Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • demoniacman666
    Forumo vilkas

• 2008 04 16
    • 368

Manau kad kiekvienas zmogus rastu ka nudet, bet jei Death Notas butu tikras tai manau kad atsirastu ir norinciu nudet tave paty/pacia Taigi gerai kad jo nera (nors vienakart tikrai noretusi pabandyt, yra kandidatu...)

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Death note
      Shinigami - Death god
      • 2009 05 23
      • 80

Autorius demoniacman666
      Manau kad kiekvienas zmogus rastu ka nudet, bet jei Death Notas butu tikras tai manau kad atsirastu ir norinciu nudet tave paty/pacia Taigi gerai kad jo nera (nors vienakart tikrai noretusi pabandyt, yra kandidatu...)
      Pritariu kad rastų, o aš būčiau tų sąrašų priekyje, bet tai manęs nejaudina

Comment

• Sadness...
        ...ureshii-kanashii...

• 2009 04 19
        • 34

man tikraj laaabaj patikotikraj intriguojantis anime...lb patiko taj kajp L pastebedawo wisas net ir maziausias smulkmenas...ziuredama death note labaj uzsimaniau istirt kokia painia zmogzudyste
        Spoileris:
        beto buwo labaj gajla kaj L mire
        tada pradejau lb nemegt Lighto ir sawo kates (aciu diewuj taj truko tik wiena diena xD) mat jos wardas Kira xD nors ja tajp pawadinau tajp ne del death note, tada dar tokio anime net nezinojau xD

Comment

• Lucion666
          Forumo maniakas

• 2007 04 08
          • 430

Mates ir TV ir directors cut movie ir 2 real life movies.. labiausiai patiko director's cut>>>
          Spoileris:
          L mirshta ir KIRA isivieshpatauja ir keichia visa pasauli

Comment

• ColdOne
            And Who Am I?
            • 2009 06 10
            • 41

Siaubingai geras anime ;] Ir visi trys filmai nice,trečias aišku patiko labiausiai nors ir labai neįeina į DN ribas,bet rodė daugiausiai L ;D Damn it. Pasiilgau.
            Paskutinis pakeitimas nuo ColdOne; 2009-06-10, 20:02.

Comment

• Evil_of_Darknesz
              Suicide is painless...

• 2006 04 09
              • 998

Kodėl Emuškėm taip patinka L? Answer me plaese!

Comment

• Nikas
                Narys
                • 2009 05 15
                • 34

Nes bent man tai jis panašus į emo.

Comment

• ColdOne
                  And Who Am I?
                  • 2009 06 10
                  • 41

Na Emo nesu,tai ir atsakyt šiuo klausimu negaliu , bet faktas kad ne tik "emuškem" jis patinka ;D Light'as antras po L,gražus piešimas,išskirtiniai charakteriai ir šiaip L buvo sweet'ukas , traukia tokie pat saldainių manjakai ;D
                  Paskutinis pakeitimas nuo ColdOne; 2009-06-10, 21:20.

Comment

• Reshef
                    Bitter sweet

• 2008 10 03
                    • 307

Autorius Evil_of_Darknesz
                    Kodėl Emuškėm taip patinka L? Answer me plaese!
                    O kokia tu cia statistika remiesi, kad zinai jog emuskem taip patinka L? zinau daug zmoniu(including myself) kuriems patinka L, bet jie ne emo.

Comment

• zeke
                      trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                      • 392

neblogas visai, bet didelio įspudžio nepaliko.
                      S_T

Comment

• Death note
                        Shinigami - Death god
                        • 2009 05 23
                        • 80

Autorius Reshef
                        O kokia tu cia statistika remiesi, kad zinai jog emuskem taip patinka L? zinau daug zmoniu(including myself) kuriems patinka L, bet jie ne emo.
                        pritariu tau netik emo vaikams patinka L . Asmeniškai man tai patinka jo charakteris, išvaizda ir loginis mastymas jis visą laiką žinojo kas Kira ir kad Misa yra second Kira. Na tai mane sužavėjo. Nu ir dar L nesveikas pomėgis saldumynams. Plius be L Death Note nebebūtų toks geras.

Comment

• Souls
                          PLEASE DIE

• 2007 04 26
                          • 146

Autorius Death note
                          pritariu tau netik emo vaikams patinka L . Asmeniškai man tai patinka jo charakteris, išvaizda ir loginis mastymas jis visą laiką žinojo kas Kira ir kad Misa yra second Kira. Na tai mane sužavėjo. Nu ir dar L nesveikas pomėgis saldumynams. Plius be L Death Note nebebūtų toks geras.
                          Pataisysiu, jis nujaute, kas jie tokie yra. Jei L butu zinojes kas Kira, nebutu mires. Face the facts.
                          [Insert your signature here]

Comment

• AnimeFreak
                            Stalker >.>
                            • 2009 04 18
                            • 92

Spoileris:
                            Autorius Souls
                            Pataisysiu, jis nujaute, kas jie tokie yra. Jei L butu zinojes kas Kira, nebutu mires. Face the facts.
                            Ne,jis žinojo,tiesiog jam reikėjo daugiau įrodymų.

Death Note yra vienas iš nuostabiasių mano matytų anime! Nuo pirmos serijos prilipau prie ekrano. Ir man is pirmo zvilgsnio patiko L. Tik po jo mirties pasidare nebe taip idomu. Viskas uzsitese..Cia turbut del to,kad buvau labai pripratus prie jo.;D O Near man atrode kaip nevykusi L kopija , bet poto pakeiciau nuomone.;D Visdelto L geriausias, be jo anime nebutu buves toks nuostabus.
                            Pabaiga taip pat buvo labai idomi, nors ko nors panasaus ir tikejausi. erm..per greit ta anime suziurejau,dabar reiks ziuret filmus, nes nenoriu taip greit pamirst death note.

Comment

• Nikas
                              Narys
                              • 2009 05 15
                              • 34

Man tai gal Light'as labiau patiko ir iš charakterio ir iš piešimo. Man L pasirodė kaistuolis ir atsiskirėlis.

Comment

• Paranoid
                                Naujokas
                                • 2009 06 22
                                • 16

Autorius Nikas
                                Man tai gal Light'as labiau patiko ir iš charakterio ir iš piešimo. Man L pasirodė kaistuolis ir atsiskirėlis.
                                Tuo L man ir patiko, kad keistuolis. Iš tikrųjų be šio personažo Death Note nebūtų buvę tokie įdomūs.
                                Tiesą sakant Live Action man patiko labiau negu anime, 4/5

Comment

Working...