Another
Collapse
X
-
Baigiau žiūrėt šį anime vakar naktį. Tai gerai žiūrėjos, kad per vieną dieną viską susiurbiau. Galiu pasakyt, kaip kiekvienas, kad įtampos yra ir tai palaikė anime gyvą. Nors buvo link galo anime šiek tiek nuobodokas pasidaręs, bet pabaigoj atsigavo vėl. Na, pabaiga, kaip pabaiga. Negalėčiau sakyt, kad kažko panašaus nesitikėjau, bet nenustebino. Turėjo ir minusų , bet viskas pagrinde pliusai, tai vertinu 5/5. Antrą kartą nežiūrėčiau, bet kitiem tikrai pasiūlyčiau.Visokių būna, visokių ir reikia.Comment
-
Neseniai peržiūrėjau šį anime. Visai netyčiom atradom,bet susižiūrėjo vos ne non-stop.
Nuo par pirmų serijų užkabino ir privertė mane gerokai paspelioti. Deja, dead person neatspėjau
Labai patiko veikėjo,nors ir ne visų bet dalies atskleidimas, bet kartu ir mislingumo išlaikymas~
SP dar nespėjau pažiūrėti,bet turiu tai planuose, nes girdėjau, Mei ten kiek aktyvesnė tokia~Comment
-
Šitas buvo tikrai geras, tokia tamsi atmosfera, paslaptys, pagavo ir nebepaleido. Gal kiek gaila, kad toks trumpas, tad nė vienas veikėjas nebuvo iki galo išvystytas, nors pagrindinį dvejetuką vis tiek spėjau pamilti. O piešimas buvo super 10/10. bet pati anime vertinčiau 9/10, man kaip visad kažko pritrūko.Comment
-
Šitas man patiko. Tokia skaniai šiurpi atmosfera, kad per dvi dienas suvalgiau šitą anime. Idealu žiūrėti vėlų vakarą, vienam namie užsigesinus visas šviesas. Tada efektas maksimalus.
Pagrindiniai veikėjai patiko, o šio anime grafika viena gražiausių mano kada nors matytų. Trūkumas tik tas, kad per trumpas ir pabaigoj kažkaip nelogiškaSpoileris:ypač kas tame degančiame name vyko, čia tai nerealu.
Dar vienas dalykas - daug neišvystytų veikėju. Net nespėjau daugumos jų įsidėmėt, tad irSpoileris:jų mirtys
Bet nepaisant nedidelių trūkumų, šis anime tikrai geras. Mano vertinimas 9/10 arba 5/5. Vien dėl nerealios atmosferos.Comment
-
Man patiko. Šiurpus, tačiau nebaisus. Pirmieji epizodai man kiek užtęsti buvo, bet toliau viskas eina vis įdomyn ir įdomyn Žodžiu, tikrai neverta mest žiūrėt dėl pirmo įspūdžio.
Pabaiga ištiesų tokia, kokios nesitikėjau. Taigi dar vienas +
Vakar sužinojau apie anime, šiandien jau pabaigiau. Aš dar niekad per tiek laiko nebaigiu anime žiūrėt, taip neatsitraukiant ;D
Žodžiu, puiku. 9/10Comment
-
Comment
-
Comment
-
Dėja tu klysti, taip, Shiki buvo baigtas leisti 2010 metų žiemą, tačiau Mirai Nikki buvo išleistas 2011 pabaigoje, 2012 metų pradžioje, taigi Nikki skaitosi kaip šių metų anime.Comment
-
Another įrodo jog anime kūrėjai dar nepamiršo kaip reikia perteikti mistinę siaubo atmosferą. Čia jiems tai puikiai pasisekė. Žiūrėdamas pirmas serijas netekau žado. Visgi... tas džiaugsmas netrūko ilgai, nes viskas kas šiame anime patiko pasuko kitu keliu. Iš šaunaus mistinio/siaubo anime atmosferos, pavirto į eilinį anime trilerį. 6/10 už tikrai neblogą pradžią ir atmosferą.
Man idomu ka jus asmeniškai laikote siaubo busena? Vienam voras sukels siauba, kitam padetis be iseities, treciam siurpi muzika, tamsa ir t.t. Man "MONSTER" serialas yra tipiskas pavyzdys kaip meistriskai galima manipuliuoti zmogaus emocijomis, kurios sukels rimta psichologine busena - siauba. Truputis mistikos ir sviesaus gyvenimo protarpiai, bet bendrai paemus "MONSTER" yra vienas iš tikrų siaubo serialų.
Užtektinai Ne vienas ir ne du, panašių, kur galiausiai moksleiviai / vaikų darželis žudo vienas kitą ir jei pradėt raustis nežinau ar užteks rankos pirštų suskaičiuot.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-01-13, 02:04.👍 1Comment
Comment