Another

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Gvauz
    Naras
    • 2006 11 18
    • 271

Autorius Perla
    Tikiuosi, kad filmas nesusimaus.
    kiek mačiau live action pagal anime, tai visi susimovė. nemanau, kad šitas bus išskirtinis.

Comment

• Sendokai
      I don't care

• 2009 09 12
      • 84

Baigiau žiūrėt šį anime vakar naktį. Tai gerai žiūrėjos, kad per vieną dieną viską susiurbiau. Galiu pasakyt, kaip kiekvienas, kad įtampos yra ir tai palaikė anime gyvą. Nors buvo link galo anime šiek tiek nuobodokas pasidaręs, bet pabaigoj atsigavo vėl. Na, pabaiga, kaip pabaiga. Negalėčiau sakyt, kad kažko panašaus nesitikėjau, bet nenustebino. Turėjo ir minusų , bet viskas pagrinde pliusai, tai vertinu 5/5. Antrą kartą nežiūrėčiau, bet kitiem tikrai pasiūlyčiau.
      Visokių būna, visokių ir reikia.

Comment

• zhmogeliukas
        Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
        • 722

Neseniai peržiūrėjau šį anime. Visai netyčiom atradom,bet susižiūrėjo vos ne non-stop.
        Nuo par pirmų serijų užkabino ir privertė mane gerokai paspelioti. Deja, dead person neatspėjau
        Labai patiko veikėjo,nors ir ne visų bet dalies atskleidimas, bet kartu ir mislingumo išlaikymas~
        SP dar nespėjau pažiūrėti,bet turiu tai planuose, nes girdėjau, Mei ten kiek aktyvesnė tokia~

Comment

• Bertha San
          Naujokas
          • 2012 07 17
          • 7

Šitas buvo tikrai geras, tokia tamsi atmosfera, paslaptys, pagavo ir nebepaleido. Gal kiek gaila, kad toks trumpas, tad nė vienas veikėjas nebuvo iki galo išvystytas, nors pagrindinį dvejetuką vis tiek spėjau pamilti. O piešimas buvo super 10/10. bet pati anime vertinčiau 9/10, man kaip visad kažko pritrūko.

Comment

• DemonKurama
            Rimtas forumo narys

• 2012 07 24
            • 120

Šitas man patiko. Tokia skaniai šiurpi atmosfera, kad per dvi dienas suvalgiau šitą anime. Idealu žiūrėti vėlų vakarą, vienam namie užsigesinus visas šviesas. Tada efektas maksimalus.
            Pagrindiniai veikėjai patiko, o šio anime grafika viena gražiausių mano kada nors matytų. Trūkumas tik tas, kad per trumpas ir pabaigoj kažkaip nelogiška
            Spoileris:
            ypač kas tame degančiame name vyko, čia tai nerealu.

Dar vienas dalykas - daug neišvystytų veikėju. Net nespėjau daugumos jų įsidėmėt, tad ir
            Spoileris:
            jų mirtys
            nepadarė tokio didelio įspūdžio.
            Bet nepaisant nedidelių trūkumų, šis anime tikrai geras. Mano vertinimas 9/10 arba 5/5. Vien dėl nerealios atmosferos.

Comment

• holielt
              Naujokas
              • 2012 08 26
              • 6

Man patiko. Šiurpus, tačiau nebaisus. Pirmieji epizodai man kiek užtęsti buvo, bet toliau viskas eina vis įdomyn ir įdomyn Žodžiu, tikrai neverta mest žiūrėt dėl pirmo įspūdžio.
              Pabaiga ištiesų tokia, kokios nesitikėjau. Taigi dar vienas +
              Vakar sužinojau apie anime, šiandien jau pabaigiau. Aš dar niekad per tiek laiko nebaigiu anime žiūrėt, taip neatsitraukiant ;D

Žodžiu, puiku. 9/10

Comment

• shikigamijako
                Narys

• 2010 05 31
                • 93

Tai buvo vienas iš nedaugelio mano žiūrėtų siaubo anime. Visai patiko, bet palyginus seniai žiūrėjau ir nelabai ką prisimenu, tai galbūt ir nebuvo man jau toks geras.

