Another

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • wajietaus
    Narys
    • 2012 03 18
    • 37

Nenoriu per daug kritikuot bet man nepatiko , per daug ziaurumo ten ir ko per daug tas nesveika.
    Beto nezinau ar istorija ar veikejai bet taip neigiamai nuteike.
    Spoileris:
    Spoileris:
    Spoileris:
    Spoileris:
    Spoileris:
    Spoileris:

Comment

• Squalleh
      .MØNSOON.

• 2009 01 12
      • 1892

Faith in anime restored. Serijalų, kurie sugeba sukurti tokia įtampa itin nedaug. Bet džiugu matyti, kad jų sarašas pasipildė. Vienintelis minusas ir priežastis dėl kurios duodu 4/5 - per trumpas. Imant, tarkim, Higurashi no Naku no Koro ni arba Shiki, jie skiria pakankamai laiko tam, kad mes kaip žiurovai arčiau susipažintume su veikėjais, kad atsirastų favoritai ar kokios nors simpatijos link jų. Tada šokas nuo jų mirties yra daug stipresnis. O čia, kai pusė klasės miršta per 12 epizodų, nepajutau beveik nieko. Aukščiau minėta įtampa aišku buvo, bet labiau dėl noro sužinoti kas iš tikrųjų yra kaltininkas ir dėl labai gerai sukurtos atmosferos peržiuros metu. Neaiškumų siužete buvo, bet galų gale supratau viska ir taip. Žodžiu, labai patiko.

Comment

• DowyChan
        Narys
        • 2011 05 19
        • 38

Wow... Me Like Like. Paliko tikrai gana dideli ispudi. Jau seniai laukiau tokio anime kaip pvz "Shiki" kuris turi siaubo, detektyvo ir palieka Ta detale sirdyje kai baigiasi . As labai laukiu OVA . Gal ten labiau paaiskins kaip extra one died. I mean while that person was still alive. Bet kazkuri mano dalis ir galvojo, kad tas zmogus gali buti extra. 5/5 ^^
        ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫♪
        -Uninstall Cosband ​Nare ~
        HOMESTUCK ~
        HoNk :o)

Comment

• Perla
          Rašytojas

• 2010 04 06
          • 223

Autorius DowyChan
          As labai laukiu OVA . Gal ten labiau paaiskins kaip extra one died. I mean while that person was still alive. Bet kazkuri mano dalis ir galvojo, kad tas zmogus gali buti extra. 5/5 ^^
          Dėl to extra, tai yra manga Another 0, kurioje apie tą žmogų ir pasakojama. Anime OVA turėtų būti apie Mei ir Misaki priešistorę.
          Paskutinis pakeitimas nuo Perla; 2012-04-06, 12:00.

Comment

• demoniacman666
            Forumo vilkas

• 2008 04 16
            • 368

Na kaip čia pasakius. Kadangi tai siaubo anime tai iškart galiu pasakyt kad mažiau 5 duot negaliu, šiais laikais jie per daug retas reiškinys. Nu nebent būtų visiškas šlamštas... Nu o čia buvo visai malonu žiūrėti, ir gore scenų neblogų buvo (ačiū dievui be cenzūros), ir istorija suintrigavo, ir veikėjai beveik neužkniso (išskyrus pačioje pabaigoje). Vietomis atmosfera buvo ypač gerai sukurta, puikiai parinkti serijų pabaigoje cliffhangeriai. Kas dėl Mei tai man ji nelabai patiko, geriau Akazawa daugiau būtų rodę. Kazkodėl psichopatiškos psichikos žmonės netraukia.
            Spoileris:
            O kas dėl pabaigos skerdynių, tai smagu kad jos buvo, šiek tiek kraujo dar niekam nepakenkė, nu bet visgi niekaip negaliu įsivaizduoti mokinukų lakstančių su iešmais ir žudančių kitus žmones, tiesiog kad tam pasiryžti reikia perdaug pastangų, tikrai nemanau kad užtenka vien tik kažkokį įrašą išgirsti ir staiga visi ima lakstyti kaip prietrankos iš durnyno pabėgę, žmonės taip greit nesikeičia.

Tad už žanra ir šiaip neblogą kokybę negaila duoti tuos 5/5...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• nemesis
              Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
              • 1178

nzn mane sis kurinys nesuzavejo, daugelyje vietu kur buvo zudymo scenos mane labiau eme juokas, nei siaubas Veikeju pasirinkimai irgi gana kvaili. Ka jie neziuri siaubo filmu? Yea splid up and day one by one . Arba lakstyt po deganti nama, tarsi butu nemirtingi. Duodu 3. uz tai, kad neatspejau smeklos, neblogo piesimo ir soundtracko.

Comment

• Gvauz
                Naras
                • 2006 11 18
                • 271

Autorius nemesis
                Yea splid up and day one by one
                split* up and die* one by one (nu nesusivaldžiau)

o šiaip man šitas anime patiko dėl savo nelogiškumo, tipo horror ir fun massacre

Comment

• Squalleh
                  .MØNSOON.

