C3: Cube x Cursed x Curious Režisierius: Shin Oonuma Studija: Silver Link Žanrai: fantazija, erotika, haremas, veiksmas Transliacija: 01.10.2011 - 17.12.2011 MAL reitingas: 7.09 Trukmė: TV 13 ser. x 25 min. YouTube:OP / Ending / AMV Aprašymas: Turbūt jau visi žino, kad japonai kaip tėvai yra niekam tikę. Haruaki tėvas yra mokslininkas ir keliauja po pasaulį, o berniukas gyvena vienas. Kartais sūnus nuo tėvo gauna "dovanų". Štai ir šį kartą gavo siuntinį, kurį be gailesčio numetė į sandėlį. Velnias žino kokia bjaurastis ten yra ir Haruaki nelabai turėjo noro gilintis. Deja, naktį siuntinys buvo rastas šeimininkaujantis virtuvėje. Šeimininkas rado gražią mergaitę vardu Baimė, kuri iš tikrųjų yra prakeiktas daiktas. Nepanašu, kad Haruakis būtų labai nustebęs. Matyt jau žinojo, kad prakeikti daiktais gali turėti sielą ir kūną. Berniukas pasisiūlė padėti. Pasirodo prakeiksmą galima nugalėti darant gerus darbus, o Haruaki turi imunitetą blogiui. Net ir namas pastatytas ne bet kur, o šventoje vietoje. Užduotis nelengva, nes naivu būtų tikėtis, kad Baimė yra vienintelė. Yra daug žmonių (ir nevisai) norinčių sunaikinti arba pasisavinti šį "ginklą". Keistas hobis yra anime. Kuo daugiau žiūriu tuo mažiau atsimenu. Esu įsitikinęs, kad tokių, kaip aš vadinu kovinių haremų, esu matęs mažiausiai 50, bet jeigu paprašytumėt išvardinti tai man užtektų vienos rankos pirštų. Įrodymas, kad anime džiovina smegenis? Gal. O gal įrodymas, kad smegenys nelaiko nereikalingos informacijos? Šio anime po mėnesio irgi neatsiminsiu. Nėra ką atsimint. Berniukas visai neblogas...savo žanre. Ir pats gali pasimušt ir kitus pamokyt. Deja, per daug teigiamas ir dėl to nuobodus. Su mergaitėmis didesnė bėda. Viena lolė dar nieko blogo, populiarus ir dėl to neišvengiamas tipažas, bet dvi man jau per daug. Išimtis būtų nebent Kirika ir Baimės tamsioji asmenybės pusė. Siužetas nuobodus ir 100% pagal šabloną. Vis tik net ir visiškoje banalybėje galim surasti kažką įdomaus. Pirmiausia tai būtų piešimas. Iš pat pradžių man jis kažką priminė ir truputi pasidomėjęs suradau atsakymą - Shin Oonuma. Jis turėjo nesantuokinių santykių su visiems žinoma studija "SHAFT" ir tai matosi. Nesakyčiau, kad visiška kopija (gerai, nes originalas kartais perlenkia lazdą), bet panašumas matosi. Kovos neblogos ir pakankamai žiaurios, net prireikė cenzūros. Erotikos yra, bet ji ne per daug atvira ir čia cenzūros neprireikė. Čia daugiau pliusas nei minusas. Yra ir truputis nelabai juokingo humoro ir nelabai jaudinančios dramos. Reziumė: Kai baigiasi šanpsui pajamos ir nebėra ką krušt...(c)barzdota dainelė apie Čiapajevą. Tokiu atveju šį anime žiūrėti galima. Pažiūrėti ir pamiršti. Tinginiams ir šeip žmonėms taupantiems savo laiko duodu nuorodą į geriausias serialo sceną. Galite nedėkoti, naujametinė dovana.^^ Net nežinau kas blogiau - To Aru Majutsu no Index ar C3: Cube x Cursed x Curious. |
Spoileris:
Comment