Mirai Nikki

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Red_Elf
    pandų karai :D

• 2009 05 07
    • 1112

Kaip ir dauguma prisiklausius atsiliepimų apie mangą, net spirgėjau kaip laukiau šio anime... be reikalo :/ siužetas nuo pat pradžių nelabai kabino, o vėliau ėjo tik prastyn, užholdinau kelis mėnesius kol pradėjau stumtis toliau ir stebuklas, jis kažkiek pasitaisė! Pats anime man totaliai nelogiškas, Yuno net pykino su savo psichozėm, Yukiteru bent elgėsi logiškiau, drebino kinkas ir verkšleno kaip bailiui ir priklauso. Siužetas suktas, užsuktas ir persuktas, stipriai persistengta su vis keičiamais jo kursais, be to ar reikia visus taip skerst į kairę ir dešinę... Iš esmės geriausias dalykas visame kame buvo Akise Aru, va ten tai berniokas

dėl pagerėjimo į galą (+1) ir Akise (+2) pritempiu iki silpnutėlio 8

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Red_Elf
      Iš esmės geriausias dalykas visame kame buvo Akise Aru, va ten tai berniokas
      Spoileris:
      Nu jo, berniokas, bet biški gėjus. O gal ir ne biški...

Comment

• Red_Elf

• 2009 05 07
        • 1112

Autorius Killerbee
        Spoileris:
        Nu jo, berniokas, bet biški gėjus. O gal ir ne biški...
        Pala, paskaityk Mirai Nikki: Paradox
        Spoileris:
        jis ten tvirtina, kad nėra gėjus, bet įsimylėjo Yukiteru iš pirmo žvilgnio ^^'

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Red_Elf
          Pala, paskaityk Mirai Nikki: Paradox
          Spoileris:
          jis ten tvirtina, kad nėra gėjus, bet įsimylėjo Yukiteru iš pirmo žvilgnio ^^'
          Spoileris:
          Tipo kaip rusai sako vienas kartas - dar ne pederastas? Chm..

Comment

• Red_Elf

• 2009 05 07
            • 1112

Autorius Killerbee
            Spoileris:
            Tipo kaip rusai sako vienas kartas - dar ne pederastas? Chm..
            Spoileris:
            šelmiai tie mūsų kaimynai o dėl Akise, tai vartėsi jis ten, vartėsi bet jau geriau jis nei Yuno su savo yanderiškais priepuoliais :/

Comment

• TheNewGuy
              Narys

• 2011 03 22
              • 63

Suprantų kad galima sukurt kokį side veikėją vien dėl to kad žiurovai jo nekęstų ,bet kad tai būtų pagrindinis veikėjas kurį reik kęst visus 26 epizodus... kodėl reikia taip žiauriai elgtis...
              Aišku viską gelbėjo Yuno į kurią vis su susižavėjimu žiurėjau
              Anime labai greit įtraukė ,veliau nusirito žemynin ir belekaip susivėlė. Pabaiga bullshit paskutinis ten. Perskaičiau mangos paskutinius chaperius tikėdamasis konors geresnio. Dėja buvo tik keli į anime neidėti momentai ,bet jų užteko kad pabaiga bent truputi būtų labiau tenkinanti.

Something..awesome?
              Spoileris:

Atsitiktinai radau tai dabar net nežinau kodel po tiek laiko žiurėjimo/klausymo as jo dar neišjungiau

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Autorius TheNewGuy
                Something..awesome?
                Spoileris:

Atsitiktinai radau tai dabar net nežinau kodel po tiek laiko žiurėjimo/klausymo as jo dar neišjungiau
                Siaubas, per pusę minutės suvalgė mano smegenis....

Comment

• Red_Elf

• 2009 05 07
                  • 1112

Autorius Killerbee
                  Siaubas, per pusę minutės suvalgė mano smegenis....
                  Manosios nei tiek neištvėrė

Comment

• taven
                    Forumo maniakas

• 2010 06 12
                    • 432

Autorius Red_Elf
                    Manosios nei tiek neištvėrė
                    Istveriau minute, bet paskui dar valanda galvoj girdejos

Comment

• Absurdëh
                      AZ Fairy

• 2011 03 21
                      • 524

Dauguma matau nelabai sužavėti.
                      Nesuprantu viskas tiesiog nuostabu, siužetas belekaip idomus, įvikiai nenuspėjami, veiksmo yra, absurdo yra, humoras kur reikia, veikėjų daug,- visi "nesveiki"
                      Tik ta bobutė kažkokia tai не в тему. Muru muru beveik irgi išspirt reiktų.
                      Yuno GASAI -naujas mėgstamas veikėjas Tas 10h vaizdelis neatsbosta išvis- so many cool things there.
                      Ties pabaiga net susgraudinau.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-07-22, 20:28.
                      d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Svajotojas
                        Naujokas
                        • 2012 07 13
                        • 17

Pažiūrėjau ir gavau dozę psichodelines istorijos..... Medalis už persekiojimą atitenka Yuno nes tik ji sugeba vaikinuką persekiot ne tik vienoj laiko juostoj, ir kitose
                        Šiaip patys veikėjai nelogiški (bent jau kai kurie), o tas "pirmasis"( Yukkii ) - tikras kūdikis. Visiškai nuvylė toks veikėjo priklausomumas ir skystablauzdiškumas net sakyčiau priminė DeadmanWonderland
                        Aišku netrūksta daug veikėju turėjusių blogą vaikyste ar turėjusių psichologinių sukrėtimų todėl, bent tokius "psichiškus" epizodus pažėti buvo atgaiva po daugumos romantizmo. Yuno bent vienintelis iš įdomesnių charakterių pačiam anime ir labiau veikėjas išplėtotas.

