Another

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Autorius Killerbee
    Tipo anime trilerių yra tiek daug....
    Užtektinai Ne vienas ir ne du, panašių, kur galiausiai moksleiviai / vaikų darželis žudo vienas kitą ir jei pradėt raustis nežinau ar užteks rankos pirštų suskaičiuot. Anime įdomus tik iki tol kol išlaikoma mistika, paslaptis ir intriga, tačiau antroji anime dalis visiškai tai praranda, ar bent jau mane neįtikino.
    Autorius Killerbee
    Nu gerai, pasirausiam..... Kiek 2012 metais buvo tokių anime kaip Another?
    Net jeigu būtų ir vienas, mažai tai ką nulemia.
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-01-13, 03:08.

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius slicKrox
      Užtektinai Ne vienas ir ne du, panašių, kur galiausiai moksleiviai / vaikų darželis žudo vienas kitą ir jei pradėt raustis nežinau ar užteks rankos pirštų suskaičiuot. Anime įdomus tik iki tol kol išlaikoma mistika, paslaptis ir intriga, tačiau antroji anime dalis visiškai tai praranda, ar bent jau mane neįtikino.
      Nu gerai, pasirausiam..... Kiek 2012 metais buvo tokių anime kaip Another?

Comment

• Nolikita

Žiūrėti pradėjau su tokiu , na , galbūt kiek neigiamu nusistatymu (tikriausiai taip nuteikė Higurashi no Naku Koro Ni , nežinau) . Bet kai pradėjau žiūrėti , tikrai nebegalėjau sustoti . Istorija labai įdomi , įtampa iki pat paskutinės serijos , gražus piešimas , patiko pagrindiniai veikėjai . Minusų negalėčiau pasakyt , tikriausiai neatidžiai žiūrėjau ? O pabaiga man kažkaip visai netrukdė , tokia lengva & tiek .
        Spoileris:
        Tiesą pasakius jau nuo vidurio anime maniau , kad extra žmogus yra būtent mokytojėlė

& duodu aš šiam anime 10/10 .

Comment

• Rainbow
          Naujokas
          • 2013 03 10
          • 12

Įdomus anime, siužetas geras. 3 dienos ir peržiūrėjau. Duočiau 9.5/10

Comment

• airidas20th
            Narys

• 2011 06 24
            • 46

Būsiu nepopuliarus ir sukritikuosiu.
            Tikėjausi daug iš šito anime, tačiau stipriai nuvylė, praktiškai vien dėl šitų dalykų:
            Spoileris:

1. Anime taip ir nepaiškina, kodėl Mei lelės akis gali matyti mirtį, logiškai mastant sunku patikėt, kad kažkokia lėlės akis gali funkcionuoti ir dar turėti antgamtinių galių.
            2. Prakeiksmas nebuvo galutinai sunaikintas, jeigu visi iki vieno būtų galutinai išmirę šitą būčiau atleidęs. Dabar po pabaigos toks jausmas, kad įvykiai visą amžinybę kartosis ir niekada nesibaigs.
            3. Kai dega rūmai beveik visų veikėjų veiksmai yra nelogiški. Jų savininkai virsta psichopatais, o mokiniai nori išžudyti vieni kitus. Nelabai man originalus tas visagalis prakeiksmas.
            4. Pagrindinio veikėjo teta - lavonas. Plot twistas, kad mokytoja yra jo teta yra nelabai logiškas ir iškrenta iš konteksto. Ir kas ją nužudė? Juk gi jis labai panašus buvo į pagrindinį veikėją, o jis kaip tik tuo metu ir buvo tame miestelyje.
            5. Neišplėtoti veikėjai. Per visą anime patikę veikėjai buvo tik seselė ir Mei. Dėl kitų man buvo visiškai vienodai.
            6. Gore-festas. Skerdynių lygis neatitiko atmosferos, o ir man pasirodė, kad kažkas nesiderina su siužetu. Kito šio žanro atstovo Shiki skerdynės man buvo kaip tik į temą, priešingai nuo Another.

Apibendrinant man šito anime siužetas pasirodė gana prastokas ir jis tikrai turi daug skylių. Nepaisant visko, jis mane užkabino ir peržiūrėjau per 2 vakarus.

6/10

Tikėjausi kažko panašaus į Shiki, bet man teko smarkiai nusivilti.

Comment

Working...