Persona 4: The Animation

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • airidas20th
    Narys

• 2011 06 24
    • 46

OVA is Out

Anime, buvo visiška vidutinybė, kūrėjai netgi tingėjo tinkamai muzika parinkti ir garso takeli kartais pakeisdavo naujomis melodijomis, kurių nebuvo žaidime(ir jos skambėjo apgailėtinai). Taip, yra truputis turinio papildymo, bet įdėją buvo galima išpildyti geriau. Anime istorija labai supaprastinta ir personažai nėra atskleidžiami iki galo(anime kai kuriuos juos netgi gadina).Yu Narukami-tikras klaunas.Animacija vietomis netgi labai prasta,bosų ir šeip kovos pavaizduotos labai neįdomiai.

Persona žaidimai man asmeniškai yra šedeveras(niekada neesu žaidęs kažko kas taip užkabintu ir įstrigtu atmintyje) . Na,ką lauksiu Persona 4:Arena(dabar protagonistas oficialiai vadinamas Yu Narukami) išleidimo Europoi ir Persona 3 filmo(tikiuosi jog bus kokybiškai nurushintas ir gausim kažką panašaus į FSN:Unlimited Blade Works(vienu žodžiu fanai supras))

Spoileris:
    kai veikėjai kovėsi su Ameno-Sagiri ir Adachio labirinte,vis laukiau aš pianino partijos ir ar įsivaizduojat?,jos nebuvo!!!!.Kodėl per OST groja tik pačias blogiausias kūrinio vietas?

Nu,OVA buvo tikras šlamštelis,animacija prasta ir per tiek laiko buvo galima sukurti ką nors geriau,negu 7min. kopijuoti visų nekenčiama Haruhi(kitas anime) endless eight arką,bei bosų kovas padaryt dar nuobodesnęs,o paskutinės bosės temą pagrojo kažkur 5s ir pakeitė kažkuo,ko atsiminti neįmanoma.

Vienu žodžiu žiūrėt iš reikalo,rekomenduoju pažaist žaidimą ir po to pasižiūrėt(nenusivilsit žaidimu tikrai),bet antrą kartą žiūrėti jokių būdu nerekomenduoju.7 vien iš pagarbos,pagal AZ sistemą apvalinu iki 3

Comment

• Squalleh
      .MØNSOON.

• 2009 01 12
      • 1892

Persona žaidimai man asmeniškai yra šedeveras
      Spoileris:
      Oh? Ir kaip tau pirmi 3 žaidimai?

Comment

• airidas20th
        Narys

• 2011 06 24
        • 46

Autorius Squall
        Spoileris:
        Oh? Ir kaip tau pirmi 3 žaidimai?
        Atsižvelgiant į gameplay, 1 yra prastokas, tiesiog jam netinka 1 asmens kamera ir grindinti nuobodu. Jei žaidi per senuką PS1, 1 dalį, tada pamatysi koks tragiškas tada vertimas buvo. Taip pirma dalis prastoka, jei turėčiau psp gal prisiverčiau savę pereiti, dėl to jog ten viskas seka originalią versija ir veikėjai nebuvo pakeisti į amerikonus tiek išvaizda, tiek vardais.
        Kovos sistema 2 geresnė, bet pagal šiu dienų standartus daug kam neįtinka, nes dabar rinka valdo casualai ir jie tingi daug grindint. Jeigu pagal istorija žiūrėt, tai Persona 2 yra nuostabi abejose leidimuose.
        Persona 3 WHAT!!!!!. Čia mano mėgstamiausias žaidimas per amžius, nuo jo ir užsikabinau ant SMT. Istorija turi klišiu, bet Persona 3 istorija man už bet kokio anime istorija geresnė. Labai turiningas žaidimas, P4 irgi toks pat.
        Persona 1 ir 4 man yra silpniausi.Kadangi 1 sunkiai žaidžiasi dėl savo 1 asmens kameros . O P4 kenčia dėl per daug laimingos atmosferos ir nesijaučia jog visas žaidimas originalus.
        Paskutinis pakeitimas nuo airidas20th; 2012-10-06, 11:45.

