Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Derogatory`
    Loki'd

• 2007 10 06
    • 350

Neeilinis anime. Tačiau aš ir kaip ir reta ilgai ilgai šį anime žiūrėjau.
    Spoileris:
    Gal kokius 7 mėnesius. O priežastis to - po 18 serijos, kad Light'as atsisako Death Note, viskas kažkaip susipainioja, dingsta įdomiosios vietos, kai Lightas mąsto. Todėl manau, kad po 18 epizodo anime šiek tiek sugedo. O po L mirties išvis nusivažiavo. Tačiau apibendrinus, tai per daug nesmukdo pačio anime.

Visgi kiekvieną kartą pradėjus analizuoti DN man visad kyla naujų, įdomių minčių, keistų interpretacijų, tad man šis anime dėl to ir labai patraukė. Aišku, po ilgo laiko šio anime žiūrėjimo aš visai nesigailiu jį pabaigus. Damn good anime. ;]

Pėsė. Mane dar džiugino tai, kad nemirė mano mėgstamiausias veikėjas - Near. Nes daugelyje anime mano mėgstami veikėjai būna nukillinami.

Comment

• Intrigante

O man tas Near pasirodė kaip visiškas L klonas, tik ne toks įdomus xD my absolutely favorite character - Kira
      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-07-11, 14:26.

Comment

• Futari
        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
        • 1094

Niekaip nepernesiau Nearo, bet dievinau L, Mello ir Matt

Comment

• Bagy
          Bagy-san

• 2008 05 24
          • 289

SlicKrox o ka dar norejai, kad apie ji parasyciau??? As tiesiog pasakiau savo nuomone. Kad jis yra man geriausias. O Yagami Laito yra mano Dievas kaip Ir Mikamiui Teru, tik gaila kad jie visi ten kojas pakrate. Man sitas anime baiges kai mire L. Tolimesnes serijos BENT JAU MAN tai jau visiska nesamone. Bet kadangi yra 2 versisjos Death note tai as visai patenkintas, nes antrojoj versisjoj yra pabaiga kokios as ir tikejaus. he he

Comment

• GeForce
            Animešikas ;]
            • 2008 07 13
            • 29

Superinis anime . Tiek piesimas, tiek istorija labai puikus.
            Gaila, tik del galo. Nenorejau, kad taip baigtusi. Bet kaip yra taip yra, anime vistiek vertas 5 balu.
            http://geforce.myanimelist.net

Comment

• Silvestras
              Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
              • 162

Kai tik rengiausi žiūrėt ši anime,maniau,kad bus naruto kopija,tai yra DN irgi(kaip ir naruto) visų išpopuliarintas,mėgstamas vaikų ir t.t. Ačiū dievui taip neatsitiko,kaip su "nevykusiu" naruto ir DN visų mylimas neveltui.Jau kiekvienas logiškas žingsnis link pergalės Lighto ir L priešpriešoje(po to ir jo įpėdinių) palieka didelį įspūdį nuo nime.Kaip jau daugelis pastebėjo 1 dalys buvo įdomesnė(su L),bet ir tos paskutinės serijos,kai Near praktiškai prispaudė Lighta prie sienos buvo įspūdingos,o svarbiausia su didelė intriga.Galas patiko,norėjau,kad pasibaigtu viskas taip .Man tik įdomu,kas gi atsitiko Misai,nes paskutinė scena su ją buvo gan keista.

