Metai: 2000-2002 Žanras: komedija, romantika, echii Studija: Production I.G Panašūs anime: Anime-Planet Oficialus puslapis Serijų: 24tv, 3ova, 2 special Taigi, turim tokį "berniuką" (jam 20 metų). Jis labai nelaimingas, nes, kai buvo mažas, išsiskyrė su savo mylimąja ir nuo tada jos nematė. Prieš išsiskirdami jie vienas kitam prižadėjo, kad susitiks Tokyo universitete (tiesa, užaugęs jis bando ten įstoti, bet daug kartų nesėkmingai). Štai vieną dieną jam paskambina močiutė iš kito miesto ir pasikviečia anūką pas save, kad šis padėtų jai prižiūrėti mergaičių bendrabutį. Jis atvažiuoja ir močiutės neranda. Deja, randa mergaites, kurios labai nepatenkintos jo atvykimu. Žinoma, viskas pasikeičia, kai jos sužino, kad nuo šiol jis bus jų bendrabučio direktorius... Jos vis tiek jo nemėgsta ir visaip engia. Tai trunka neilgai, nes jie tarpusavyje susidraugauja ir tampa puikiais draugais. Berniukas įsimyli vieną iš mergaičių, vardu Naru. Negalima pasakyt, kad ir Naru jam abejinga, bet nei vienas, nei kitas to neparodo. Gražus anime, nors su įdomiom užuominom (manau, suprantate kokiom), bet jį žiūrėti linksma. Piešimas gražus ir kažkokia mintis, manau, kad yra. Aprašymas neilgas, bet vis tiek siūlau pažiūrėti. Žinoma, daugumai gali šis anime nepatikti dėl tų užuominų, bet jei į jas nekreipsi per daug dėmesio, viskas gali būti puiku. Atsisiųsti: TPB |
Love Hina
Collapse
X
-
Love Hina
110549.09%54420.00%22313.64%15212.73%1414.55%5Žymos: Nieko -
o koks skirtumas kokie vardai? as tik trumpai nupasakoju anime ir palieku spresti jums patiems,ar norite ziureti ar nelabai. kai kurie mano aprasymus supranta ,o kai kurie ne. ir siaip man atrodo,kad tu prie mano aprasymu kabinejasi tik is principo.. nors nezinau.man tai net nelabai svarbu.bet siaip sekmes,sauliau.)Comment
-
mano irgi buvo paziureta ir gana greitai uzmirsta. nieko ten ypatingo. gal savo zanru kratiny (comedy,romance,harem) ir siek tiek geresnis uz kitus, bet nieko jau del ko butu galima mirt.Comment
-
Comment
-
animo vinis-musa vadinasi myliDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Comment