• 2009 01 12
                  • 1892

demoniacman666
                  Spoileris:
                  Šiaip skerdynės pakankamai logiškai atrodo. Link serijalo panaigos visa klase tyliai (ir ne) panikavo ir lėtai kraustėsi iš proto, nes nežinojo kas kitas juos paliks, kada ir kaip išvis visa tai sustabdyti. Ir tas įrašas buvo tiesiog paskutinis lašas. Pamišę ir panikuojantys žmonės sugeba daug ką, ypač kai jų gyvenimui gresia pavojus.

nemesis, visų pirma - spoileriai. Antra, žeminti balą už tavo paminėta priežasti tiesiog juokinga.

Comment

• Hellsing_lover
                    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                    • 1318

Autorius Squall
                    nemesis, visų pirma - spoileriai. Antra, žeminti balą už tavo paminėta priežasti tiesiog juokinga.
                    Na, sakyčiau, gana rimtos priežastys (už kurias daugumoje ir aš daviau tokį balą), kadangi žudymo ir scenarijaus bei veikėjų minusai kartojo visą serialą ir nebuvo sutvarkyti net į galą, o tik dar absurdiškesni ir apjuoktini darėsi >_> Ir šiaip man čia labai keistas dalykas, nes, kiek pastebiu, siaubo mangos japoniškos tikrai yra gana įdomios bei vykusios ir yra keletas dėmesio vertų autorių, kurių darbus tikrai būtų ne gėda ekranizuoti. Visgi, kaip galima įsitikinti, bandant (kaip čia dabar ypač populiari tendencija), į bet kurį žanrą įkišti plačiajai publikai suprantamų ir lengvai priimamų blizgučių ir elementų, iš tikrai neblogos idėjos ir istorijos lieka tik kažkoks pusiau keptas parodijos vertas moe-pseudo-horror mišinys (čia jaučiu kažkas tokio įvyko ir su neseniai pasirodžiusiu Gyo anime, kuris irgi kažkaip nesugebėjo patenkinti puoselėtų lūkesčių )

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Hellsing_lover
                      Na, sakyčiau, gana rimtos priežastys (už kurias daugumoje ir aš daviau tokį balą), kadangi žudymo ir scenarijaus bei veikėjų minusai kartojo visą serialą ir nebuvo sutvarkyti net į galą, o tik dar absurdiškesni ir apjuoktini darėsi >_> Ir šiaip man čia labai keistas dalykas, nes, kiek pastebiu, siaubo mangos japoniškos tikrai yra gana įdomios bei vykusios ir yra keletas dėmesio vertų autorių, kurių darbus tikrai būtų ne gėda ekranizuoti. Visgi, kaip galima įsitikinti, bandant (kaip čia dabar ypač populiari tendencija), į bet kurį žanrą įkišti plačiajai publikai suprantamų ir lengvai priimamų blizgučių ir elementų, iš tikrai neblogos idėjos ir istorijos lieka tik kažkoks pusiau keptas parodijos vertas moe-pseudo-horror mišinys (čia jaučiu kažkas tokio įvyko ir su neseniai pasirodžiusiu Gyo anime, kuris irgi kažkaip nesugebėjo patenkinti puoselėtų lūkesčių )
                      Iš karto atsiprašau už asmeniškumus, bet.....Helsinge, sensti jau.....

Comment

• Hellsing_lover
                        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                        • 1318

Autorius Killerbee
                        Iš karto atsiprašau už asmeniškumus, bet.....Helsinge, sensti jau.....
                        Tokiu atveju, matyt, ir nuo gimimo jau pasenus buvau

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Kažkaip abejoju, kad nuo pat gimimo, bet tavo anime listo po ranka neturiu tai nesiginčysiu. Tavo priekaištai gan abstraktūs ir labiau primena priekabiavimą. Aš esu įsitikinęs, kad šis serialas to nenusipelno. Aišku jeigu žiūrovas priima žaidimo taisykles. Šiam žanrui tai yra būtina, nes kitaip bet koks siaubo ar mistinis trileris pavirsta į "parodiją". Kaip žanro mėgėja turėtum tai suprast. Esu įsitikinęs, kad nieko labai geresnio mes čia nesulauksim ir čia net tie keletas autorių nepagelbės, nes manga yra manga. Originalo gerumas nieko nereiškia.

P.S. Aš va irgi mačiau tik vieną tikrai baisų filmą, bet man tai netrukdo žiūrėti ir kitus. Gal jis net ir nebuvo toks geras, bet taip sutapo? Nuotaika, naktis, vienas namie, niekas netrukdė.....

Comment

• Squalleh
                            .MØNSOON.

