Great Teacher Onizuka
Collapse
X
-
Kai tik pirma serija paziurejau is kart patiko
nerealus anime, nors pagalvojus sukurtas paprastai be jokiu super galiu ar ten mystery ar magic, ir vis tiek lb ydomus ir juokingas
tikrai labai patiko, o pats Onizuka nerealiai juokingas visad privercia nuvirst nuo kedes is juoko...Comment
-
o gal yra kas mates Shounan Jun`ai-gumi chia GTO prequel'as, ir jei matet tai kokie ispudziai ir gal galit pasidalint is kur parsiuntet?Comment
-
o gal yra kas mates Shounan Jun`ai-gumi chia GTO prequel'as, ir jei matet tai kokie ispudziai ir gal galit pasidalint is kur parsiuntet?
O siunčiausi tiesiog per tokyotosho.Comment
-
zhiurejau kiekviena serija ishsizhiojes/ishsishiepes/t.t. . TVshke pagaminta kiekvienam artima tematika. ish pradzhiu man bishki nepatiko pieshimo stilius, bet po kokios antros serijos jau pradeda atrodyt kad jis kitoks buti negali (t.y. puikiai tinka). tai be galo mielas ir optimistishkas anime nuo pat pradzhiu iki galo. ir tokiu zhmoniu kaip Onizuka tikrai yra.
5/5http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
Nezinau kodel pradzioje buvau numetes si anime ziuret, a... todel, kad angliski dubai buvo ir buvo jau pradejas man atsibosti, nu si karta anime perziurejau nuo pradzios iki galo tai truku 2-3 savaites openingai abu geri, closingai tokie melancholiski, bet man patiko, a o pats siuzetas tai puikus ir istorija tokia neeiline 8/10Comment
-
(Onizuka kaip noreciau kad jis butu mano mokytoas XDDDDD) rozines muses svajones !!! Taiptai trecias the best anime ever jis tikrai konkuruoja su daug kuo geras siuzetas , veikejai tiesiog nuostabus o tik vat piesimas man uzkliuvo !! na bet kadangi senas anime tai atleistina XDDDDForumo rėksnė.Comment
-
na jau pabaigiau ziuret... tai kaip ir sakiau fainas anime, daug juokingu epizodu tik wa pabaiga nuvyle, galejo sukurt ka nors romantishkesnio, ispudingesnio... tikejaus bent jau bucinio...."So what i can do to get closer?
I know there is more my heart can bear...
I'll give u control cause i need u,
To take me there"Comment
-
Comment
Comment