Mano nuomonė paskutinis epas superinis piešimas, muzika, Ryukas ant to kamino ir jo žodžiai Lighto paskutinės scenos, Misa, viskas ten antiek išdirbta buvo, kad berods 4 kartus jau žiūrėjau vien paskutinį epą Man tokia versija daug labiau patinka nei manga baigiasi O mano nuomone Lighto nuprotėjimas pats tas ten, nebuvo jo tokio parodę anksčiau tai ypač paaštrino vaizdą
Death Note
Collapse
X
-
-
CoolMaker:
piesimas ir t.t. visam DN buvo grazus ir isdirbtas as turejau omeny kad man ziauriai nepatiko kas vyko tose paskutinese serijose... na bent jau man ispudis per visa DN buvo kad Light turi triumfuot o ne nusokt nuo proto xD
bet cia mano nuomone tikthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Spoileris:Man antroji dalis kai mire L,tai tikrai maziau patiko. O pabaiga irgi nuvyle,is tikro tikejausi kad Light'as pasautas iszudys juos naudodamasis ta DN skaiute kuria turejo laikrodyje. Oh well.... Ai jo ta dalis kai jis jau pradejo begti ir Ryukas ant kamino savo monologa pasake tai priceless. Kaip jis prabega pro jauna save,nesutersta,stropu mokini.
P.S. Vienas pazystamas minejo,kad DN mangos pabaigoje Light'as atgimsta Shinigamiu pasaulyje ir pasako savo garsuji "I will be the god of this world" (ar panasiai). Ar tai tiesa?Comment
-
Spoileris:Man antroji dalis kai mire L,tai tikrai maziau patiko. O pabaiga irgi nuvyle,is tikro tikejausi kad Light'as pasautas iszudys juos naudodamasis ta DN skaiute kuria turejo laikrodyje. Oh well.... Ai jo ta dalis kai jis jau pradejo begti ir Ryukas ant kamino savo monologa pasake tai priceless. Kaip jis prabega pro jauna save,nesutersta,stropu mokini.
P.S. Vienas pazystamas minejo,kad DN mangos pabaigoje Light'as atgimsta Shinigamiu pasaulyje ir pasako savo garsuji "I will be the god of this world" (ar panasiai). Ar tai tiesa?Comment
-
-
Comment
-
Nu va perzejau sita anime.Pirmas gyvenime perzetas anime.Tikejaus,kazko panasaus i seriala,bet maniau,kad pliusai bus tokie,kad nereikia moket milijonu ant efektu,taigi gales bus labiau sci-fi/supernatural ir,kad nebus veltui istemptas kaip serialai(*cough*prisonbreak*cough*).
Spoileris:Anyway,su tokiais norais pradejau zet.Pirmi ~10 epizodu,buvo tiesog super.Maniau,kad viskas po truputi augs i globalesne skale,o i visa tai paskutiniam epizode kazkaip isiterps L ir Light susitikimas.Kai viskas pasisuko visai kita linkme nustebau,bet greit susitaikiau su ta mintim.O kai susitaikiau su ta mintim labai pamegau L.Taigi kai jis buvo nuzudytas neapsidziaugiau,nes veikajas patiko,bet nemaniau,kad taip ir blogai,nes pagaliau turejo viskas pasisuskt i Light tapima pasaulio valdovu .O ka tada gavau?Veikejo karikatura,kuris turejo cielus du bruozus:Leido save uzvaldyt emocijom ir mego sokalada.Kitas naujas veikejas buvo tiesiog grynas L rip-off'as.Tik tiek,kad jei L buvo sugebetas sukurt idomus ir ekscentriskas.Tai N pries ji atrodo kazkoks antrarusis veikejas.Tarkim,kas ir palygint tuos veikejus tics-vienas valgo saldumynus,kad net biski logiska,nes cukrus energijos duoda.O kitas zaidzia su zaislais...Nu gerai dar suprasciau jei butu kokios puzles,bet kai parode ji tupinti vidury traukinio begio modeliuko...Is seriju po L mirties patiko trys dalykai:tas advokatas,gaves naudot Death Note.Nors jis ir nebuvo labai ispletotas veikejas,bet vistiek patiko.Toliau priespaskutine serija,kai suzinojom visa Light plana,kai atrode,kad jis tikrais laimes.Ir kas keisciausia patiko tos paskutines kelios minutes viso anime,kai Light mirsta ant laiptu,girdimas Ryuk balsas ir rami muzika.Noriu pasakyt,kad man nepatiko visa ta Light panika,apskritai jo nepasisekimas,bet jei jau nusprende tokia pabaiga padaryt,tai tokia jo mirtis buvo geriausias galimas variantas.
Taigi reziume-tikejaus daugiau sci-fi/supernatural,ir gavau supernatural.Tikejaus per daug neistesto,gavau per daug istesta.O del veikeju tai kai pagalvoji galbut ir logiska kad nebuvo jie tokie ispletoti ar idomus(ishskyrus L).Greiciausiai butu galima daryt paralele su amerikos komiskais,kur patys geriausi rasytojai emigruoja is komiksu,tai turbut tas pats ir su manga.Kas ir paaiskintu kodel istorija ne tokia stipri kokia galejo but.Comment
-
Vienas mano megstamiausiu anime.Patiko nuo pradzios iki galo.10/10
Ir pabaiga man patiko.Ash visa anime buvau pries Light'a.. ;D
Spoileris:Ash nesuprantu Ren/m (neprisimenu).Kaip ji galejo isimilet tokia kaip Misa??Ir tai del jos L mire ..T_TPaskutinis pakeitimas nuo Akemi; 2009-02-06, 21:53.Comment
-
Comment
-
Nuostabus anime , tokio tipo anime'iu as noreciau pamatyti daugiau. Nu ir kas kad visas anime susikniso vos mire L (he is all the times briging his sexy back) , nu ir kas kad Light'as turejo buti bent kiek kirstas is pagalio nuo pat pradziu. Bet sis anime tave itraukia nuo pirmos serijos , nereikia tik tusciai ziureti i beprasmes kovu scenas. Paziurejes viena serija norisi jau pulti prie kitos. Vis galvoji kas bus Dabar? Ka dabar tas proto bokstas Darys? Ir tu jau jautiesi atspejes jo tolimesnius zingsliu ir staiga BOOM viskas verciasi aukstyn kojom. Tai vienas is intelektualiu anime.
Vien kiek daug yra parodiju ir visokio S apie ji yra Youtube'eje. Tik nemate sio anime gali likti jam abejingi. Ir koks skirtumas jei tau jis nepatiko ar tau jis mieliausias.👍 1Comment
-
Ale rimtai yra alternatyvus endingas, nė nepagalvojau
Spoileris:Comment
-
Comment
Comment