Mylimiausias mano anime... Asmeniškai nieko labiau įtraukiančio nesu mates, kai pamačiau kažkada šį anime per LNK (berods) tai nebegalejau atsiplešti
Rurouni Kenshin
Collapse
X
-
-
Pirmasis mano anime
Ir dar jis tebėra mano mėgstamiausių sąraše
Ir turbūt ilgai busPaskutinis pakeitimas nuo FullMoonWoMitsuki; 2009-04-15, 10:22.Comment
-
Comment
-
-
Pats geriausias samurai zanro anime koky yramaciusios amno akys tiesiog super anime veikejai visi originalus saunus priesai irgi labai geri ypach shishyo . sis anime netgi patenka tarp mano 10 mylimiausiu anime saraso
labai ydomi istorija pacio Kenshin'o taip pat labai ydomi istorija sanousuke's nors ir neperdaugiausiai apie jy ka pasake bet sis anime taip prikausto ziureti kad as net nezinau kiek kartu jy mates labai labai geras kurinys sedevras 5/5 kas be koComment
-
vienas mano mylimiausiu bet pirmųjų ;D šen sapnavau kad iš kad sapnavau kaip žiūrėjau 96 epą , kurio nėra šeip preikaištų gal ir nėra, kai pirmą kart žėjau mažai ką supratau (nu gi vaikas buvau),tai vat prieš porą mėn sugalvojau peržėt. kažkaip daugiau istoriją supratau. buvo tokių širdį graudinančių vietų kad apsižliumbt galėjau : kaip okina pasakė kenshiui nužudyt aoshi o misao ten žliumbė visą, arba kaip vargšas sanosuke tą krikščionių vado (vardo nebepamenu) sesę nešė o tą palindo po kulka ir mirė, ir tas 95 epas kaip kenshis vos nepaliko kaoru... ir kad kenshis traukė ten visus iš kelio išėjusius tai buvo kažkaip, parodoma kad visi klystam ir galim bandyt taisytis.
tik va kažkaip nukripimas nuo mangos nervino. kad nebuvo tos pilnos istorijos su enishi ir tomoe. būtų įdomu pažėt kasten būtų gavesi.Comment
-
Man ir panasiai nutiko pamaciau per tv is pradziu nelabai patiko, bet draugas vis kalbejo ir kalbejo koks nuostabus tai uzsimaniau perziuret visas serijas tikrai idomus ce jau be gincuComment
Comment