Fate/Zero
Collapse
X
-
Is pirmos ispudzio atrodo neblogai tik gaila, kad neisnaudojo progos igarsinti pagal charakteriu etnini fona, pvz Saber galetu kalbet su skotisku akcentu, o koks Kirei italisku ( Man atrodo jis atkrido is italijos, jeigu gerai atsimenu(?)) tada ir igarsinimas butu kazkas tikrai nuostabaus.Comment
-
Fate Zero English dub Announcement
Is pirmos ispudzio atrodo neblogai tik gaila, kad neisnaudojo progos igarsinti pagal charakteriu etnini fona, pvz Saber galetu kalbet su skotisku akcentu, o koks Kirei italisku ( Man atrodo jis atkrido is italijos, jeigu gerai atsimenu(?)) tada ir igarsinimas butu kazkas tikrai nuostabaus.Comment
-
Nebutina, tik reiktu pasisikaityt wikipedijoje apie pati Fate sagos zaidima. O Fate/stay Night is vis nerekomenduociau ziuret nei po, nei pries Fate Zero
P.s Taip pat patarciau kazkiek pasisikaitinet apie pacius servantus ir kas jie tokie yra, nes dalis bent jau man nebuvo pazystami ir sunku buvo suprasti ju motyvacija, nezinant ju praejusio gyvenimo, kuri anime autoriai nevisada atskleide, duodami suprasti, kad tai turime zinoti is istorijos pamoku.Comment
-
Tikrai solidus anime. Dėl jo ir fate/stay night peržiūrėjau nors lygint jų dviejų net neverta.
F/z nėra vieno pagrindinio veikėjo bet tai netgi padaro istoriją idomesnę. Vieni veikėjai blankesni, kiti tikrai įsimintini, kad ir Rider užgožianti asmenybė. Patiko tai, kad šiame anime nebuvo jokio random fanserviso ar šiaip kokių nesamonių. Veikėjai gana brandūs, ne kokie tipiški high school shonen'ai. Grafika padarė kovas įtin įspūdingas (ufotable ftw), o ost'as, kad ir neįsimintinas, bežiūrint sukuria epišką atmosferą. Vienintelis trūkumas, manau yra tas, kad šis anime neturi savo pabaigos o tik įveda istoriją į fate/stay night, kuris tikrai nėra toks vykęs. Šis anime būtų puikiai prigijęs kaip atskira istorija, o ne kažkoks pusėtinos FSN istorijos prequel.
Nors ir mainstream'as, tikrai vertas dėmesio anime. Mano įvertinimas 9/10.Comment
-
Panašu tęsinys atkeliauja. Neaišku kokio formato bus, bet kadangi Heaven's Feel yra vienintelis iki šiol neanimuotas FSN rout'as, kuris labiausiai rišasi su Fate/Zero, turbūt būtų logiška gauti jo ekranizaciją - tamsią ir panašią į FZ.
Comment
Comment