Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Piano4rest
    ...
    • 2009 04 14
    • 65

Geriausias ivertinimas. Vienareiksmiskai. Iki paskutines akimirkos nedingstanti itampa ir intriga tiesiog prikauste prie sio anime. Tarp kitko maciau ir filma japonu sukurta. Su anime net nesinori lyginti. Ziauriai nusivyliau.
    Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Sfinksaslt
      Rimtas forumo narys

• 2009 01 22
      • 134

kolkas geriausias anime kiek as mates... intriga, scenarijus, veiksmas- viskas suplakta i viena ir labai labai gardziai isejo xD
      1. Tu dabar internete
      2. Tu dabar animezona.net
      3. Tu skaitai
      5. Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
      6. Tu dabar tai patikrinai
      7. Tu šypsais

Comment

• Dejviz007
        Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
        • 127

Na dabar kai jau baiginėju šį anime, gali drasiai teigti, kad anime 100 kartu geriau už filmus [Live Action], bet ir filmai visai nieko ( tik atrodo, kad ten kokia kita versija Death Noto )

Spoileris:
        O šiaip tikrai gaila, kad mirė L

Na o vertinimas mano tai 5/5

Comment

• DreamT
          Narys
          • 2009 02 27
          • 57

Anime tikrai labai patiko visa ta intriga, įtampa, kas bus toliau, ką jie darys, kad tik surastų vienas kito identifikaciją, Ryuk toks juokingas, dar ta idėja, kad ir kaip norėtum užkariauti pasaulį tau vistiek kas nors sutrukdys ir nieko gero iš to nebus, o apie jų protą tai išvis be žodžių....5/5 vien už jų "protų kovą"

Pabaiga išikrūjų labai nustebino nes...
          Spoileris:
          ..nesitikėjau, kad Light numirs (o vis dėlto jis siekė gero- pasaulio be nusikaltimų) ir nepatiko, kad L taip anksti mirė.
          (greiau nežiūrėkit jei nematėt anime)
          Paskutinis pakeitimas nuo DreamT; 2009-04-25, 14:32.

Comment

• Iza.Dei.
            Naujokas
            • 2009 04 19
            • 14

Mano manymu gera anime. Nors gal šiek tiek komerciškas, bet -perlas. Žinoma, alternatyvios pabaigos reikėjo kaip vandens,
            Spoileris:
            bet Director's cut, kaip supratau tas nežinomas shinigamis buvo yagamy laighto, tai gal būt tada čia būtų geistasis alternatyvumas. Galėjo bent tą "detective" pasiimti kartu
            .Beje, kas labiausiai patiko moralai ir kaip vadinu "poetemės moralai". 5/5
            **čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**

Comment

• destiny
              Rašytojas

• 2008 06 20
              • 242

Pritarsiu ce daugeliui, kad tai puikus anime ir is mano matytu tikrai, kad geriausiais. Nu zodziu 9.5/10 O del pabaigos tai nuostabi, nors ziuredamas vis nepraradau vilties, kad dar neviskas baikta, bet deja... Vien del tokios pabaigos verta ziureti visus episodus.
              Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
              ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              sigpic

Comment

• -Pyru
                Naujokas
                • 2009 05 04
                • 14

Anime tai nerealus itrauke mane nuo pat pirmos serijos, kai teko vidury sustoti ir eit miegoti galvojau - reik neit, o toliau ziuret , buvau 'irasytas i Death Note skyriu Addicted' . 5/5 drasiai, aisku pabaigos norejau kitokios, bet sita irgi nebuvo tokia, kad pradeciau nekesti sito filmuko.

Comment

• aKi
                  Ruduo.

• 2007 10 24
                  • 289

4/5, nors iš pradžių ir patiko, bet..
                  Spoileris:
                  ..L mirtis buvo idiotizmo viršūnė. Oh, cmon, anime lyg ir sukosi apie 2 pagrindinių personažų intelektualinę kovą, tad veikiau jau būtų ties L mirtim ir užsibaigęs, kadangi žiūrėt į Near ir Mello buvo ganėtinai nuobodu. Na bet tiek to - už pirmas 24 serijas galiu drasiai skirti 4 balus.

Comment

• Asuka
                    Naujokas
                    • 2009 05 11
                    • 4

Labiausiai patiko is tu anime kuriuos maciau Tikrai nuostabus 5/5 - liux :rolleyes:
                    Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kam nors tu visas pasaulis.♥

Comment

• Red_Elf
                      pandų karai :D

• 2009 05 07
                      • 1112

labai fainas anime susižiūrėjo puikiai visą laiką užgniaužus laika stebėjau protų kovą, kaip dar reikią viską taip sugalvoti, tai galva neišneša
                      pradžioje labai patiko Light, bet vėliau jis prarado mano palankumą, kai taip pradėjo visus šluot
                      o va L - mano numylėtinis, jis toks keistai mielas, net jo pakabuka nusipirkau

Comment

• Death note
                        Shinigami - Death god
                        • 2009 05 23
                        • 80

Death Note yra vienas geriausių mano matytu anime. Ir patarimas pažiūrėkit, nes jis tiesiog nerealus. Visi veikėjai yra tokie skirtingi ir įdomūs kiekvienas veikėjas turi tik jam būdingų bruožų. Ir shinigamiai yra cool. Bet jei kas sumastysite pažiūrėt pirma filmus, o ne anime patariu to nedaryt, nes man asmeniškai filmai buvo lievi. Net ir siužetą labai supaprastino :/

Comment

• usakou
                          Rimtas forumo narys
                          • 2009 04 19
                          • 188

OO kaip as noreciau tokia knygute turet stebuklinga

Comment

• Death note
                            Shinigami - Death god
                            • 2009 05 23
                            • 80

Autorius usakou
                            OO kaip as noreciau tokia knygute turet stebuklinga
                            Aha būtų jėga turėti Death Note manga knygas
                            Bet gaila jų Lietuvoje kiek žinau dar nėra

Comment

• demoniacman666
                              Forumo vilkas

• 2008 04 16
                              • 368

Autorius Death note
                              Aha būtų jėga turėti Death Note manga knygas
                              Bet gaila jų Lietuvoje kiek žinau dar nėra
                              Manau jis turejo omeny tureti paty Death Nota o ne manga...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Death note
                                Shinigami - Death god
                                • 2009 05 23
                                • 80

Autorius demoniacman666
                                Manau jis turejo omeny tureti paty Death Nota o ne manga...
                                M jei taip tai aš tada jį ne taip supratau O dėl Death Note knygelės nesunku pasidaryti pati bandžiau ir visai normaliai išėjo bet vis tiek norėčiau užsisakyt tikrą su visomis taisyklėmis kaip naudoti ir t.t. kaip tikrame Death note. O jei ta knyga būtų su realia galia tai pirmiausia nudėčiau savo auklėtoją Bet gaila tai neįmanoma

O čia tiems kas nori patys pasidaryt Death Note arba neturi galimybių įsigyti. Tikiuosi kam nors pravers http://www.youtube.com/watch?v=hSUXb3_0Ehg

Comment

Working...