Love Hina
Collapse
X
-
seip man kaip tik atrodo kad daugiau epu galetu buti, man love hina nenusibosta ziuretiComment
-
Nerealus Anime neseniai baigiau žiūrėti ir tiesiog likau be žado savo žanro šedevras, taip galėčiau pavadinti šį kūrinį. Pilnas komedijos, romantikos, šiek tiek dramos bei nemažai veiksmo [na aišku ne muštynių, bet kažkas panašaus], aišku su erotikos elementais Na istorija, kad ir kokia ji buvo, tikrai labai įtraukianti, labai įdomu žiūrėti kaip vystosi veikėjų santykiai, kaip jie elgiasi įvairiose situacijose. Kulminacija [pabaiga] galėjo turėti kiek daugiau romantikos ir kaip pabaigus žiūrėti, tikėjausi bučinio pabaigoje, bet atrodo lyg istorija gali tęstis, aš vis vien tikiuosi, kad "Love Hina" bus pratęsta, nenoriu spoilinti, taigi neminėsiu kas gali būti pratęstą. O žmonės, kurie jau matė šį anime tikrai supranta, kurias vietas galima vis dar tęsti ir laukti didžiausios kulminacijos kaip susituokia 2 jaunuoliai, kurie prieš tam tikrą laiko tarpą, prižadėjo vienas kitam kai ką [nespolinsiu] Ir noriu pridurti, jog Anime gali būti tęsiamas ir pabaigtas taip kaip Mangoje.
Patariu visiems, kurie nematė pažiūrėti ir tikrai nenusivilsite, tai tikrai lengvas, romantinis anime, kurį smagu žiūrėtiPaskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2009-07-17, 16:34.Comment
-
Man, asmeniškai, nepaliko didelio įspūdžio.. Kažkoks gumos tempimas.Comment
Comment