nu kaip žmogus, skaitęs mangą, galiu pasakyt, kad antro sezono ir būti negali, nes bent jau mangoje viskas yra labai tiksliai ir aiškiai užbaigta. Pats anime tikrai yra neblogas: spalvos, piešimas, muzika - puikūs. Siužetas toks pat kaip ir manga, tik kiek labiau sutrumpintas, kas yra gerai. Negerai yra tai, kad anime kiek nukasta pabaiga, trūksta išbaigtumo, kas beje ir leidžia manyti, kad bus antras sezonas. O kam patiko anime, siūlau paskaityti mangą, jei ne visą, tai nors paskutinį skyrių, kur nupasakojama kas atsitiko visiem jau po visų tų įvykių(ko nebuvo anime).
Chrono Crusade
Collapse
X
-
Comment
-
Tai buvo mano pirmasis anime matytas ne per TV, kuris keletą metų buvo mano topinis anime. Patiko tas nedidelis kiekis comedy, ištvirkęs senukas, Rozette ir Chrno istorija, sugraudino pabaiga, tik per daug tų terminų buvo, reikėjo bežiūrint su žodynu rankose sedėt, nes tokių žodžių išvertimo tikslaus ne visi gali žinot, išskyrus tuos jau labai aiškius ;DDD opening'as ir ending'as kurį laiką irgi buvo vieni iš mano mėgiamiausių. Pagarba šiam anime'ui, nuo jo prasidėjo mano domėjimasis anime ;]Comment
-
Ryškiausias vidutiniokas koks tik gali būti, bet nieko daugiau. Viską ką pamačiau galiu priskirt vidutinei klasei. Ar tai būtų piešimas, ar istorija, ar veikėjai, ar humoro elementai ar daug daug kas kito. Tiesą sakant užkabino kaip tik ne po pirmos, o antros serijos, pradėjau ženkliai kažko tikėtis, turbūt neveltui. Pradžioje kažkaip supanašėjo su savo laiku patikusiu Claymore'u. Kaip kad kai kurie gerbiami asmenys sako apie amerikiečius, aš pasakysiu apie japonus - į pabaiga man pasirodė viskas per daug japoniškai, o ta prasme, kad nusibodo visi tie bandymai sukurt kažką euforiško ir pravirkdančio. Be to paskutiniu laiku žiūrint kažką (skaitykim rimto) norisi tai ir pamatyti, o vien Rossete's apranga šiuo atveju nusižudyt verčia. Kas jiems išaiškins, kad nereikia visur kišti savo ecchi'o. Išvis pabosta, o gal ir nervina anime stilius, ale veikėja vaidina durniukę / kvailiukę (šiuo atveju patarnaujanti Dievui, gerosioms jėgoms, whatever jie ten dar ką turi ) tai atrodo dar kvailiau, o esant reikalui ar kai liečia jos interesus, surimtėja kaip niekad. Tokio pobūdžio anime elementas man atrodo ganėtinai neoriginalus. Ačiū anime kūrėjams už jo pirmąją ir keletą antrosios pusės epizodų. Bet visumoje anime aišku ganėtinai patiko - 4/5. Tačiau daug kas žudo visą rimtumą.Comment
-
manes siaip nieko per daug nesuzavejo.... perziurejau visus iskarto bet buvo nuobodoka
ir crono tas nieko ypatingo kelis kartus parode ji galinga ir tai toks jo galingumas jei pastoviai ji dubasino
na anime ne is geriausiu....Come ... Join the Dark Side ...
Comment
-
Man patiko. Ne tobulumo isikunijimas, bet visai nieko. Gan linksmai susiziurejo.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Comment
-
Pritariu del pabaigos truputi tikejaus geresnes nemaniau ,kad pagrindin. herojai mirs kartu tai mane sokiravo ,labai patiko veiksmas labai detalios ir gana miklios kovos ir pati ideja anime nebloga nors nuvalkiota siek tiek, vertinciau anime 4 nes daug ko truko,bent jau as taip manau.Destiny is waiting ,lets move foward to it.👍 1Comment
-
tikrai neblogai susiziurejo tik pasigedau daugiau kovos scenu , is pradziu atrode labai linksmai viskas, bet kuo toliau tuo rimciau beto pabaiga isties neblogai sugalvota, patiko veikejai, pvz is linksmiausiu tai profesorius pralinksmina tokie. after all 5/5 negaleciau duot maziau vien tik del orginalumoComment
-
O nežadama išleisti šio anime Bluray formatu?, nes dabar tiesiog nesinori žiūrėti 4:3 rezoliucija.Comment
Comment