Manau kad kiekvienas zmogus rastu ka nudet, bet jei Death Notas butu tikras tai manau kad atsirastu ir norinciu nudet tave paty/pacia Taigi gerai kad jo nera (nors vienakart tikrai noretusi pabandyt, yra kandidatu...)
Death Note
Collapse
X
-
Pritariu kad rastų, o aš būčiau tų sąrašų priekyje, bet tai manęs nejaudinaComment
-
man tikraj laaabaj patikotikraj intriguojantis anime...lb patiko taj kajp L pastebedawo wisas net ir maziausias smulkmenas...ziuredama death note labaj uzsimaniau istirt kokia painia zmogzudysteSpoileris:beto buwo labaj gajla kaj L mireComment
-
-
-
pritariu tau netik emo vaikams patinka L . Asmeniškai man tai patinka jo charakteris, išvaizda ir loginis mastymas jis visą laiką žinojo kas Kira ir kad Misa yra second Kira. Na tai mane sužavėjo. Nu ir dar L nesveikas pomėgis saldumynams. Plius be L Death Note nebebūtų toks geras.Comment
-
pritariu tau netik emo vaikams patinka L . Asmeniškai man tai patinka jo charakteris, išvaizda ir loginis mastymas jis visą laiką žinojo kas Kira ir kad Misa yra second Kira. Na tai mane sužavėjo. Nu ir dar L nesveikas pomėgis saldumynams. Plius be L Death Note nebebūtų toks geras.[Insert your signature here]Comment
-
Spoileris:
Death Note yra vienas iš nuostabiasių mano matytų anime! Nuo pirmos serijos prilipau prie ekrano. Ir man is pirmo zvilgsnio patiko L. Tik po jo mirties pasidare nebe taip idomu. Viskas uzsitese..Cia turbut del to,kad buvau labai pripratus prie jo.;D O Near man atrode kaip nevykusi L kopija , bet poto pakeiciau nuomone.;D Visdelto L geriausias, be jo anime nebutu buves toks nuostabus.
Pabaiga taip pat buvo labai idomi, nors ko nors panasaus ir tikejausi. erm..per greit ta anime suziurejau,dabar reiks ziuret filmus, nes nenoriu taip greit pamirst death note.Comment
-
Comment
Comment