Comment

• Draconica

Another nelabai ir siaubas, tiesiog paskutiniu metu nieko geresnio nebuvo išleista.

Comment

• Squalleh
                    .MØNSOON.

• 2009 01 12
                    • 1892

Another nelabai ir siaubas, tiesiog paskutiniu metu nieko geresnio nebuvo išleista.
                    Gooby pls.
                    Vienas Mirai Nikki ko vertas. Ką jau sakyti apie Shiki.

Comment

• ciombiukas
                      Forumo maniakas

• 2009 09 18
                      • 463

Autorius Squall
                      Gooby pls.
                      Vienas Mirai Nikki ko vertas. Ką jau sakyti apie Shiki.
                      Taip tikrai, Shiki, manau, buvo geresnis už Another, o pasakymas, kad nieko gero neišleido pastaruoju metu yra labai klaidingas, nebent, tu pastaruoju metu tik ji vieninteli esi peržiūrėjęs.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Draconica

Ne, Shiki irgi labai neblogas, net manga pasigriebiau peržiūrėjusi, bet "pastaruoju metu" turėjau omeny šiais metais. Na, gal dar ir praeitais, o tiek Shiki, tiek Mirai Nikki išleisti 2010.

Comment

• ciombiukas
                          Forumo maniakas

• 2009 09 18
                          • 463

Autorius Draconica
                          Ne, Shiki irgi labai neblogas, net manga pasigriebiau peržiūrėjusi, bet "pastaruoju metu" turėjau omeny šiais metais. Na, gal dar ir praeitais, o tiek Shiki, tiek Mirai Nikki išleisti 2010.
                          Dėja tu klysti, taip, Shiki buvo baigtas leisti 2010 metų žiemą, tačiau Mirai Nikki buvo išleistas 2011 pabaigoje, 2012 metų pradžioje, taigi Nikki skaitosi kaip šių metų anime.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Draconica

Hmm, tada Anidb mane apgavo tuo atveju. Šiaip Mirai Nikki kaip anime horror savo žanre neturi, o dėl "psycho" vietų tai dar nesiskaito siaubas. Bet nemačiusi nedrįsiu ginčytis.

Comment

• slicKrox
                              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                              • 2161

Another įrodo jog anime kūrėjai dar nepamiršo kaip reikia perteikti mistinę siaubo atmosferą. Čia jiems tai puikiai pasisekė. Žiūrėdamas pirmas serijas netekau žado. Visgi... tas džiaugsmas netrūko ilgai, nes viskas kas šiame anime patiko pasuko kitu keliu. Iš šaunaus mistinio/siaubo anime atmosferos, pavirto į eilinį anime trilerį. 6/10 už tikrai neblogą pradžią ir atmosferą.

Autorius .RECAni
                              Man idomu ka jus asmeniškai laikote siaubo busena? Vienam voras sukels siauba, kitam padetis be iseities, treciam siurpi muzika, tamsa ir t.t. Man "MONSTER" serialas yra tipiskas pavyzdys kaip meistriskai galima manipuliuoti zmogaus emocijomis, kurios sukels rimta psichologine busena - siauba. Truputis mistikos ir sviesaus gyvenimo protarpiai, bet bendrai paemus "MONSTER" yra vienas iš tikrų siaubo serialų.
                              Visiškai sutinku, "Monster" tikras šio žanro anime pavyzdys ir iki šiol nesu matęs nieko panašaus lygio. Nieko nuostabaus jog netgi po 10 metų anime nekrenta nuo top viršūnės.

Autorius Killerbee
                              Tipo anime trilerių yra tiek daug....
                              Užtektinai Ne vienas ir ne du, panašių, kur galiausiai moksleiviai / vaikų darželis žudo vienas kitą ir jei pradėt raustis nežinau ar užteks rankos pirštų suskaičiuot.
                              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-01-13, 02:04.

Comment

• Killerbee
                                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                                • 2910

Autorius slicKrox
                                Iš šaunaus mistinio/siaubo anime atmosferos, pavirto į eilinį anime trilerį.
                                Tipo anime trilerių yra tiek daug....

Comment

Working...