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Atsižvelgiant į gameplay, 1 yra prastokas, tiesiog jam netinka 1 asmens kamera ir grindinti nuobodu.
          Nu.. žiūrint kokia versija žaisti. Šiaip visuose SMT vyksta šioks toks grindfest, bet aišku, senesniuose žaidimuose jo tiesiog per daug.

Bet kalbant apie P1, tai aš perėjau PSP ir likau patenkintas. Viskas greita, pakankamai simpatiškai atrodo ir normaliai žaidžiasi. Su kamera kažkaip problemų nebuvo, žaisti netrugdė. Kas vat tikrai nustebino, tai kiek daug variacijos žaidimas tau duoda. Atsakymai į paprasčiausius klausimus keičia vos ne pusė istorijos ir tai, su kokiais veikėjais tu pamatysi jos pabaigą. Iš vienos pusės - tai tiesiog nuostabu, nes mėgstu ekperementuoti, bet iš kitos - norint kiekvieną kartą pereiti žaidimą kitaip, reikia pradėti nuo pat pradžios. Jokio New Game+ nėra, kas labai, labai gaila.

Kovos sistema 2 geresnė, bet pagal šiu dienų standartus daug kam neįtinka, nes dabar rinka valdo casualai ir jie tingi daug grindint.
          Vat su P2 atskira istorija. Pirmos dalies, buvau perejęs abi versijas vienu metu - ir Tsumi (PS1) ir Innocent Sin (PSP). Labai keistas dalykas, kad kovos sistema yra patogesne PS1 versijoje, bet greitesne PSP leidime. Bet geriausia yra tai, kad Eternal Punishment (PSP) jie paliko klasikinė versiją ir ja pagreitino, kas tiesiog yra nuostabu. Labai laukiu angliško vertimo~

Jeigu pagal istorija žiūrėt, tai Persona 2 yra nuostabi abejose leidimuose
          Negaliu nesutikti. Geriausia istorija visame Persona serijale, be įšimčių.

Persona 3 WHAT!!!!!. Čia mano mėgstamiausias žaidimas per amžius, nuo jo ir užsikabinau ant SMT. Istorija turi klišiu, bet Persona 3 istorija man už bet kokio anime istorija geresnė.
          O vat nuo čia biški detaliau. Aš niekad negalėjau suprasti, kur žmonės randa P3 siužetą ir dar labiau, ji vadina geru? P3 nors ir yra mano mėgstamiausias žaidimas serijale, bet tikrai nelaikau jį geriausiu. Tas pats ir liečia anime filmo, nes tiesiog nesuprantu ką jie ruošiasi rodyti. Būtent siužetą su visais įvykiais galima papasakoti per 15-20 minučių.

P4 irgi toks pat
          Na kaip pasakyti.. pagal turinį P3 ir P4 beveik tokios pat. Skirtumas tik tame, kad P3 yra neidomus ir labai nuobodus dungeon, bet labai gyvas ir fainas miestas, o P4 kaip tik viskas atvirkščiai - nuobodus miestas, bet faini dungeon'ai (:

Kadangi 1 sunkiai žaidžiasi dėl savo 1 asmens kameros
          Visgi nesutiksiu. P1 sunkiai žaidžiasi dėl neaiškaus siužeto, daugybės idomių bet vėl gi neaiškių ir kartais varginančių pasirinkimų ir grind'o. PSP versija tai pakankamai patobulina, bet vistiek.

O P4 kenčia dėl per daug laimingos atmosferos
          Nepainiok draugišką su laiminga. Pagal atmosferą, P2 ir P4 arčiausi - nes turi labai draugišką veikėjų komandą, kuriai prijauti. Ir, tarkim, P3 man to labai truko - visi veikėjai šalti, niurūs ir tiesiog per daug pilni dramos, kuriai netiki. Tik Junpei ir Shinjiro verti dėmesio. Pirmas dėl savo charakterio augimo, o kitas tiesiog kietas.
          Bet šiaip, šaunu kad ne aš vienas šiame forume žaidžiu visas Persona žaidimus (: Props to you, good sir.

Comment

• Miesto_Druidas
            the journeyman

• 2010 08 17
            • 1515

Vat šito tai laukiu tikrai. Labai įdomu, kaip perkels į ekranus P3.

Comment

Working...