• 2009 01 12
                            • 1892

Autorius Hellsing_lover
                            Na, sakyčiau, gana rimtos priežastys
                            Autorius nemesis
                            Veikeju pasirinkimai irgi gana kvaili. Ka jie neziuri siaubo filmu?
                            Um.. rimtai? Galima sužinoti kur ten buvo kvaili pasirinkimai ir kodėl tai skaitosi rimta priežastis už balo žeminimą? Visas anime supasi aplink tai, kad jie išvis neturi pasirinkimo.
                            Kalbant apie palyginimą su siaubo filmais - be komentarų:
                            Spoileris:

Autorius Hellsing_lover
                            į bet kurį žanrą įkišti plačiajai publikai suprantamų ir lengvai priimamų blizgučių ir elementų, iš tikrai neblogos idėjos ir istorijos lieka tik kažkoks pusiau keptas parodijos vertas moe-pseudo-horror mišinys
                            Kur jūs visi ta moe matot? Aš pats labai skeptiškai į visa tai žiuriu, bet moe Another kažkaip neradau. Ten reikia norėti ji pamatyti.
                            Dėl neužbaigtumo - serijalui tiesiog truko epizodų pilnam veikėjų "išplėtojimui". Vienintelis, mano manymų, solidus minusas, už ką galima žeminti balą.

Comment

• Perla
                              Rašytojas

• 2010 04 06
                              • 223

Autorius Squall
                              Kur jūs visi ta moe matot? Aš pats labai skeptiškai į visa tai žiuriu, bet moe Another kažkaip neradau. Ten reikia norėti ji pamatyti.
                              Dėl neužbaigtumo - serijalui tiesiog truko epizodų pilnam veikėjų "išplėtojimui". Vienintelis, mano manymų, solidus minusas, už ką galima žeminti balą.
                              Moe aš irgi nemačiau. Nebent keli momentai su Mei. Bet vargu ar tai galima vadinti moe. O dėl veikėjų, tai mangoje jų buvo dar mažiau. Man asmeniškai anime patiko labiau. Nors išplėtojimo ir trūko, bet vargu ar novelėje jo buvo daugiau. Juo labiau, kad anime padarė Izumi vos ne pagrindine veikėja, o ne viena iš daugelio.

Comment

• Hellsing_lover
                                Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                                • 1318

Autorius Killerbee
                                Kažkaip abejoju, kad nuo pat gimimo, bet tavo anime listo po ranka neturiu tai nesiginčysiu. Tavo priekaištai gan abstraktūs ir labiau primena priekabiavimą. Aš esu įsitikinęs, kad šis serialas to nenusipelno. Aišku jeigu žiūrovas priima žaidimo taisykles. Šiam žanrui tai yra būtina, nes kitaip bet koks siaubo ar mistinis trileris pavirsta į "parodiją". Kaip žanro mėgėja turėtum tai suprast. Esu įsitikinęs, kad nieko labai geresnio mes čia nesulauksim ir čia net tie keletas autorių nepagelbės, nes manga yra manga. Originalo gerumas nieko nereiškia.

P.S. Aš va irgi mačiau tik vieną tikrai baisų filmą, bet man tai netrukdo žiūrėti ir kitus. Gal jis net ir nebuvo toks geras, bet taip sutapo? Nuotaika, naktis, vienas namie, niekas netrukdė.....
                                Na, abstraktumas visada iškyla, kai lieki abejingas darbui, nesukėlusiam nei pakankamai gerų emocijų, nei absoliučiai priešiškų. Žinai, yra toks dalykas, kad asmeniškai mane net ir gana kvaili siaubo filmai labai greitai ir labai lengvai paveikia dėl plačios fantazijos. Sakyčiau, net sunku man žiūrėti tikrus siaubo filmus O jei šis viso labo sukėlė tokio daugiau pašaipaus juoko, tai ką žinau. Sakykim, aš čia siaubo žanro nemačiau. Mistikos buvo, smurto ir pasimėsinėjimo irgi. Suprantu, kad sunkiai galima sulaukti kažkokio geresnio ir įspūdingesnio, bet ar dėl to verta nuleisti savo kartelę ir pačiam prisitaikyti prie esamos pasiūlos, o ne atvirkščiai?
                                Autorius Squall
                                Um.. rimtai? Galima sužinoti kur ten buvo kvaili pasirinkimai ir kodėl tai skaitosi rimta priežastis už balo žeminimą? Visas anime supasi aplink tai, kad jie išvis neturi pasirinkimo.
                                O aš savo komentare ankstesniame bent kažkuo užsiminiau apie šitą vietą? Pakomentavau tas dalis, su kuriomis mano nuomonė sutapo Man pasirinkimai personažų niekuo neužkliuvo.
                                Autorius Squall
                                Moe man čia tas visas bendro vaizdo nudailinimas ir šiaip nustandartintas veikėjų apipavidalinimas, kuris, mano akimis žiūrint, nelabai tiko tokiam anime. Nepyk, bet man čia bendrai toks piešimo stilius neimponuoja.

Comment

Working...