Chrono Crusade
Collapse
X
-
gerulis sitas. pirmieji mano zingsniai buvo pradeti su situo, ne pirmasis, bet ten dar net prie pirmuju dvd su mano anime guli tikrai neblogas anime, toks su savo pamastymais ir mintim, biski mane siek tiek erzino tas kontraktas su Rozete Chrno..negalima taip paprastai savo gyvenimo svaistyti, na, bet tikslas, gelbeti pasauli, pateisina priemones. daviau penkis baliukus.. siltas anime su pabaiga, kuri mano vyriskuma kuriam laikui priverte pasitraukti ir maloniai pazliumbti. puikiai atsimenu tai..:rolleyes:Comment
-
Tu nesupranti , tai buvo mano vienas iš pirmu anime , kai aš negalėjau kantrei sedėti žiurėti, kai buvo bemieges pilnos minčiu ir klausimu sunios galvos.Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-02-17, 23:27.Comment
-
gerulis sitas. pirmieji mano zingsniai buvo pradeti su situo, ne pirmasis, bet ten dar net prie pirmuju dvd su mano anime guli tikrai neblogas anime, toks su savo pamastymais ir mintim, biski mane siek tiek erzino tas kontraktas su Rozete Chrno..negalima taip paprastai savo gyvenimo svaistyti, na, bet tikslas, gelbeti pasauli, pateisina priemones. daviau penkis baliukus.. siltas anime su pabaiga, kuri mano vyriskuma kuriam laikui priverte pasitraukti ir maloniai pazliumbti. puikiai atsimenu tai..:rolleyes:Comment
-
Autorius SataNaee.. Lb prashau diskutuokit tik kas ten vyksta ir jokiu budu nesakykit pabaigos !!!
Kaip atsimenu jos brolis buvo pagrobtas ir paverstas vienas iš demonu, o Rozete atsakė tuo pačiu jinai demona pasiverte savo darugu, tik su tam tikra salyga.
Neatsimenu ,bet atrodo eliškumu tai atvirkščiai iviko.Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-02-18, 10:43.Comment
-
3chioj serijoj negalejau sulaikyt hormonu kai mergiote su raudonu sijonu apsirengusi buwo
vakar baigiau zhieti shi anime db kimbu prie School RUmble :P
ZHinoma shis anime yra geras net uzh shirdies griebe paskutiniosios serijos, bet vistiek nuo nuo 8tos serijos verchiau save zhiureti tuoliau shi anime :rolleyes:Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-24, 09:42.KartoškėComment
-
nžn.. Tiesiog pagalvojau kad tokius anime turetu paishyti tamsiai, kad atrodytu mistishkai, truputi horroriškai ir rimtai. Td jaučiu crusade butu gavesis daug geresnis Nu jei nesupratot ka noriu pasakyti, tai turėjo šį anime paišyt kaip kokį Hellsingą. Nu tokio tipo styliumi... Nu b* negaliu normaliai ishsireikshtiKartoškėComment
-
Comment