Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
paziurejau viena epa ir uzteko xD per didele ecchi doze
siaip nieko pries ji neturiu, nes pats yra laaaabai savotiskas. Bet jau tikrai ne man xD
Gal nuo erolutions pradėjai?
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is! There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.
Daugelis pazystamu rekomendavo sita, bet vis jis manes neuzkabindavo ir net nepasiziuredavau aprasymo, dabar kaip matau klydau, nusprendziau atsisiusti
nebent tau labai echi patinka, nes cia uber pervert anime, sakyciau demesio jisai mano buvo ne perdaugiausiai vertas, per kitus anime daug daugiau ismoktu kazko tais negu per sita =)
Animas man labai patiko, ova viska susiko, o 13 serija viska istaise. Aisku, as nesutinku su tais, kurie mano, kad anime reikejo kurti pagal 13 epizoda, nes tada jis butu priskirtas prie hentai, o ne prie ecchi (nors visai patiktu). Humuoro cia netruksta, geriausiai praejo meskute. Merginos visos idomios ir grazios - kaip ir priklauso joms buti per anime. Dviem zodziais, lol ir kawaii.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Man patinka ecchi, school life, romance ir comedy. Deje, gaila, jie visi per trumpi
Comment