Rurouni Kenshin

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

• 2006 08 23
    • 544

Autorius Shizuka
    nu kiek zinau tai kenshino 96ep yra ar as durna? o del to filmo tai tu pirkai ar siunteisi? As net nezinojau, kad yra kazkoks dar apibendrinantis filmas? Kokiu jis mazdaug pavadinimu? Gal reikia parsisiust...
    Filmo pavadinimas jei neklystu "Rurouni kenshin.Requem for meiji restoration patriots".Pavadinimas mazdaug toks.As ji pirkau,deja nezinau is kur siustis.Filmo animacija kaip ir seriju(ne kaip OVA`u).
    O kiek tu ep`u tai ko gero cia as durnas nezinau kiek seriju buvo,lyg ir 93
    Siaip ir as girdejau kad 96ep.Zodziu susipainiojau tik zinau kad OVA`s tikrai yra sesios.

Comment

• Vytas

95 ep., 6 ova ir aisku wienas filmas. tai tiek zhiniu...

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Shizuka, siaip yra tokie dalykai kaip anime informacines db. geras pvz. - anidb - gali tenai susijieskot informacijos apie tai kiek epizodu ir net specialiu seriju turi vienas ar kitas anime. Rurouni Kenshin yra 94 seriju + 1 serija kaip special'as ir dar kruvele kitu specialu, nors is esmes jie tik recap'ai.

Pats tik dabar pradejau si dalyka siustis :rolleyes:

Comment

• hanaretsu
          Beealzebub
          • 2006 08 19
          • 135

Shidzuka nemoka enciklopedijom ir panašiais dalykais naudotis, iš patirties žinau.
          Šiap kai pakalusiau apie OAVas tai susidariau nuomone, kad ten nieko ypatingo. Tik galiu pasakyt kad su tokia istorija ir tokiais veikėjais jie galėjo padaryt šedevrą, labai tikiuosi kad taip ir yra.

Comment

• yamis
            Narys

• 2006 09 28
            • 66

Na man pats Anime patiko,ir ypac pirmos 4 OVA. Bet paskutines 2 Viska sugadino...Jose nebebuvo nei veiksmo nei dar ko Ir labai sunku viska sekti nes keitelioja laikus nerealiai...ziuri cia 15metu po seriju,o cia jau 10metu po ju...na per daug prisiminimu Bet seip labai fainas anime

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Autorius yamis
              Na man pats Anime patiko,ir ypac pirmos 4 OVA. Bet paskutines 2 Viska sugadino...Jose nebebuvo nei veiksmo nei dar ko Ir labai sunku viska sekti nes keitelioja laikus nerealiai...ziuri cia 15metu po seriju,o cia jau 10metu po ju...na per daug prisiminimu Bet seip labai fainas anime
              Jo istikruju,seisouhen OVA`s painios,man irgi labiau pirmos keturios.

Comment

• Nebu
                Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                • 199

Kenshin pirmos 4 ovos turbut buvo ir liks mano best ever seen anime penketuke. Piesimas, muzika o svarbiausia siuzetas tiesiog nepakartojimas. Verciantis susimastyti, melancholiskas ir tragiskas. Man Kenshin buvo ir bus tik sios 4 ovos. Tai ka pamaciau veliau per lnk ty seriala... net is tolo neprilygsta remisence, nors beabejo tai originalas. Serialas man tiesiog dar vienas lengvas pasiziurejimas su banaliom gerio ir blogio kovom, idealizuota draugyste ir t.t. Pukiai tinkantis labanakt vaikuciams.
                O daba pasigailėsi!!!

Comment

• White

Autorius Nebu
                  Kenshin pirmos 4 ovos turbut buvo ir liks mano best ever seen anime penketuke. Piesimas, muzika o svarbiausia siuzetas tiesiog nepakartojimas. Verciantis susimastyti, melancholiskas ir tragiskas. Man Kenshin buvo ir bus tik sios 4 ovos. Tai ka pamaciau veliau per lnk ty seriala... net is tolo neprilygsta remisence, nors beabejo tai originalas. Serialas man tiesiog dar vienas lengvas pasiziurejimas su banaliom gerio ir blogio kovom, idealizuota draugyste ir t.t. Pukiai tinkantis labanakt vaikuciams.
                  Dėl tų keturių OVU tai tikrai, kad čia šedevras Žiūrėjau daugybę kartų O ir filmas Ishin shihi no requiem labai geras, patiko man. Aišku OVOM neprilygsta, bet patariu nemačiusiems pažiūrėti.

Comment

• hide

na...nepykit mielieji-nieko įspūdingo,nors greitakojis soujiro man ir buvo kritės į akį...na o šiaip esu milijoną kartų geresnių dalykų gyvenime matęs...tarkim...wolf's rain

Comment

• niekšas
                      forumo idiotas

• 2006 08 23
                      • 544

Autorius hide
                      na...nepykit mielieji-nieko įspūdingo,nors greitakojis soujiro man ir buvo kritės į akį...na o šiaip esu milijoną kartų geresnių dalykų gyvenime matęs...tarkim...wolf's rain
                      As irgi maciau geresniu anime uz RK,bet RK tikrai turi daug geru savybiu.Sis anime turi gera tema (samurajai ir katanos)kuri daugumai patinka,be to simpatiski veikejai,prie kuriu greitai prisirisama,ir sis anime,kaip sakoma"ziurejosi" tikrai smagiai.Bent jau OVA`s tikrai vertos demesio.Aisku serijose nebuvo tokio gero siuzeto,bet OVA`u siuzetas tikrai vertas demesio,ten viskas tikrai rimta,o ir kovu scenos kur kas ispudingesnes nei serijose.
                      Serijos irgi savotiskai patrauklios,ten yra lengvo humoro kuris bent man visai patiko,o tie kas mate OVA`s tikrai ziurejo ir serijas,nes tikrai ydomu paziureti patikusiu veikeju tolesny gyvenima.Be to serijose irgi islaikoma pakankamai rimta ir kruvina atmosfera.Tikrai vertas demesio anime,o ypac pirmos keturios OVA`os.

Comment

• hanaretsu
                        Beealzebub
                        • 2006 08 19
                        • 135

Autorius hide
                        Ha, dar gal dar Tsume iš Wolf's Rain į akį krito Nedrysčiau sakyt kad kas nors milijoną kartų geriau, nes milijono gerų dalykų dar dorai nemačiau(arba aš skaičiuot nemoku ) Rurouni Kenshin ikrai labai paoko, netgi sužavėjo Vis nedrystu žiūrėt filmo nes žinau kad po to nieko neliks

Comment

• Surreal
                          Green World

• 2006 10 31
                          • 76

Iš viso šito Rurouni Kenchin reikalo, keturios pirmos ovos - įspūdingiausios. Tooookį gilų įsoūdį paliko. Taip skiriasi nuo TV serijų. Palyginus su ovomis, jos beveik nublanksta. O pažiūrėjusi paskutinę ovą - blioviau
                          Paskutinis pakeitimas nuo Surreal; 2006-11-05, 13:34.

Comment

• seijuri
                            Nya!
                            • 2006 02 16
                            • 59

na man laaaaaabai patiko sis anime......jo kalte kad dievinu japonija .....
                            never get a girl mad.....
                            especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Comment

• Paranoid

gal kas galit išvardint visų 6 OVA'ų pavadinimus? dėkui.

Comment

• Lax..
                                reLaxed

• 2005 12 24
                                • 516

Gal iš pradžių paieškot reikėtų, o paskui klaust?
                                link

Comment

Working...