vat filmas tai vienas apie meji restouracija ir yra, 90min.(sable link įmetė) bet su OVA čia kažkas neaišku.. mat "Samurai X: Reflection directors cut" kiek suprantu irgi kaip OVA skaitosi..na arba kaip papildomas ep..
Rurouni Kenshin
Collapse
X
-
Hmmm... Atrodo cia jau reiskiausi, na bet tiek to, siaip man sito anime animacija labai patiko, nepatiko, gal, kad tu rimtesniu priesu buvo tik keli ir tai vienam is priesu skirdavo 2-3 serijas, na tik su shishiyo skyre daugiau negu puse serijalo...Comment
-
Hmm...Rurouni Kenshin geras.daviau 4/5 paciam anime, taciau OVA (abiem) duociau 5/5, nes jos turejo labai isimintinu scenu,del to pasibaigus paliko dideli ispudi. Ir siaip Rurouni Kenshin gan isskirtinis, del to, kad visokie fantasy elementai isliakyti iki minimum, O veiksmas vyksta Shogun/Samurai laikais (bent jau tuo metu kai jis buvo kurtas. Veliau tik atsirado Samurai Champloo/Samurai 7/Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto yadda yadda...). O del nupaisymo stiliaus. Pacios anime stilius nepatiko,tos nosys akys diorgino tiesiog XD.Bet OVA stilius vienas is mano megstamiausiu. Anyways, Kudos to Nobuhiro Watsuki. Geras anime.Bass please.Comment
-
na vaman pagaliau nereikia bėdavot kad nemačiau oavų. iš pradžių tokį kaip ir slogutį paliko bet paskui supratau kad tikrai neeiliniai kūriniai. piešimas labai skiriasi nuo anime serijų bet tuo pačiu puikiai dera su kuriama atmosfera. saldainiukas o ne anime ;DComment
-
Tai kad cia apie TV serijas kalbama. OVU atskiri topic'ai yra.
...Even now I keep calling your name...
[[<...>]]
I'm not a girl ^^Comment
-
hm (love) i love that anime ^^ man jis labai patiko...tik ova ir movie nemačiau...reiks pažiūrėt ^^Comment
-
-
dziaugiousi kad vel rodo senus gerus Samurajus. Labai geri atsiminimai uzplusta kai ziuri si anime. Bet blogesnio i garsinimo dar nesu girdejas vercia bilekaip ir kartais isvis neisvercia . o blogiausia kad labai anksti rodo nespeju is mokyklos gryzt👍 1Comment
Comment