Nesuprantu ko jum čia visiem pabaigai taip užkliuvo, matęs šimtą kartų baisesnių. Nu kad sugadino visą anime kurtą atmosferą, ypač kai paskutinėj serijoj jau ruošiausi ieškoti nosinių, to nepaneigsi, bet gal kartais ir gerai užsidėti rožinius akinius. Yuuko drąsiai galima pavadinti bent kolkas šių metų miss. Apie Teichi galiu pasakyt tik tiek, kad iš išvaiszdos eilinis haremo mėmė, tačiau kaip nekeista su kiaušiniais, kad ir labai jaunais ir nepatyrusiais. Istorija dvelkia naujumu, dar nespėta nuvalkioti. Piešimas toks standarto mišinys su narkotinėmis priemaišomis, nors nepersistengta, nors gal ir bereikalo. Va kas žiauriai patiko tai OP, nuostabi daina. Žodžiu 4/5, nes tikrai nevidutiniokas ir susižiūrėjo net labai smagiai.
Tasogare Otome x Amnesia
Collapse
X
-
-
WARNING - toliau skaitysi - spoilerių rasi. (nedidelių)
ką tik pabaigiau šį anime. kartu gavau ir to ieškojau ir ko ne. ieškojau siaubo anime, nors, žinoma, puikiai žinojau, kad čia bus kažkas sulieta su romantika. neieškojau papų. ko jau ko, bet nemaniau, kad jų čia bus. aišku, šiais laikais jau labai keista būtų jei anime serijose ar kur kitur nebūtų papų, nebent tai jau labai gerbtina studija kaip Ghibli (ar kaip ten ji rašosi, nemėgstu aš jos šiaip ir jos darbų). žinoma, Yuuko jau labai gražiai nupiešta, o jau tos kūno linijos, kad ojojoj, BET man tai rodėsi ne laiku ir ne vietoje. kas liečia panašumą su mano neapykantos objektu senjougahara, tai jos visiškai skirtingos. o panašių išvaizdų herojų pilnas anime pasaulis, tad lyginti pagal išvaizdą yra kvaila ir neapdairu. sutiksiu su Killerbee, kad Yuuko tikrai įsimintina persona ir į ją malonu žiūrėti, nors jos "prielipos" niuansai žiūrėjosi prastai. epams įsivažiavus tikrai apsidžiaugiau sulaukusi kažko žiauraus ir tamsaus, bet viską gadino bebliaunančio teichii komentarai, kurie nei prasmės, nei įtakos neturėjo tik gadino žiūrėjimo malonumą. nusivyliau ir Yuuko. net prieš mirtį ji nesugebėjo apsispręsti, kuriuo jausmų keliu pasukti. a, beje, dėl pačios amnezijos. iš dalies įdėja tikrai įdomi, vaiduoklis kuris neatsimena kaip mirė. gal ir nieko, bet tie jos žaidimai "tai atsimenu tai ne" ir "aš tokia vargšė, nieko neatsimenu, o teichii kaip tave myliu" tai jau per daug. daug maž ties ta vieta, kai pradėjo nebeatsiminti vis kažko iš naujo pradėjo darytis labai jau keista (?). gal dėl to, kad tai atrodė ne daugiau kaip dėmesio prašymas. bent jau man taip atrodė. nesupratau antraeilės veikėjos vardu kirie kanoe. pati būdama moterimi galiu drąsiai sakyti, normalios moterys taip nesielgia, nebent tik tos, kurios protiškai nesubrendo dar, jos elgesys mažų mažiausiai vaikiškas, o ne kaip paauglės. tiesą sakant labiausiai sužavėjęs veikėjas man tapo Momoe Okonogi. ją bent jau suprasti lengva, ją įdomu stebėti. gal ir kvailoka, bet vienas normaliausių veikėjų per anime. na ir dabar apie pabaigą. tikrai išliejau ašarytę stebėdama dviejų įsimylėjelių išsiskyrimą (visgi ir mane sugraudino tinkamai parinkta muzika, gerai buvo su emocija sužaista), bet pats pats galas tai persiprašau liaudiškai tariant. tiesiog neįtikėtinai kvaila, kad dėl tokio nesamoningo dalyko vaiduoklis galėtų likti žemėje. viešpatėliau aukštielninkas. dar bent jau būtų susukę, kad tipo dėl meilės jam ar panašiai, bet dėl bučinio?! na, matyt kūrėjai nieko geresnio nesumąstė tik užbarstyti pudros ant tragedija dvelkenčio anime. ką gi. iš esmės duosiu 5/5 nes įspūdį man stiprų paliko ir pats anime tikrai patiko neskaitant mažų niuansų, kurie retkarčiais gadino žiūrėjimo džiaugsmą.Comment
