Death Note

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

• 2007 04 28
    • 579

Sei, ne nedrisk sustot, privalai pamatyt Teru Mikami, kuris yra pats jegiskiausias DN character`is.
    "...Delete, delete, delete..."

Working underground.

Comment

• Futari
      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
      • 1094

Sakujo.

Jo, sita crazy guy butina pamatyt.

Comment

• SeiSoraYu
        That's my pie.

• 2007 03 09
        • 212

He He net nežadu mest šio anime, nemėgstu mest anime pažiūrėjus iki vidurio beje jau paskaičiau ką ten prirašėt ir nieko tai nekeičia xDDD

My DeviantArt

Comment

• Futari
          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
          • 1094

Autorius SeiSoraYu
          He He net nežadu mest šio anime, nemėgstu mest anime pažiūrėjus iki vidurio beje jau paskaičiau ką ten prirašėt ir nieko tai nekeičia xDDD
          Teeeisingai sakai, SeiSo Jeigu pradedi, reik ir pabaigti. DN staciai nevertas buti perziuretas tik iki puses.

Comment

• Skylarkiss

Geriausias anime koki kada maciau nors ju net 10 nebuvo piesimas labai geras jei kam nors patinka filmai mirties tema siulau taip pat paziureti shigofumi

Tema,temos ispildymas,piesimas, na ir viskas man buvo nuostabu 5 balai.Pasirodo pagrindinis veikejas is pradziu padare kelias nelabai protingas klaidas,del to jis suseke,o kai reikejo isisukineti jis vel gi priiminejo jam paciam nepalankius sprendimus.Na klaidu turi buti,nes del ju ir issivysto visa istorija.Sis filmas man netoli sedevro,o gal ir sedevras.Na shigofumi man irgi netoli sedevro,nes labai patiko.
            Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-04-27, 13:26.

Comment

• Kriushiz
              The World Is Mine
              • 2008 04 26
              • 5

tikrai geras anime :] kablys

Comment

• Egle
                Naujokas
                • 2007 08 27
                • 24

Puikus piesimas ir dar puikesne istorija. Ji privercia susimastyti ka tu darytum gaves Death Note.
                Ar darytum savo teisinguma, ar sleptumei ja ir drebetumei mastydamas ka daryti ?:rolleyes:

Comment

• pumyte7777
                  Narys
                  • 2007 12 31
                  • 37

Autorius Egle
                  Puikus piesimas ir dar puikesne istorija. Ji privercia susimastyti ka tu darytum gaves Death Note.
                  Ar darytum savo teisinguma, ar sleptumei ja ir drebetumei mastydamas ka daryti ?:rolleyes:
                  Nu pvz as eiciau zudyt visus :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Comment

• Colla
                    >.<
                    • 2007 08 10
                    • 42

Vienas is geriausiu mano matytu anime, labai sudomino istorija, veikejai

Comment

• SeiSoraYu
                      That's my pie.

• 2007 03 09
                      • 212

He he he ...baigiau...šeip tai jau prieš kelias dienas...Nu tikrai nerealus anime...piešimas geras ir detalus, veikėjai kiekvienas su savo charakteriu, siužetas įdomus,intriguojantis, soundtrack'as puikus......O pabaigos čia nekomentuosiu nes nenoriu spoiler'ių dėt.

My DeviantArt

Comment

• yellowelf

galingas!perziurejau wisas serijas per pora dienu,nebuvo imanoma atsiplest.super 5/5

Comment

• sakura445
                          Narys
                          • 2008 05 03
                          • 56

Aš šį anime buvau susapnavusi
                          Aishiteru Daisuke~han

Comment

• Sailor Moon

nju-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPERINIS SIAUBIAKAS,MAN ATRODO JO MANGA LIETUVOJ ISLEISTA...nu mangos kurejau nelaimingas,geresnio nera...

Comment

• Futari
                              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                              • 1094

Autorius Sailor Moon
                              nju-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPERINIS SIAUBIAKAS,MAN ATRODO JO MANGA LIETUVOJ ISLEISTA...nu mangos kurejau nelaimingas,geresnio nera...
                              Siaubiakas...? Siaip jau tai supernaturalas, mystery. Horroras maximum 5%.

Comment

• biganimefan
                                Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                                • 228

Nieko baisaus ten nera. Psichologija ir viskas, ji veikia zmogu, todel taip baisu atrodo, kad tokie protingi zmones moka sugalvoti visose situacijose kaip issisukti ir veikti :P

Oj, mane mama tikrai paveike su savo psichologijos mokymusi. :P

Comment

Working...