Kadangi man patinka visokie demoniski dalykeliai, galbut is sito anime tikejaus per daug ir likau truputi nusivylus. Siuzetas paliko kazkoki tustumo ir "nedadirbimo" jausma. 4/5 nes norejosi Setona pamatyt dazniau.
Ao no Exorcist
Collapse
X
-
Kietas anime ir trumpas, na žinoma viskas greitai vyko, bet gerai kad ne per 500 serijų kaip kai kurie anime... duodu 5/5 n_nComment
-
5/10 jai nebus 2s o jai bus tai 6/10 seip ziauriai jis pervertintas be pirmuju seriju is jo nieko doro nera. ir is viso perziurejes pirmas serijas ir ka veliau gavau likau labai nusivyles.... nieko cia naujo neparodyta, viskas jau matyta ir girdeta kas yra siam zanre , o pabaiga dar ir paskubint sugebejo.Comment
-
Ao no exorcist dar nemaciau viso, bet manau ir ta pati gryba nupjove .
Kagi lauksiu ova o gal jau yra kur su lt subs.Comment
-
Iš tikro šitą anime siunčiausi kažkodėl su nuomone , kad jis man nepatiks . Nežinau kodėl . Bet kai pradėjau žiūrėti , buvau labai nustebinta ... Jau po pirmo epizodo nebegalėjau atsitraukti . Iš tiesų laaabai patiko , tikrai įdomus , kaip tik mano stiliaus . Viskas labai gerai , mano nuomone nieko nei per daug , nei per mažai , & akies lygtais niekas nerėžė . Tik vienintėlis dalykas - kur pabaiga ? Galėjo normaliai užbaigti .. Vien dėl "pabaigos" duodu 9/10 ^^Comment
-
Comment
-
Jau pasirodė "Ao no Exorcist Movie" filmas, jį su titrais anglų kalba galite rasti štai >>čia<<Comment
-
Na, atvirai sakant tikėjausi kažko geriau, gal dėl to, jog stipriai laukiau Grafika aišku geresnė, nėra ko lyginti su TV, festivalio vaizdai fantastiški, ypač visur krentantys žvilgantys konfeti. Kad viskas būtų išbaigta, siužetui pritrūko šarmingo cinkelio. Nors viskas sklandu ir nuoseklu, bet kažkas negerai... o ir Kuro beveik neišlindo į kadrą, Zuikučiui iki jo dar toli. Visiems, kuriems patiko TV serijos, tikrai būtina pažiūrėti, o jei jos nekabino, kam dar pusantros valandos kankintis, nors man jos tikrai neprailgo (:Comment
Comment