Geriausias ivertinimas. Vienareiksmiskai. Iki paskutines akimirkos nedingstanti itampa ir intriga tiesiog prikauste prie sio anime. Tarp kitko maciau ir filma japonu sukurta. Su anime net nesinori lyginti. Ziauriai nusivyliau.
Death Note
Collapse
X
-
-
Comment
-
Na dabar kai jau baiginėju šį anime, gali drasiai teigti, kad anime 100 kartu geriau už filmus [Live Action], bet ir filmai visai nieko ( tik atrodo, kad ten kokia kita versija Death Noto )
Spoileris:O šiaip tikrai gaila, kad mirė L
Na o vertinimas mano tai 5/5Comment
-
Anime tikrai labai patiko visa ta intriga, įtampa, kas bus toliau, ką jie darys, kad tik surastų vienas kito identifikaciją, Ryuk toks juokingas, dar ta idėja, kad ir kaip norėtum užkariauti pasaulį tau vistiek kas nors sutrukdys ir nieko gero iš to nebus, o apie jų protą tai išvis be žodžių....5/5 vien už jų "protų kovą"
Pabaiga išikrūjų labai nustebino nes...Spoileris:..nesitikėjau, kad Light numirs (o vis dėlto jis siekė gero- pasaulio be nusikaltimų) ir nepatiko, kad L taip anksti mirė.Paskutinis pakeitimas nuo DreamT; 2009-04-25, 14:32.👍 1Comment
-
Mano manymu gera anime. Nors gal šiek tiek komerciškas, bet -perlas. Žinoma, alternatyvios pabaigos reikėjo kaip vandens,Spoileris:bet Director's cut, kaip supratau tas nežinomas shinigamis buvo yagamy laighto, tai gal būt tada čia būtų geistasis alternatyvumas. Galėjo bent tą "detective" pasiimti kartu**čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**Comment
-
Pritarsiu ce daugeliui, kad tai puikus anime ir is mano matytu tikrai, kad geriausiais. Nu zodziu 9.5/10 O del pabaigos tai nuostabi, nors ziuredamas vis nepraradau vilties, kad dar neviskas baikta, bet deja... Vien del tokios pabaigos verta ziureti visus episodus.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Comment
-
4/5, nors iš pradžių ir patiko, bet..
Spoileris:..L mirtis buvo idiotizmo viršūnė. Oh, cmon, anime lyg ir sukosi apie 2 pagrindinių personažų intelektualinę kovą, tad veikiau jau būtų ties L mirtim ir užsibaigęs, kadangi žiūrėt į Near ir Mello buvo ganėtinai nuobodu. Na bet tiek to - už pirmas 24 serijas galiu drasiai skirti 4 balus.Comment
-
labai fainas anime susižiūrėjo puikiai visą laiką užgniaužus laika stebėjau protų kovą, kaip dar reikią viską taip sugalvoti, tai galva neišneša
pradžioje labai patiko Light, bet vėliau jis prarado mano palankumą, kai taip pradėjo visus šluot
o va L - mano numylėtinis, jis toks keistai mielas, net jo pakabuka nusipirkauComment
-
Death Note yra vienas geriausių mano matytu anime. Ir patarimas pažiūrėkit, nes jis tiesiog nerealus. Visi veikėjai yra tokie skirtingi ir įdomūs kiekvienas veikėjas turi tik jam būdingų bruožų. Ir shinigamiai yra cool. Bet jei kas sumastysite pažiūrėt pirma filmus, o ne anime patariu to nedaryt, nes man asmeniškai filmai buvo lievi. Net ir siužetą labai supaprastino :/Comment
-
Comment
-
M jei taip tai aš tada jį ne taip supratau O dėl Death Note knygelės nesunku pasidaryti pati bandžiau ir visai normaliai išėjo bet vis tiek norėčiau užsisakyt tikrą su visomis taisyklėmis kaip naudoti ir t.t. kaip tikrame Death note. O jei ta knyga būtų su realia galia tai pirmiausia nudėčiau savo auklėtoją Bet gaila tai neįmanoma
O čia tiems kas nori patys pasidaryt Death Note arba neturi galimybių įsigyti. Tikiuosi kam nors pravers http://www.youtube.com/watch?v=hSUXb3_0EhgComment
Comment