorija. Taciau po to sekusios serijos jau visai veiksmo pasaka.. Viskas tapo per daug banalu ir nuspejama. Stipriai krito bendras lygis. Paskutine serija pati silpniausia. Ji visai prarado ta rafinuota logiskuma, kuriuo seke ar bande sekti visas serialas (L gale parodomas vos ne kaip beprotis ar psichopatas).
Pats anime ziaurokas savo siuzetu. Ne tik zmogzudystemis, bet ir be galo saltu cinisku isskaiciavimu ir manipuliavimu kitais zmonemis. Cia zaidziama zmogiskomis vertybemis ir sampratomis ir kartais nusizaidziama, tiksliau bandoma eksperimentuoti "o kas butu, jei butu..".
Sis anime "eksperimentinis". Savotiskas. Vieniems (tikriausiai daugumai) patiks, kiti liks maziau suzaveti.
Bendras ivertis: 3.5/5 arba 7.5/10
Yra sukurtas japoniskas "Death Note" meninis filmas. Ten labiausiai sinigamiai isimintini. O pats filmas kaip santrauka viso anime/mangos serialo, mano nuomone, nelabai vykes. Beja si filma pries keliolika (tris ar keturis) metu pirmiau ir pamaciau nei anime. Kiek pamenu filme grazus spec.efektai ir 3D grafika.
Pabaiga - isteriskaPaskutinis pakeitimas nuo arna; 2014-05-02, 00:38.👍 3Comment
-
Comment
-
Šiaip Netflix retai kada nuvilia ir duodu šiokių tokių vilčių. Death Note live action senieji man asmeniškai buvo šlamštas, kaip ir dauguma JP live actionų. Didžiulis kontingentas auditorijos, plačiu mąstu - tikrai nežiūri jų ir dalinai sutampa jų požiūris su mano. Netflix savo ruožtu iki šiol kūrė tikrai gerus, kokybiškus ir nestandartinius serialus bei filmus. Jie gali sau tai leisti. Stranger Things vienas iš tokių keistenybių su Spilberginiu 8-ojo dešimtmečio pojūčiu ir šiek tiek Tron SFX prieskoniu. Iš paskutiniųjų jų filmų mane labai nustebino Spectral. Nekalbant jau apie tokius kaip Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, House of Cards. Jeigu jie savo kartelės nenuleis - bus ganėtinai įdomus kūrinys.Comment
Comment