Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Cia anfs subtitrai... Nezinau, gal neskaitete viso forumo, bet pirmais butent pabreziau, kad anfs yra visisiskai niekam tike subtitrai, net uzsienio forume skaiciau, kaip i suns dienas ji isdejo :/ anfs as ir pats turiu, bet noriu normaliu subu, kaip ir pirmose 12 seriju, kurias papostinot pac iam pirmam puslapy sito thread. tai va. tik tiek.
Kaip parsisiust tas serijas su normaliais subais?
Live-Evil nutraukė animo subinimą, bet užtat C1 (išleido 13 epų) ir Animanda (16 epų) tęsia, pas juos kokybė irgi gera, niekuo nenusileidžia L-E, o gal net ir lenkia
"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West" Alexander Kojève, 1959
O kuo prasti tie anfs subai? Norėčiau žinot, nes ateityje, ruošiuos siųstis, kai visą išleis.
Na, visu pirma tai pas juos nera zodzio "shinigami" zodyne (vercia i "death god"), antra, ju zodynas apskritai niekam tikes, nes yra akivaizdziu klaidu (kurias tiesiog patys galime matyti bent kiek ismanydami anglu kalba), ir netgi labai daug (ypac 14 serijoj, 15 siek tiek dar normaliau). 15 serijos pabaigos tai as net nesupratau. Nezinau, gal ka praleidau, ar kaip nors, bet du kartus perziurejau, ir iki galo nesupratau... Baisu net ir siustis 16 serija, tai gal as kol kas lauksiu, ir tikesiuos, kad evil-subs persimintys... Net nezinau... Siaip is mano puses tai nera rekomendacijos tiems anfs. O taip pat ir animanda Zinoma, kam uztenka suprasti visa veiksma, tai to uztenka, bet as visada buvau all-or-nothing zmogus, tai noriu, kad butu kuo tobuliau. Man nepatinka, kai pats turi dar sifruotis, ka nori pasakyti tie subai, ir tada dar bandyti suvokti visa veiksma...
Nelabai suprantu kodel tiek daug zmoniu pasinesusiu del to Death Note anime. Nei ten veiksmas kazkoks kvapa gniauziantis, nei ka. Pliusas gal tik, kad veikejai isvystyti neblogai. Nekabina sitas anime visiskai. :bored:
Nelabai suprantu kodel tiek daug zmoniu pasinesusiu del to Death Note anime. Nei ten veiksmas kazkoks kvapa gniauziantis, nei ka. Pliusas gal tik, kad veikejai isvystyti neblogai. Nekabina sitas anime visiskai. :bored:
Kiekvienam pagal skoni. Kai kuriems zmonems kaip tik jau atsibodes tas niekam tikes veiksmas - saudo gaudo dauzo keikia ir tas pats per ta pati 100 seriju... death note bent jau ideja nera nuvalkiota, o kazkas naujo ir idomaus sugalvota. O veiksmo death note isvis nera, jei nepastebejote tamsta. Jei ka galima izvelgti, tai didziuli vyksma. Bet kiekvienam anime ir pagal jo proto galimybes...
Ziuriu yr ir nepatenkintu siuom animu.
Siaip tiesa sakai Wild One, kad nauja ir idomu. Bet veiksmo visiskas nebuvimas vis delto minusas yra. Ilgainiui nusibosta, kad per kelias serijas herojai tik speja ismastyt kazkokias dedukcijas, o veiksmo yra nulis. Nors siaip jau toliau jo atsiras kazkiek, bet vis vien nedaug.
Visa kurinio verte ir yra idejoje. Bet ta ideja IMHO geriau yra igyvendinama mangoj (kur kaip tik skaitai ir labiau isigilini i visus tuos ismastymus) nei animej.
btw, dar net nebalsavau, nes per anksti kol kas. but for now it is 4/5
Tas pasyvus "vyksmas" kaip tik ir sumauna visa anime pagal mane. Taip galima sneket apie Death Note kaip apie maista smegenim (lygininant su bendra anime visuma), bet vien del to suzavetas nelieku. Butu aktyvesnis, butu ir idomesnis.
Turim jau 19 Death Note serijų, jau pusė animo praėjo, dar truputis ir turėsim visą
Naują op ir ed įkišo. OP ED
Muzika linksma, graži, maloniai dirgina ausį, naujasis op fanų sarkastiškai vadinamas LSD, tam visiškai pritariu, nes jis labai linksmai spalvotas ir juokingas
ED pagal kanonus lieka toks pat kaip ir op tik lėtesnis ir labiau melancholiškas.
Na žiūrėsm, ką kūrėjai ateityje dar pasiūlys kartu su pagrindiniu patiekalu.
Edit~kadangi anime diktuoja madas, tai greitai galim sulaukt visual key ir emo antplūdžio
Paskutinis pakeitimas nuo Lax..; 2007-02-28, 21:25.
pasirodo ne man vienam "kuo toliau į mišką, tuo daugiau grybų" su šitu animu kažkaip svyra mano nuomonė į "nieko gero" pusę.. na bent jau vidutiniškas, dingo susidomėjimas kažkaip
"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West" Alexander Kojève, 1959
Velnias Man susidomejimas tuo pertemtu deathnote'u dingo ties 15 serija. Ne pats nezinau kodel, bet neprisiverciu toliau ziuret. Visiskai nebedomina, o anksciau vos ne kasdien tikrindavau ar nauja serija isejo...
ta "turbiška merga" galėtų visiems padaryti paslaugą ir numirti ... kokia nors skaudžia ir labai kankinančia mirtimi :]
o šeip man tai labai patiko naujas opening'as ir ending'as... gal ne tiek muzika kiek vizualiai, nors prieš sunkesnę muziką ir nieko prieš neturiu, bent jau sveikintinas kontrastas toms visoms j-pop blevyzgoms, panašioms viena į kitą beveik visuose animuose... nemažai "WTF?" akimirkų apturėjau pirmą kart pamatęs
pradejau zet jau 3 serijas maciau pz ziaurs anime,ypac siuzetas patiko, toks naujas,originalus niekur nematytas ir ne koks tai banalus.. ir kiekviena serija pasibaigia idomiausioj vietoj priversdama ziuret kita epa
Comment