Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dejviz007
    Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
    • 127

Paskaiciua cia jusu komentarus...
    Galima sakyti Light'as isprotejo, nes gavo per daug galios, ir jam susisuko protas..... tiesiog jis pasijaute visagalis ir isivaizdavo save kaip diewa :|
    Na per daug bande apimti... ir nepajege :|

Comment

• TheCoolMaker
      UVERworld

• 2008 02 10
      • 142

Death note bent vyksta viskas rimčiau nei CG, nes ten kai kur net juokinga, kad viskas apsiverčia 180 laipsnių kampu taip greit ir taip dažnai...O kad žudydamas nusikaltėlius, pasidarė psichopatu yra visiškai normalu. Realiai toks žmogus ilgai netemptu.
      Paskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2009-03-05, 14:28.

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• demoniacman666
        Forumo vilkas

• 2008 04 16
        • 368

Autorius TheCoolMaker
        Death note bent vyksta viskas rimčiau nei CG, nes ten kai kur net juokinga, kad viskas apsiverčia 180 laipsnių kampu taip greit ir taip dažnai...O kad žudydamas nusikaltėlius, pasidarė psichopatu yra visiškai normalu. Realiai toks žmogus ilgai netemptu.
        Nu bet tie staigus apsisukimai ir padaro anime istorija gera ir idomia (bent jau mano nuomone). O kad Code Geass nera rimtas tai visai nepritariu, tiesiog jis ne toks tamsus kaip Death Note (ir vel bent jau mano nuomone)

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• shyliz
          Dreamer

• 2009 02 18
          • 68

Idomus pasirode pasiskaicius aprasyma, baiges ziureti Love Hina pereisiu ant sio anime, gal jau kas nors net bus isvertes

Comment

• Hulkas
            Naujokas
            • 2007 07 13
            • 7

Autorius TheCoolMaker
            Nu del veikeju tai Code Geass 5 kartus jie tikroviskiau elgiasi.O del persisukimu 180 laipsiniu,ir apskritai visokiu strategavimu 20 ejimu i prieki,tai abu anime kalti.Nors kitavertus,tai tokie plot twist'ai Death Note praktiskai didziausias pliusas ir buvo.

Comment

• TheCoolMaker
              UVERworld

• 2008 02 10
              • 142

Autorius Hulkas
              Nu del veikeju tai Code Geass 5 kartus jie tikroviskiau elgiasi.O del persisukimu 180 laipsiniu,ir apskritai visokiu strategavimu 20 ejimu i prieki,tai abu anime kalti.Nors kitavertus,tai tokie plot twist'ai Death Note praktiskai didziausias pliusas ir buvo.
              Apskritai Lulu genialumas perteiktas siaubingai jis kartais atrodo kaip visai paprastas studentėlis ir kai staigiai kur pasirodo tas jo genialumas, tai atrodo labai nenatūraliai, o Lightas visada perteiktas rimtas ir mąstantis racionaliai, iškart jaučiamas jo genialumas. Be to piešimas CG spalvingumas niekad nenuteikė rimčiau .
              Man DN visad bus visa galva aukštesnis, nei CG Nors abu mano liste jama po 10 balų. Nu čia ir išryškėja skonio skirtumai

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• Winry
                Narys
                • 2009 03 17
                • 78

Ziurejau Death note per du kartus. Pirmaji kazkaip nelabai uzkabino, bet veliau perziurejau iki galo. Man asmeniskai buvo idomiausia Light ir L kova, dvieju geniju kova.
                Visame anime nuolat palaikoma itampa, niekada nezinai, kas gali nutikti sekancioje serijoje.

Comment

• FullMoonWoMitsuki
                  forumo idiotas
                  • 2009 04 14
                  • 12

Be žodžiu
                  Nuostabus anime
                  Ir visoms merginoms ta Misa Amane patinka
                  Dar ir cosplay foto labai daug...

Comment

• Pytaciokas
                    Nebuk kvailas 0_o
                    • 2009 03 31
                    • 15

Tikrai vienas geriausiu mano matytu anime intriga nuo pradziu iki galo pati pabaiga visishkai netiketa galima aikciot 5 kartus kaip minimum kas jo nemate tikrai pavydziu nes noreciau dar kart pazet su tokiu pat ispudziu
                    Piuuuum

Comment

• Aramis

Puikus anime
                      Intriga nuo pradžios iki pabaigos

Comment

• Giltine
                        Naujokas
                        • 2009 04 03
                        • 16

na man death note tai patiko bet pabaiga tai nelabai tai duociau 4/5

Comment

• daimonass
                          Forumo vilkas

• 2008 12 08
                          • 354

Vienas is geresniu anime, kuriuos esu mates
                          Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Aramis

Autorius Giltine
                            na man death note tai patiko bet pabaiga tai nelabai tai duociau 4/5
                            O kodel pabaiga tau nepatiko? (Jei ne paslaptis)

Comment

• Miyata
                              Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                              • 452

Autorius pilkasis_kardinolas
                              O kodel pabaiga tau nepatiko? (Jei ne paslaptis)
                              KAS NEMATE ANIME, NESKAITYKIT!
                              Spoileris:
                              taigi Kira mire

Comment

• Aramis

Autorius Miyata
                                KAS NEMATE ANIME, NESKAITYKIT!
                                Spoileris:
                                taigi Kira mire
                                Spoileris:
                                O nematei, kad yra šansų, kad Light tapo Shinigami?
                                Man rodos linkomanijoje yra epilogas...

Jei tau tik dėl to nepatiko...

Comment

Working...