Netempiant gumos : patiko, bet nusivylęs 3/5 arba 6/10
                        Paskutinis pakeitimas nuo Svajotojas; 2012-07-19, 00:02. Priežastis: Klaidos.

Comment

• Bertha San
                          Naujokas
                          • 2012 07 17
                          • 7

Šitą rekomendavo draugė, tiek gyrė gyrė, kad aš tikėjaus išvysti aukso grynuolį, bet, kad nė aukso nė grynuolio nepamačiau. Tas Yukki mane nė mažiau nė daugiau užkniso, bet užkniso juodai. Talentingiausias verksnys kokį regėjau. Yuno, nė nežinau kodėl ji man nepatiko, bet nepatiko. Šiaip mėgstu aš kiek pačiuožusius veikėjus, simpatiški jie man, nu bet ta mergužėlė... Pf... Pritariu Red elf, tas Akise Aru uch koks ^^. Jis buvo man didžiausia paskata žiūrėti. Bet vėliau ta bepročių puota mane įtraukė tad visai smagiai pažiūrėjau aš šį anime, nors tikėjausi daugiau. 7/10

Comment

• zondas30
                            Naujokas
                            • 2011 07 13
                            • 14

Linksma ir idomu ziureti, megstu fantastika bet telefonas nuspejanti ateiti man siektiek nepatiko, bet is esmes geras darbas.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• DemonKurama
                              Rimtas forumo narys

• 2012 07 24
                              • 120

Šito anime ilgaaaai neprisiruošiau žiūrėt. Ką bepasakysi... buvo visai smagu, ypač dėl tos shizikės Yuno. Nors nepasakyčiau, kad ji tapo mėgstama veikėja ar kažkuo panašaus. Yukiteru, mano nuomone, išvis fail veikėjas. Bailus, verkslenantis, savanaudis ir apgailėtinas iki pat pabaigos. Apskritai, šitam anime nėra nė vieno normalaus veikėjo. Žiūrėjau grynai dėl beprotiško siužeto. Vietomis tikrai užkabino bet... pabaiga viską tarsi į klozetą nuleido. Idėja su tais telefoniniais dienoraščiais gan originali bet kažkokia lėkštoka.
                              Na, viską bendrai paėmus duočiau 8/10 vien už gerą entertainment'o dozę, neblogą grafiką ir OP/ED. Nors pabaiga tikrai galėjo būt geresnė.

Comment

• Nolikita

Tiesą pasakius - pradžioje buvo neįdomu . Pažiūrėdavau , 1 - 2 epus per dieną , o kartais išvis tik kas antrą dieną įsijungdavau . Bet nuo maždaug 20 serijos pasidarė įdomiau & užbaigiau žiūrėt tą patį vakarą . Kalbant apie veikėjus : Yuki visiškas skystablauzdis , amžinai tik žliumbia visur & visada , atsibodo -.- . Nustebau , kai jis pradėjo imtis iniciatyvos , bet viskas paaiškėjo , kai pamačiau , jog jis viską daro pagal Yuno scenarijų -.- . Dar nesąmonė tai , jog nors & ne pirmą kartą įsitikinęs , kad reik labiau tikėti Yuno , jis vistiek pasitiki kitais žmonėmis & susimauna -.-' . O kalbant apie Yuno ... jooo . Psichė , stalkerė , dar su savo iškreipta meilė . Bet kieta & velniškai šaltakraujė žudikė . Iš tikro susimąsčiau , ko ji būtent Yuki įsižiūrėjo ? Na , bet jau kaip sudėliojo taip . Tikriausiai man labiausiai patiko Uryuu - net negaliu taip imt & pasakyt kodėl .
                                Spoileris:
                                Gal dėl savo tsundere'iškumo ?
                                Bet ji žiauriai man patiko .
                                Spoileris:
                                O šiaip pabaigoje ... netikiu , kad kažkas , turėdamas Dievo galias , gali taip jau neimti & jų nepanaudoti -.-
                                . Duodu šiam anime 4/5 !

O kaip aš galėjau pamiršti Akise ???? Tikrai geras veikėjas . Irgi žiauriai patiko . Tik vat kad ne tos pakraipos tai , na ... buvo neįprasta
                                Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-02-23, 19:23. Priežastis: Pamiršau Akise ooo:

Comment

Working...