-
Na, nereiketu pabaigos vertinti tiesmukiskai ar vienareiksmiskai. Ypac, kai siuo atveju, akivaizdziai - matomos dvi pabaigos. Lyg Holivudo pamegtas procesas, sukurti dvi skirtingas, viena didziajam ekranui, kita dvd. Tik siuo atveju juos sukistos i viena serija, kas, labai gaila, atrode gana juokingai ar, maziau megstantiems humora, kvailai.Comment
-
šiaip visas serialas tikrai patiko, žinoma vietomis ecchi momentai įmesti netinkamose vietose bet istorija tikrai gera bet sutinku, kad paskutinės serijos paskutines minutes buvo tikras bitch slap'as fanamsComment
-
Visiškai sutinku. Atrodė, kad jau normaliai viskas baigsis ir..... na tiesiog padarė klaidą mano nuomone. Ir pats anime nebuvo toks jau įdomus kaip tikėjausi. Reikėjo prisiverst užbaigt 6/10Comment
-
Tragiškas pirmas epizodas ir turiu sutikt, labai nevykusi pabaiga, juos atmetus gavau pusėtiną mistinę romantiką, kur istorija buvo ganėtinai ištempta ir nelabai vykusiai primaišyta komedijos (išmušė visą siaubą ir mistiką, kiek ten to buvo), o grafiniai sprendimai įpusėjus pradėjo erzinti (panašiai kaip su pirmu ef sezonu, lyg ir savita, lyg ir gražu, bet nelabai saikingai tie vaizdiniai elementai panaudoti), tačiau yra kaip yra. Papildomos OVA'os net galėjo ir nebūt.
O tiems kas ruošiasi žiūrėt, siūlau labai nekreipt dėmesio į pirmą epizodą arba gal net jį praleist, viskas prasideda nuo antrojo, taip kad nelabai ką ir prarasit.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-01-27, 11:46.Comment
-
SIuzetas labai geras, grafika taip pat. Buvo vietu kurios nepatiko , bet siaip tikrai labai geras anime, ypac kadangi susija su dvasiomis Openingas ziauriai geras (daina).Spoileris:Verkiau kai Yuuko turejo pranykti, asaru padaugejo ir del dainos : Nao Hiiragi - requiem. Si daina tikrai musa iki sirdies gelmiu...... Laimingos pabaigos norejau siam anime nuo pat pradziu ir kai taip tikrai nutiko nudziugau nes tikrai pabaiga tinka ...Comment
-
Katik perziurejau anime (viduri nakties) .Apskritai sis anime labai patiko,romantiskas,mistiskas,gera ideja,bet daug tasku numuse kvaili Ecchi juokeliai ir neaiskumai su Yukos "galiomis" ji gali persirengineti ivairiais drabuziais ir jos zmogisku drabuziu niekas nemato,ji turi lytini potrauki ir valgo maisto(speju vaiduokliams ne labai turetu ,tai rupeti),pirmame epe blondine mato Yukos judinamus daiktus,o paskutiniame ji jau nebemato. Zodziu ,tikrai daug klaidu ,kurios bado akis. 7/10 ,nors turejo dideli patencialo pakilti iki 9 ar net 10.
Spoileris:Zinoma pabaiga nepatiko ,kaip ir visiems. As sita anime buciau uzbaiges,kuo labiau tragiskai. Pavyzdziui Yuki nebutu niekur isnykus. Jie butu draugave iki tol kol Teichii butu baiges mokykla.Tada jis butu isvaziaves mokytis i universiteta ir daugiau niekada neatvaziaves jos aplankyti ,nors butu ir prizadejas. Liudnesnes pabaigos nesugalvociauComment
Comment