Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Myliu Ichigo
    Naujokas
    • 2009 10 18
    • 20

Labai fainas anime yra ne svisi mane rekomenduoja šita anime pažiureti.
    - Man gaila buvo kad light žuvo , nes be jo anime visiškai keista buvo bet vertinu aš gerais balais ir labai gražiai nupieštas anime yra.

Comment

• Squirrel
      Naujokas
      • 2010 07 19
      • 1

Vienas geriausių anime.

Comment

• Eimukaz
        Naujokas
        • 2009 08 02
        • 6

žiauriai geras anime.
        Jau patikoo.~

Comment

• Scarpo
          Badass
          • 2010 06 09
          • 24

tikrai labai geras anime, intriga kone kiekviename episode, taip ir norėjosi žiūrėti ir žiūrėti, bet galas man nevisiskai patiko, light'as turejo laimeti, bet cia tikriausiai buvo kūrėjų duoklė "to good guys", atseit visada gėris triumfuoja ir t.t. tai va vienintelė ta vieta ir apvylė
          mokslas yra šviesa, o šviesa kenkia akims

Comment

• donatass
            Narys
            • 2009 08 28
            • 78

Katik antra karta baigiau ziureti Death Note ta pabaiga liux bet tokia liudna Light per paskutine serija kai bega saligatviu y ta sandeli tarsi prisimena visa savo gyvenima ir lyg supranta kad nuejo per toki krc.Liudna bisk i net uz srirdie griebe o kas apie anime liux geriausias koki esu mates.

Comment

• lialia
              GD <3

• 2010 07 18
              • 383

Žiaurei geras LOOOOOOOOOOOOOOOOOVE IT negaliu sustot žiūrėt
              užtat kai fimą pažiūrėjau dar labiau pamišau dėl Death Note ir L ''įsimylėjau''
              Spoileris:
              Po L mirties net ašarėlę nubraukiau
              http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
              Max parašo aukštis 130

Comment

• donatass
                Narys
                • 2009 08 28
                • 78

jo man ir ta vieta kai L mire na nezinau suspaude sirdi

Comment

• Laura.L
                  Naujokas
                  • 2009 12 01
                  • 28

Neseniai pradejau ziureti, tikrai ydomu. Tiems kuriems tokie anime patinka isvis turetu sokinet is dziaugsmo
                  Galiu pasakyti kad sitas anime tikrai vertas paziuret, irtikiuosi mano nuomone nepasikeis kai pabaigsiu ziureti, nes nori pamatyri ir DN filmus

Comment

• Ausra
                    ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                    • 272

5/5 nes man labai patiko sio anime veikejei, saviti ju elgesio ir mastymo bruozai, labiausei Light, ir pati istorija! O pabaiga irgi buvo stulbinanti!
                    Spoileris:
                    Kaip ir visiems man buvo gaila L
                    Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Sidas
                      Naujokas
                      • 2011 02 01
                      • 7

o man buvo gaila Light labiau nei L.

Comment

• Miliukea
                        Naujokas
                        • 2011 08 24
                        • 27

Favourite... Nėra žodžių, aš neesu tokių žanrų megėja, bet šis, kažkas išskirtinio. Anime su gilia mintimi, dar ir filmus reikia pabaigti žiūrėti, visi kas mėgsta anime turi pamatyti ir tai. ^^

Comment

• kawaii shoujo
                          Naujokas
                          • 2010 05 22
                          • 2

Vienas is tu kuris palieka neisdildoma ispudi, isisiurbia iki kaulu smegenu....intriguojantis, sokiruojantis, itemptas. Negali saves vadinti anime gerbeju jei nesi jo mates.

Comment

• .Gry.
                            Naujokas
                            • 2011 08 27
                            • 7

Labai labai patiko. Vis dar neatsigaunu nuo įspūdžių. Toks įtraukiantis, kiekviena serija intriguojanti.
                            Šiaip įdomiausia buvo stebėti tą L ir Light protų kovą. Taip ir kirbėjo mintis kas laimės, o pati nežinojau ką labiau palaikau, nes abudu veikėjai man labai patiko.

Po maždaug 25 penktos serijos įdomumas truputį sumažėjo ir tikriausiai daug kas žino dėl ko. Tie nauji veikėjai man taip pat patiko, bet neatstojo senojo. Gal dėl to norėjau Kiros pergalės.
                            Spoileris:
                            Gaila, kad jis mirė.
                            Nors tą dalyką buvo galima suprasti pačioje pradžioje, atkreipiant dėmesį į Shinigamio žodžius.
                            Truputi nuvylė Lighto paranojiškumas gale. Galėjo jis nesielgti kaip beprotis, mėgau jo šaltakraujiškumą.
                            Bet pačios paskutinės minutės bent buvo pateiktos gražiai.

Comment

• sariukas12
                              Baka
                              • 2011 06 15
                              • 12

Tai va siandien baigiau superinis anime,ziauriai patiko,iki 25serijos labiau patiko,bet vistiek ziauriai geras 5/5
                              http://myanimelist.net/animelist/sariukas12

Comment

• yamato
                                Narys
                                • 2011 09 21
                                • 41

seip patiko, tik labai daug snekejo tai skaityt subus nespėdavau.
                                Spoileris:
                                http://www.4shared.com/audio/udkSiJ2N/Dj_Renan_-_Metal_2012_-_Bullet.html

Comment

Working...