Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • XxGoingBlindxX
    Freedom. ^^
    • 2008 08 18
    • 49

Ką tik baigiau žiūrėti. Nuostabus anime
    Spoileris:
    bet pabaiga žiauroka buvo... Light'as ten kaip išprotėjęs (nors neabejoju, kad toks ir buvo...) Ir gaila, kad L mirė...
    Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-10-05, 17:44.

Comment

• kepasa
      Naujokas
      • 2008 04 23
      • 25

vakar baigiau ziuret si anime, pabaiga sokiravo, nesitikejau tokios Light`o reakcijos... vnz - afiegienas anime

Comment

• liufa

Cia gal nelabai i tema yra toks serialas "Dexter" jis man kazkiek panasus i "Death Note" toks irgi visalaik atrodo kad tuoj uz rankos pagr veikeja pagaus bet jis vis kazkaip issisuka. Serialas ne anime bet juk svarbu kad zmonem butu geriau

Comment

• Rikka
          Push The Limits

• 2008 07 12
          • 91

Autorius liufa
          Cia gal nelabai i tema yra toks serialas "Dexter" jis man kazkiek panasus i "Death Note" toks irgi visalaik atrodo kad tuoj uz rankos pagr veikeja pagaus bet jis vis kazkaip issisuka. Serialas ne anime bet juk svarbu kad zmonem butu geriau
          Mielas/a liufa... jeigu ne i tema tai gal ir nerasyk matai, cia death note aptariamas, o ne tv serialai, o jei taip nori ka nors pasiulyt, yra atskira gija tam...

Comment

• erudesu
            天照
            • 2008 10 21
            • 30

man asmeniskai Death Note yra pats nuostabiausias anime per visa anime istorija
            na gal as taip sakau, nes anime rimtai dometis pradejau dar visai neseniai, gal dar kada pamatysiu kanors geresnio... zodziu manes niekdada anksciau anime per daug nedomino, bet kai paziurejau death note, prasidejo masinis anime ziurejimas, vis ieskau konors tokio pat neitiketinai idomaus/tobulo/puikaus ir t.t.
            joa, cia taip gan nemazai prirasiau...

Comment

• Zexius

Mano matytu anime death note užima pirmą vietą ;DD

Comment

• Spirit of Nightmare
                !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                • 209

Death Note tikrai geriausias anime is mano matytu. Niuri aplinka ir ne per didelis epu skaicius labai itraukia.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• darkdeathangel
                  sitting lame butterfly
                  • 2006 07 20
                  • 6

asmeniskai man death note'as primena Sion Sono filma "Suicide Club"("Jisatsu Sākuru"). nors pirma maciau ir trumpai garbinau death note'a, bet perziurejus si filma , netgi ziurint ji, man pasirode , kad panasu, bent jau kai kurie veikejai ir minimalus siuzeto panasumas.o sis filmas isleistas 2002 metais...nors ka gali zinot, gal cia tik man taip panasu.

Comment

• Kokosinee.

labai patiko žiūrėti. nerealiai patiko. labai daug įdomių vietų ir šiaip įdomu. o pabaiga tai iš viso šokiruojanti. šiaip anime vertinčiau 10/10. bandysiu ieškot ko nors tokio pat įspūdingo

Comment

• Darksoul
                      Naujokas
                      • 2008 12 09
                      • 1

Gerulis neveltui Ann trečioje vietoje stovi. Siužetas liuks, daug pamastymų ir pabaiga visai man patiko

Comment

• andriekute
                        Žiūroniukas.

• 2008 11 07
                        • 35

Mane pavergęs anime, būtent tas, kurio 30 epizodų peržiūrėjau per vieną dieną. L nuovoka konkrečiai verčianti iš koto, nors Light nenusileidžia iki paskutinės minutės.
                        Žo, tinkamiausias šito anime apibūdinimas yra kablys!
                        5/5

Comment

• PaperAngel
                          (V)(;,,,;)(V)

• 2008 12 01
                          • 249

Autorius Darksoul
                          Gerulis neveltui Ann trečioje vietoje stovi. Siužetas liuks, daug pamastymų ir pabaiga visai man patiko
                          Tai tikrai, kad gerulis uzkabino nuo pat pirmo ep. tikrai uzkabinantis turinys ir piesimas.. Nu zodziu AWESOME
                          P.S. duociau 10/10 ;D
                          Spoileris:

Comment

• Hitori

Visus epus peržiūrėjau Pats geriausias anime!
                            Dar yra knyga Death Note: Another note. Kaip noriu ją gaut
                            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-12-12, 16:26.

Comment

• Psichas
                              Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                              • 147

pabaiga!!!!! paskerst uz pabaiga!!!! i lauza!!!! pradzioj Light atrodo visai vertas to savo taip norimo viespatavimo ir t.t. po to jau prasidejo nesamones visos kai Misa pasirode... nieko tokio kentet dar galima... pirmos dalies pabaiga YAY!!!! grazu grazu xDD toliau nebegrazu... Light nuproteja o paskutiniai ep..... zdz susimove su antra dalim visa...
                              taigi pabaigoje
                              0/10
                              the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Spirit of Nightmare
                                !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                                • 209

Psichas - spoilams gali ir SPOILER funkciją panaudot. BTW man kaip tik pabaiga patiko.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

Working...