Another
Collapse
X
-
O kodėl negalima norėti tobulo varianto ir kaskart iš anime reikalauti ko nors geriau? :]Comment
-
👍 1Comment
-
Gan neblogai susižiūrėjo šitas anime. Istorija įtraukianti, įtampa išlaikoma iki pat galo, tikrai nenuspėjamas veiksmas anime su gerai išplėtotu detektyvo žanru pilnu paslapčių. Bet kai daugelis minėjo per trumpas ir su logikos trūkumais.. Mano nuomone nors ir gerai buvo sukurta atmosfera ,bet siaubo žanru tikrai labai nesuspindėjo, veikėjai nelabai nustebino labai mažai išplėtoti net vardus pamiršau kaikurių bežiūrėdamas, kažkaip neradau favoritu. Bet apibendrinamai galiu teikti ,kad anime tikrai neilinis paslapčių detektyvų ir siaubo mėgėjams tūrėtu patikti duodu 9/10 arba 5/5.Comment
-
Comment
-
Man idomu ka jus asmeniškai laikote siaubo busena? Vienam voras sukels siauba, kitam padetis be iseities, treciam siurpi muzika, tamsa ir t.t. Man "MONSTER" serialas yra tipiskas pavyzdys kaip meistriskai galima manipuliuoti zmogaus emocijomis, kurios sukels rimta psichologine busena - siauba. Truputis mistikos ir sviesaus gyvenimo protarpiai, bet bendrai paemus "MONSTER" yra vienas iš tikrų siaubo serialų.👍 3Comment
-
hahaha...žudanti atmosfera - šaunu. Tik žiūrėjau kažkaip nesusikaupęs ir nuobodžiai, daug tikėjaus, gavau biškį ne tą. Ir aišku dėl šios priežasties, nieko aš ten nenuspėjau, viskas daugmaž buvo siurprizai, kas man ir patinka, nors jau buvau susispoilines dėl amv.
Siaubo filmų atributai ir ta papūga labai neigimai veikė (buvau parašęs varna, buvo ir jų). Lėlės kaip iš gits, atrodo tuoj atgis ir šoks su peiliu, bet nahh.
Ir taip, naujas, visų mėgstamas veikėjas, Misaki Mei,- nors išvaizda - norma, visur ir taip pilna eyepatchu ir žaliu-raudonu akiu, va kas daro šitą veikėją tokiu "vizualiai geru". Bet jeigu rimtai pirmą kart atkreipiau dėmesį/patiko balsas (voice actor) ir kalbėjimo manieros. A Kar dinga visi kiti mana "gražieji" veikėjai?Spoileris:
Pabaiga: mansion, doors, footsteps, gore, survival... = atsiminiau "rezident evil" (game series)
Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-04-22, 22:14.d9 || amvorg || amvazar'17👍 1Comment
-
Peržiūrėjau nuo pirmos iki paskutinės minutės, geras siaubo žanro pavyzdys, labai patiko piešimo stilius, ypač pabaigoje , kai viskas išsisprendė- labai spalvinga šilta aplinka. Tokį serialą apibūdinčiau- tegul kraujas liejasi laisvai, gal tik erzino logikos trūkumas, todėl ir nuvertinau iki stipraus 3Comment
-
-
Kažkaip pigiai atrodo, Mirai Nikki jau sudirbo su serialu (mano nuomone), manau čia gali būti tas pats.Comment
Comment