Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Cia gal nelabai i tema yra toks serialas "Dexter" jis man kazkiek panasus i "Death Note" toks irgi visalaik atrodo kad tuoj uz rankos pagr veikeja pagaus bet jis vis kazkaip issisuka. Serialas ne anime bet juk svarbu kad zmonem butu geriau
Cia gal nelabai i tema yra toks serialas "Dexter" jis man kazkiek panasus i "Death Note" toks irgi visalaik atrodo kad tuoj uz rankos pagr veikeja pagaus bet jis vis kazkaip issisuka. Serialas ne anime bet juk svarbu kad zmonem butu geriau
Mielas/a liufa... jeigu ne i tema tai gal ir nerasyk matai, cia death note aptariamas, o ne tv serialai, o jei taip nori ka nors pasiulyt, yra atskira gija tam...
man asmeniskai Death Note yra pats nuostabiausias anime per visa anime istorija
na gal as taip sakau, nes anime rimtai dometis pradejau dar visai neseniai, gal dar kada pamatysiu kanors geresnio... zodziu manes niekdada anksciau anime per daug nedomino, bet kai paziurejau death note, prasidejo masinis anime ziurejimas, vis ieskau konors tokio pat neitiketinai idomaus/tobulo/puikaus ir t.t.
joa, cia taip gan nemazai prirasiau...
asmeniskai man death note'as primena Sion Sono filma "Suicide Club"("Jisatsu Sākuru"). nors pirma maciau ir trumpai garbinau death note'a, bet perziurejus si filma , netgi ziurint ji, man pasirode , kad panasu, bent jau kai kurie veikejai ir minimalus siuzeto panasumas.o sis filmas isleistas 2002 metais...nors ka gali zinot, gal cia tik man taip panasu.
labai patiko žiūrėti. nerealiai patiko. labai daug įdomių vietų ir šiaip įdomu. o pabaiga tai iš viso šokiruojanti. šiaip anime vertinčiau 10/10. bandysiu ieškot ko nors tokio pat įspūdingo
Mane pavergęs anime, būtent tas, kurio 30 epizodų peržiūrėjau per vieną dieną. L nuovoka konkrečiai verčianti iš koto, nors Light nenusileidžia iki paskutinės minutės.
Žo, tinkamiausias šito anime apibūdinimas yra kablys!
5/5
pabaiga!!!!! paskerst uz pabaiga!!!! i lauza!!!! pradzioj Light atrodo visai vertas to savo taip norimo viespatavimo ir t.t. po to jau prasidejo nesamones visos kai Misa pasirode... nieko tokio kentet dar galima... pirmos dalies pabaiga YAY!!!! grazu grazu xDD toliau nebegrazu... Light nuproteja o paskutiniai ep..... zdz susimove su antra dalim visa...
taigi pabaigoje
0/10
the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.
Comment