Comment

• Derogatory`
                Loki'd

• 2007 10 06
                • 350

Autorius persona
                Kai tik rengiausi žiūrėt ši anime,maniau,kad bus naruto kopija,tai yra DN irgi(kaip ir naruto) visų išpopuliarintas,mėgstamas vaikų ir t.t. Ačiū dievui taip neatsitiko,kaip su "nevykusiu" naruto ir DN visų mylimas neveltui.Jau kiekvienas logiškas žingsnis link pergalės Lighto ir L priešpriešoje(po to ir jo įpėdinių) palieka didelį įspūdį nuo nime.Kaip jau daugelis pastebėjo 1 dalys buvo įdomesnė(su L),bet ir tos paskutinės serijos,kai Near praktiškai prispaudė Lighta prie sienos buvo įspūdingos,o svarbiausia su didelė intriga.Galas patiko,norėjau,kad pasibaigtu viskas taip .Man tik įdomu,kas gi atsitiko Misai,nes paskutinė scena su ją buvo gan keista.
                Spoileris:
                Na, Misos stovėsena ant tilto leidžia manyti, kad ji nusižudė.
                Bent jau aš taip manau. ; )
                Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-17, 12:54.

Comment

• Futari
                  AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                  • 1094

Derogatory - tu teisi.

Spoileris:
                  Nes tarkime DEATH NOTE specialiame mangos volume (How To Read 13) savizudes Misos laiskas, bet tai preliminarus duomenys, mat dar neskaiciau, nezinau ar yra angliskas.

Comment

• Intrigante

Autorius Futari
                    Derogatory - tu teisi.

Spoileris:
                    Nes tarkime DEATH NOTE specialiame mangos volume (How To Read 13) savizudes Misos laiskas, bet tai preliminarus duomenys, mat dar neskaiciau, nezinau ar yra angliskas.
                    o va čia tai kažkas naujo...girdėjau kad toks egzistuoja,o kas ten dar kažin gero yra tame 13 volume?;]

Comment

• tamsa
                      Kiriya

• 2007 08 13
                      • 192

kiek pats skaiciau manga taqi paskutiniam chapteri kuris buvo 12 volume tai buvo misa buvo gyva
                      sigpic

Comment

• Futari
                        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                        • 1094

Na, sakau, tai preliminarus duomenys. Specialus volumas How to Read/Draw/Think/Play - cia yra ypatingas, pilno nuskenuoto, juolab isversto internete vargiai rasi.

Comment

• mariux9998
                          Labas.

• 2008 06 20
                          • 434

Si anime perziurejau per mhm... *counting* na viena serija po kitos ziurejau (aisku, nepamirsau nueiti pamiegoti ir valgant ziureti) bet visa perziurejau per 2-3 dienas, nes kaip tik buvau po operacijos namie, tai labai palanku ziuret buvo... Anime, kuriam niekas neprilygsta.. Galima sakyti greitai taps ar net jau yra tapes legendiniu!
                          As turiu visa manga kompe taip yra ir 13 dalis. Ten duomenys apie veikejus ir pan.
                          Spoileris:
                          Beje, Misa tikrai nusizude, buvo galima matyti, kad jau pasiruosus mirti (taip graziai apsirengus buvo ), beje, ir as norejau visai kitokios pabaigos
                          Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2008-07-22, 09:55.

Comment

• amidau
                            ☣☠☣

• 2007 04 25
                            • 1384

Spoileris:

Planuojama išleisti dar vieną Death Note parodija, tik šį karta tai bus Simpsonų stiliuje, garai tai ar blogai spręsti jums.
                            Jei kam įdomu, daugiau info--> ANN, AnimeZone.ru

Comment

• Sloth
                              [SrX]

• 2007 09 14
                              • 277

Vat sitam anime labiausiai istrigo pora vietu, kurios tikrai priverte susimastyti, parode, kad visdelto DN nera lengvas ziuralas.
                              Spoileris:
                              Tai L ir Kiros atsisveikinimo scena ant stogo ir sedint ant laiptu. Tuscias gyvybes nerodantis Misos zvilgsnis paciam gale. Ir leisgyvio kiros gulejimas ant laiptu.

Vat sitos trys, mano nuomone yra idealiai perteiktos scenos.

Comment

• Holly
                                Mrs.Timberlake
                                • 2008 07 27
                                • 16

Dabar žiūriu šį anim, nu ką - nuostabus tikrai, man labai patinka 5/5

Galerija

Comment

Working...