Buvau pradėjus žiūrėt bet mečiau kažkaip neužkabino ;>
Love Hina
Collapse
X
-
Dieve brangus ,kaip man atsibodo anime kuriose taip deskrimenuoja ir skriaudzia vyrišką lytis, net pikta daros ,kas liudniausia tokiu labai dauk kaip pvz.: Amaenaideyo,Inukami,Zero no Tsukaima,Girls Bravo,Tonagura! ir tuo labiau šitas Love Hina ir dar dauk ko nemaciau ir neatsimenu.Anime jokio ispudzio nepaliko, o ecchi =0,01 beja nedaziurejau neislaike nervai. Tik manau tokius nesamones reiketu nustoti daryti, jau rimtai atsibodo.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-10-03, 20:03.Comment
-
Katik paziurejau OVA's (Love Hina: Again) ir Special'us (Love Hina: Spring Special, Love Hina: Christmas Special)galvojau nusivilsiu, kaip ir su TV, bet galiu pasakyt daug labiau patiko negu Tv serijos... Love Hina Again ir Special's galima sakyt Keitaro buvo nemusamas, o tai gerai...Comment
-
Mano pazintis su Love Hina
Pamačiau you tube klipą ir nutariau parsisiūsti visa anime.YUP,čia tai buvo geeeras.Kikenau,juokiausi,kvatojau ir žvengiau.Peržiūrejau net du kartus.Ir atsibodo.Bet netrinsiu.Kai liūdna bus pažiūrėsiu dar kartelį.Ka galiu pridurti:Naru smūgiai geriausi is mano matytų P.S.Gaila KeitaroPaskutinis pakeitimas nuo AKUJI-SAN; 2008-03-10, 00:42.Comment
-
Pradejau ziureti... pries tai ziurejau Ai Yori Aoshi, kuris mane ziauriai nuvyle, nesiplesiu kodel ir... sitas man yra malonus ir nuotaikingas atokvepis nuo tos nuobodybes AYO
Nuotaika! Bajeriai! Smurtas!!! Smagi muzika!!! Truksta zinoma rimtesnes romantikos, nusirdesniu Naru jausmu, nes net mintyse praminiau "mergina zudike"...
Bet ziuresiu toliau ir tikiuosi gerai praleisti laika...Comment
-
-
Na dar nevisą pažiūrėjau, bet kolkas manau, kad tikrai geras anime ;]
Tik man Keitaro gaila. Jį visos panos pastoviai už nieką "dubasina" ;D
4/5Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
Comment