Ano Natsu de Matteru Režisierius: Tatsuyuki Nagai Studija: J.C. Staff Žanrai: komedija, romantika, drama Transliacija: 10.01.2012 - 27.03.2012 MAL reitingas: 7.96 Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Kaito buvo pavyzdinis "ačkarikas", tylus ir ramus berniukas. Jis retai iš rankų paleisdavo video kamerą ir filmavo viską kas tik pakliūdavo į akiratį. Vieną naktį Kaito filmavo nakties vaizdus kai į ežerą nukrito NSO. Smūgis buvo toks stiprus, kad kliuvo ir netoliese buvusiam berniukui. Pabudęs savo namuose jis viską nurašė sapnui ir ramiai nuėjo į mokyklą, bet ir čia jo laukė siurprizas - graži raudonplaukė Ichika. Naujokė iškart Kaito sudomino, bet čia jau koją pakišo drovumas. Tada iniciatyvos ėmėsi Tetsurou. Geriausias draugas pasiūlė Ichikai dalyvauti filmo kūrime ir visų nuostabai ji sutiko. Artėjo vasaros atostogos ir ši mintis patiko visiems draugams, o naujokė suveikė kaip katalizatorius. Ji net apsigyveno Kaito namuose. Ką jau padarysi, kad dėtis mergaitei nebuvo kur, o čia vietos daug. Kaip tyčia sesuo ilgam išvažiuoja, o tėvai mirę seniai. Ne visiems ši mintis patiko, bet teko susitaikyti, japoniškas svetingumas tipo....^^ Onegai Teacher aš mačiau labai seniai ir, kiek pamenu, nebuvau labai sužavėtas. Gal net gerai, šių serialų panašumas akių ne badė, bet vis tiek Ano Natsu de Matteru man paliko dviprasmišką įspūdį. Atrodo viskas kaip ir gerai, bet kažkodėl "netikiu" ir nors tu ką.... Kaito yra nei žuvis nei mėsa. Charakteris daug-maž normalus, bet labai jau ne vyriško dizaino. Visai kitas reikalas yra Tetsurou. Ech, juos taip vietomis sukeitus... Dabar tiesiog gerai, kad draugas ne nevykėlis ( kaip visada haremuose būna), o išvaizdus ir protingas jaunuolis. O gal kaip tik negerai, lyginant Kaito dar labiau nublanksta? Ichika graži mergaitė, bet neįsimylėjau. Man fainesnė buvo Kanna, buvo labai mielų kadrų su ja. Įdomi buvo ir paslaptingoji Remon. Be to, puikiai įgarsinta. Romantikos daug. Visi kažką myli, bet abipusių jausmų ne daug. Yra dramos, humoro ir net veiksmo. Piešimas irgi geras. Atrodo ko daugiau norėt...bet žiūrint manęs nepaliko jausmas, kad kažkur aš tai jau mačiau. Ir Onegai Teacher čia ne prie ko. Viskas čia per daug paprasta ir banalu. Pažadai alia "Aš tave mylėsiu amžinai!!!" man kėlė ironišką šypseną. Vaikai geriau tegu gyvena šia diena, o tokius pažadus palieka suaugusiems prie altoriaus. Įspūdžio nepagerino net gana jausminga ir graži pabaiga. Reziumė: Labai pasiilgau vasaros ir čia serialas pataikė tiesiai į dešimtuką. Ano Natsu de Matteru yra šiltas anime ir net tik tuo, kad veiksmas vyksta vasara, bet ir savo atmosfera. Vis tik banalumas paėmė viršų ir daugiau 6 balų neduosiu. Pas kūrėjus fetišas akiniams? |
Spoileris:
Comment