Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Mano pirmas matytas anime Tikrai patiko net ruošiausi cosplay'int Misao Makimachi bet drąsos trūksta
Labiausiai šiame anime patiko tai, kad labai gražūs openingai ir endingai. Istorija irgi įdomi. Apie samurajus ir visa kita
Be galo linksmas ir įdomus Anime. Na, kai kur liūdnas bet daugiausia nuostabus ^__^
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-01, 16:14.
šedevras, klasika. anime kuris man pirmoje vietoje iš matytų. Istorija puikiai perteikta, veikėjai labai gerai pavaizduoti, gražus piešimas ( ovų gražesnis ). vertinu 5\5
Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.
reikejo gal dukart perziuret normaliai, kol pagavau kampa, apie ka sitas anime. bet is esmes man patiko. cia jau vos ne klasika ^^sakyciau, vienas pirmu normaliu anime, rodytu pas mus. ir pagirtinai nuo pradziu iki galo, kas cia, Lietuvelej, reta XDDD
mano mėgstamiausias anime nuo tada, kai pirmą kartą pradėjo rodyt per LNK. Tada dar visai vaikas buvau, bet svaigimui apie Kenshin nebuvo galo. Dabar vėl žiūriu online, jau trečią sezoną įpusėjau, ir labai džiaugiuos kad sumąsčiau iš naujo peržiūrėt, mat dabar daug lengviau pagaut prasmę ir įsigilint. Visą laiką mylėjau ir myliu Kenshin plaukus, nesvarbu kokio atspalvio, užtat labai įsimenantis jo bruožas, puikiai tinkantis pagrindiniam herojui. Man asmeniškai jis yra klasika
the real world didn't want such a freak like me because I have an onigiri instead of my brain so I came to anime world it's a really cozy place to be
Nesupyk, bet palyginus su tavo "Zoids genesis" aprašymus, tai šis aukštumoj, tik paveikslėlių trūksta, bet jis jau treti metai kaip neredaguotas, gal kada bus galima ir sudėt... be to čia galėjai ir apie patį anime kažką dadėt, o tai toks komentaras labai jau varganas
Apie patį anime: man tai vienas puikiausių darbų kokius tik esu mačius, nuostabiai perteikta atmosfera ir veiksmas, įsiliejantys humoro elementai, puiki istorija, o einant laikui ir grafika vis taisėsi. Kadangi serijų daug, gerai atskleisti personažai, jų savitos istorijos ir veiksmų pasekmės bei priežastys, netolimoje ateityje ketinu vėl viską iš naujo peržvelgt jau vien dėl puikios atmosferos, į kurią neįsijaust yra neįmanoma
Paskutinis pakeitimas nuo Red_Elf; 2011-02-14, 19:10.
OVOS geros bet tv seriju pranasumas tas kad jose kenshin maziau kencia nuo depresijos. Isties geras anime kuri verta ziureti. Visiems cia besipainiojantiems primenu kad yra 95 epizodai + 3 oroginalios ovos (anglisiki pavadinimai- Reflections-2 dalys; Trust -2 dalys; ir Betrayal-2 dalys) + movie kurio dabartine trukme 1val.30min. Kazkada jo trukme buvo 90min. taciau jis vis atnaujinamas, ko pasekme yra - 1val.30min
OVOS geros bet tv seriju pranasumas tas kad jose kenshin maziau kencia nuo depresijos. Isties geras anime kuri verta ziureti. Visiems cia besipainiojantiems primenu kad yra 95 epizodai + 3 oroginalios ovos (anglisiki pavadinimai- Reflections-2 dalys; Trust -2 dalys; ir Betrayal-2 dalys) + movie kurio dabartine trukme 1val.30min. Kazkada jo trukme buvo 90min. taciau jis vis atnaujinamas, ko pasekme yra - 1val.30min
Comment