Trigun Badlands Rumble

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miyata
    Find your own sins, kid.



    • 2008 01 09
    • 452

    #16
    Autorius Hellsing_lover
    Gerai, įsiterpsim. Aprašymas nėra blogas, įdomus, bet viską sugadina tik labai jau nuo temos nukrypę "Daktare, mums trūksta greičio" (visa skiltis) ir "Peštynės Dykvietėje" (pirma pastraipa). Atsisakom jų ir turėsim priimtiną aprašymą. Taip pat daugiau komentarų ir įvertinimų iš techninės pusės reiktų (kaip muzika, piešimas, siužetas, t.t.). Taip pat labai rekomenduotina apsilankyti "Aprašymų šablonas" temoje ir pasisemti įkvėpimo elegantiškesniam išdėstymui arba atsisiųsti AZgen aprašymų generatorių.

    P.S. Ir nėra reikalo čia vėl sceninių ginčų kelti
    +1
    Viskas situom ir pasakyta.
    Uz savotiska rasysena cia vien tik pliusas, ivairybe yra gerai. Bet kaip pasake, vis delto cia aprasymas apie anime, o ne koks nos straipsnis apie ji, tai tos kelios paminetos sekcijos biski per toli nukreipe. Aisku kad pridet paciam aprasymui ivairybes, aprasyt skirtingus aspektus kaip piesimas bei muzika butu gerai. O del vizualines aprasymo puses tai visai neblogai butu panaudot aprasymu sablona, geriau pic'ai ziuresis bei pats layout patogesnis.

    Na, cia bent jau kaip as visa sita reikala matau, nedgi nebandau kritikuot, nes is pacios rasysenos man gan patiko ir skiriasi nuo daugeliu kitu.

    Comment

    Working...