Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DEATHangel
    Yaoi rules!!!!!!!!!!!!!!!
    • 2009 08 08
    • 2

Labai idomus anime. Tik kartais per daug jau tu ten pamastymu buvo. Labai gerai nupiestas 5/5. Man asmeniskai labai patiko Near jei kam idomu siulau labai faina zaidima D. Nd poisoned (MelloxNear) labai idomus bent jau man,
    pabaigu daug, bei ivairiu. Be to gal kas zinot kur rast paskaityt Death Note Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases nenusipirkus?

Comment

• Dejviz007
      Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
      • 127

Autorius DEATHangel
      Be to gal kas zinot kur rast paskaityt Death Note Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases nenusipirkus?
      Use google ^_^

Siaip is demonoid buvau atsisiuntes...

Comment

• Gone.
        omfg.

• 2009 07 08
        • 20

Tiesą sakant, apie Death note buvau nusiteikusi labai skeptiškai. Jis man atrodė klaikiai išliaupsintas, veltui taip vertinamas ir panašiai. Pradėjau jį žiūrėti būtent dėl to - kad tiesiog tuo galėčiau įsitikinti. Na, jau po antro epizodo užsikabinau Turbūt pirmą anime žiūrėjau tokiais kiekiais. Na, yra ir keletas trūkumų. Po L mirties kažkaip jau labai lėtai veiksmas vyko. Bent man taip pasirodė. Sumažėjo tas visas "kas bus toliau? privalau sužinoti".

Taigi, kaip jau buvo galima suprasti - man iš tiesų patiko.

Comment

• Dejviz007
          Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
          • 127

Peržiūrėjau Death Note Anime, mačiau ir live-action, bet liko du special'ai, kadangi pavadinimas pusiau En pusiau Jp, tai niekur nerandu, padėkit....
          "Death Note Rewrite: Genshi Suru Kami" - šitą lyg ir radau "Death Note Rewrite - The Visualizing God - Part One" čia šitas ?
          "Death Note Rewrite 2: L wo Tsugu Mono" - šito nerandu...

Comment

• Ryuuki
            Žalia <visapusiškai;>
            • 2009 07 22
            • 13

vienas iš nuostabiausių ir geriausių anime. Ryu ir Rem nerealūs. Ryu priklausomybė žemiškiem obuoliukam pasirode juokinga.

Comment

• Davie
              Žaltys
              • 2009 08 31
              • 36

Pats geriausias animas koki tik esu mates. Neatsimenu kiek kartų jį žiurėjau, bet tikrai turiu potrauki šitam animui.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• ciombiukas
                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                • 463

Labai geras anime vertas paziureti kas dar nemates.

Comment

• sandrapromised
                  Narys

• 2008 04 06
                  • 80

grazus piesimas,paranojiskas pagrindinis herojus,tikrai neblogi op ir end tiek vaizdu,tiek muzika.Na, nebus ten sviesiu minciu labai daug,bet isimintinas anime savo nuotaikom - reiktu bent pabandyt kiekvienam turbut uzmest aki
                  Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

Comment

• Vasivis
                    Naujokas
                    • 2009 10 01
                    • 4

Mano pirmasis anime kurį žūrėjau, labai patiko

Tikrai pataru visiems pažūrėti
                    Paskutinis pakeitimas nuo Vasivis; 2009-10-03, 12:09.

Comment

• AnyTsuaf
                      Naujokas
                      • 2009 09 20
                      • 7

Pradėjau ziūrėt - iš karto patiko. Gak dėl to kad pagrindinis herojus lyg ''juodasis '' charakteris kuris atrodo vis giliau įklimpa bet ...staigmena! ir viskas apsiverčia aukštyn kojom

Comment

• shigofumii
                        cruel man
                        • 2008 07 05
                        • 137

Anime esu perziurejesnemazai kartu ,jis visada palieka ispudi,dinamiskas savotiskai romus ir labai itraukiantis ,turinys ir ideja puiki toki anime gali ziureti nemazai kartu, bent jau mano tokia nuomone.
                        Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• amaeru
                          big fcuking surprise

• 2008 11 15
                          • 111

keista kažkaip. dauguma šį anime pražiūri dar pačioj pradžioj, kai susiduria aplamai su anime. man jis iš pradžių visai nelipo. peržiūrėjau tris serijas ir mečiau. o dabar, praėjus metams ir pamačius daug visokio gėrio... dabar taip lengviau ir greičiau žiūrisi. labai didelį pliusą dedu antrajam OP. ten man idealiai vaizdai ir muzika apsijungia. va. o apie patį anime.. aš jį metus buvau būtent dėl Light. erzinantis personažas. nemėgstu tokių 'oi koks aš afigenas', dar tas evil smile ir tos akys.. annoying. geriausia dalis buvo tos serijos,
                          Spoileris:
                          kur kulminacija ir gaudynės prieš L mirtį. (beje, po šito anime prarado didžiąją dalį to savo ir taip ne per gausiausio šarmo...)

vat tas serijas žiūrėjau paeiliu be sustojimo - veiksmas puikiai ir greitai sukosi, bet eigą sugaut buvo paprasta, o dar būtent tuomet piešimas buvo įspūdingiausias. (na ok ok, du paskutiniai epai irgi ++ )
                          šiaip negaliu pasakyt, kad pilnai suprantu, kuom šis anime taip daugelį žavi.. bet turiu pripažint, kad tikrai pakankamai gerai susižiūrėjo. bet man taip vidutiniškai. :}
                          ....ir dar ta amžinai cypaujanti merga... ghe
                          Paskutinis pakeitimas nuo amaeru; 2009-11-04, 10:59.

Comment

• Edvinukas
                            Kolekcionierius
                            • 2009 11 02
                            • 105

Tikrai geras anime.Beje kaskokdel prie pacio anime domejimosi privilioju su death note

Comment

• 1eimis
                              Naujokas
                              • 2009 02 12
                              • 13

hahah as irgi taip viliojau zmones, ypac vyresnius ir t.t. bandysiu dabar teva priviliot turetu pavykt... patinka jam detektyvai o seip man death note patiko, nors galvojau nepatiks, tik kazkaip nuobodu man pasidare po "L" mirties(gal del to, kad jis man lb patiko, visiskai tiesus ir toks kaip kazkuriam ep'e ta pana sake "unique" galejo ir isgyvent xD dar nepatiko, kad jo vaidmeni pereme kazkokie vaikai :/ ) o seip overall tikrai "nice" anime
                              Kyou Kara Ore Wa ! the best <3

Comment

• Iza.Dei.
                                Naujokas
                                • 2009 04 19
                                • 14

Pirmas mano anime...
                                Mane taip ir priviliojo su DN. Nuostabus siužetas, veikėjai ir kas svarbiausia man taip patiko piešimas, tikrai extraordinary... Bet prieš L mirtį viskas buvo kiek įdomiau, nors paskutinės serijos ne ką blogesnės, kas svarbiausia, šitas anime sukuria labai įsimintiną atmosferą.
                                Žodžiu ,
                                **čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**

Comment

Working...