Rurouni Kenshin

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • baltas_tigras
    wild minds

• 2007 03 19
    • 107

ajjj, uzmeciau aki vakar, tai nezinau, gal pries 3 metus, kai anime man buvo visiskai naujas dalykas ir atrode ispudingai, bet labai jau vaikiskas jis man dabar atrodo. o kiek pamenu ir pabaiga nepatiko.
    Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• Hikari_
      Mental

• 2008 02 27
      • 981

fajnas anime tikrai... as anksciau galvojau kad cia s... kazkoks bet kai paziurejau...fajna.. tik gaila igarsinimas kvailas lyg tas anime butu skirtas darzelinukam reik LNK paduot i teisma uz tai ....

Comment

• Allkadz
        Naujokas
        • 2007 07 18
        • 26

Visai patiko, idomus siuzetas bet labiausiai patiko veikejai kaip shishijo stiprus saltai mastantis kovotojas,aisku kendzi himura, turi savo istorija ,gyvenima daviau 5\5

Comment

• Kori

Pirmas lietuvoje tikru RK fanu klubas. www.rurounikenshinfanclub.freeforums.org

Comment

• StarDust

ziuariai pariko sitas anime aciu uz informacija reiks dar karta perziureti nes tikrai vertas demesio isviso mane veza tokie anime kaip sis

Comment

• San_Sakura
              Naujokas
              • 2007 07 01
              • 16

O stai sitas anime man net nurode kursinio tema nuostabus darbas, jau gal tris kartus perziurejau.... o pasiknaisiojus internete suzinojau kad pastatytas ne seip sau veikejus sugalvojus, kaikuriuos radau kaip tikras istorines asmenybes vertinu tik auksciausiais balais!!!

Comment

• biganimefan
                Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                • 228

Šitas anime tikrai yra puikus. Man patiko ir visa istorija, ir ovo's. Paskutinės dvi ovo's aš tiesiog nuspėjau, kas bus, kadangi apie tai kaip baigsis jau pastebėjau žiūrėdama pagrindines serijas. Ten tikrai ne vieną kartą buvo minima, kas yra Kenshiui, taigi, kaip baigėsi tikrai nebuvo surprizas, bet buvo visvien gana liūdna, kad netekom tokio žavaus veikėjo!

5/5 Balo!

Comment

• MaksaKori

Man sis anime labai patinka bet as jo nevadinu Rurouni Kenshin?! Kažkodėl vadinu Samurai X kaip LNK As siuo anime labai domiuosi...Bet ne tiek daug matyt...Nes nelabai suprantu kas tas OVA Gal galima paklausti?! Tikiuosi, kad nesijuoksit is manęs.
                  Seip anime ira tikrai geras. Patinka viskas kas tik gali patikti.Ir , kad daugiau nezinau ka pasakyti XD... Anime be žodžių XD... [nesupraskit klaidingai]

Comment

• Daphne
                    Brilliant green
                    • 2008 03 23
                    • 9

Megstu istorinio zanro anime. Rurouni Kenshin buvo pirmasis is tokio zanro matytu. Ispudi paliko itin gera.
                    Labiausiai isimine epizodai apie krikscioniu persekiojimus (don't know why).
                    Duodu 5/5. Ne kitaip.

Comment

• HajiHaji
                      月の詩

• 2006 11 27
                      • 113

vienas puikiausiai perteikianciu pacia japonija ir apskritai vienas geriausiu anime.

Comment

• kepasa
                        Naujokas
                        • 2008 04 23
                        • 25

pats...pats mylimiausias anime...man jis taip patinka...net ir sirdi suvirpina pasiziurejus man grazi Kenshin ir Karou meiles istorija, net asara kai kuriuose scenose isspaudzia
                        lenkiu galva

Comment

• Psichas
                          Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                          • 147

nepakartojamas anime taip ir norisi darkart peržiūrėt xDDDD aišku ne visą xDD yra durnų vietų.. ypač nervina kai istoriją kartoja 10 kart i epizodą, o apie ovas išvis tyliu xDDD kas 5 min kartoja xDD bet visą tai atperka įdomios kovos, įdomūs veikėjai, jų charakteriai ir istorijos (kai jas matai pirmą kartą xDD) vienas mano mėgstamiausių anime xDD JEI NEMATĖT BŪTINAI PAŽIŪRĖKIT xDD
                          the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Futari
                            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                            • 1094

Tikrai saunus, ir labai sweet veikejai sneka ne per greitai, taigi net galiu suprast ka jie ten pasako, ir nereik girdet lietuvisko vertimo zodziu tikrai puikus, kai vel po pertraukos LNK eme ji rodyt, I was like "Awwww, sweeet~"

Comment

• rienka

Tikrai fainas anime, be to berots geriausias, koki teko matyti. Geras siuzetas, daug mushtyniu, truputis romantikos, humoro, idomus ir isimintini veikejai, puikus piesimas...lb gerai kad LNK Rurouni Kenshin rodo ne nakti 10 min po vidurnakcio antradieni (kaip FMA);D

Comment

• tamsa
                                Kiriya

• 2007 08 13
                                • 192

gal kas zino ar imanoma gaut visas manga volumes kaip nors is europos, nes per ebay dar 70 doleriu plius reikia norint parsisiust is amerikos.
                                sigpic

Comment

Working...