Rurouni Kenshin

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Pasitikėjau šio anime reitingais ir gerais atsiliepimais, bet kai tik įpusėjau žiūrėt šį ilgą TV serialą, supratau, kad padariau didelę klaidą. O dar kai esu užsispyręs kaip ožys, tai kartais net sukandęs dantis žiūrėjau šį anime. Po biški... po biški žiūrėjau jį apie 5mėn. ir su daugybę pertraukų sugebėjau jį pabaigti. Nors dabar pasidarė aišku kodėl jį tuo metu rodė Lietuvos televizija. (Klausimas ar LT TV išvis kada nors ruošiasi rodyti kokį rimtesnį anime) Dabar turbūt mane užkas miške šio anime fanai.

Tuos ~90 epizodų aš galėčiau drąsiai sumažinti tris kartus, nes pati gyvenimiška žmogaus istorija gal ir nebloga, bet labai jau ištempta vietom. Kas kart vis skirtingos ilgos istorijos pasiekdavo netinkamą kulminacijos tašką ir jos pratesimą... Neviena istorija nesugebėjo suintriguot ar kuom sužavėt, tik komiški santykiai tarp veikėju kartais sukeldavo nedidelę šypseną. Vienintelis šio anime pliusas, kuris jau yra ne kartą paminėtas, tai šiokie tokie istoriniai faktai apie Japoniją, jos kultūrą ir turbūt daugiausia apie skirtingas kovos menų technikas.

Šiam anime tik ~3/5. Beje, o garo takelis: 2nd OP – “One Half by Makoto Kawamoto!” ir ypač ED 5: “Bonnie Pink - I'ts gonna rain” labai patiko...
    Its gonna rain! Chiao... Chiaaoo...
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-06-03, 16:24.

Comment

• InuyashaGirl
      Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
      • 152

ak! T0bulas anime!
      Imagine there's no Heaven
      It's easy if you try
      No hell below us
      Above us only sky
      Imagine all the people
      Living for today

Comment

• Witch_666
        Narys
        • 2008 06 30
        • 51

Nerealus anime ziauriai patinka
        Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• Silvestras
          Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
          • 162

Vienintelis anime iš pažiūrėtų pe TV kurį imečiau į savo listą.Beje šią vasarą ir antrą kartą sugebėjau peržiūrėt,jau per PC.Rurouni Kenshin-tai visapusiškai geriausias anime apie samurajus.Nors pats Kenshin'as ir ne taip jau man patiko kaip daugumai,bet vietoj jo aptikau kitų patikusių veikėjų.Vienas iš tokiu Seta Soujirou,įtrauktas į Fav.Characters listą.Nors šis pasirodė tik vidurinėje anime atkarpoje,bet man to pakako.Iškart sužavėjo mane savita elgsena,netikra šypsena,vaikišku arogantiškumu ir kovu technika.Turiu paminėt,jo kova su Kenshinu tikrai buvo labai graži ir efektyvi.Man patinka greitis ir staigumas.Geriausia anime atkarpa neabejotinai Shishio planas pavergt Japoniją(kaip tik dėl šios istorijos ir žiūrėjau antrą kart).OST taipogi sužavėjo,tinka anime atmosferai ir situacijoms,paivairina kovų scenas.Kokie tie trūkumai nebebūtų,bet kai anime "švarus" ir geras i juos tiesiog nekreipi dėmesio,5 balai.

Comment

• Nightwister
            Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
            • 116

Klasika, kiek kartu maciau neatsibosta jis man myliu sita anime

Comment

• zeo
              forumo idiotas
              • 2008 10 30
              • 152

labai saunus anime ir kenci charakteris

Comment

• Botaro
                Akuma

• 2005 11 17
                • 196

Na taip, bet kai pamaciau ovas, tai apakau. Nezinau ka buciau dawes, kad seriju pieshimas butu buwes toks kaip ovu + tokia atmosfera.
                I have the Holy Lance

Comment

• Apriliuke
                  Narys

• 2007 07 02
                  • 64

Man irgi patiko sis anime toks neblogas dar ir istorija yra Kenchis toks sweet!Tik nezinau ar cia tik man taip atrodo ar jis istikruju labai jau lieknas !
                  Forumo rėksnė.

Comment

• Original_Prankster
                    Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                    • 200

Kažkada žiūrėjau šį...Bet kažkaip ar suradau kitą anime žiūrėt ar kaip, bet sustojau ties maždaug 60-tu epu. Reiks manau iki galo pažiūrėt
                    Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                    There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• amaeru
                      big fcuking surprise

• 2008 11 15
                      • 111

šio anime dėka pradėjau domėtis Japonijos istorija ir aplamai anime. labai, labai geras anime

Comment

• Valkyrie

Anime geras visa istorija idomi ir pats anime idomus

Comment

• Yuruga

Mano pirmas anine Ech... Tikrai geriausias iš visų matytų. PIešimas nenuvylė, muzika irgi. Nebuvo nei vienos serijos, kad gailėčiausi žiūrėdama, o ir tie juokeliai labai į akis nelindo. Karts nuo karto vis dar pasižiūriu, kažkokia nostalgiją jaučiu. Dėl OVU, tai man paskutinioji nelabai patiko.
                          Spoileris:
                          Kokio velnio jis turėjo mirt??

Pakartojo viską, kas buvo, tik pridėjo keletą scenų. Ir šeip pažiūrėjus porą dienų kaip vaiduoklis vaikščiojau.
                          Spoileris:

Prisirišau kažkaip prie Kenshio lol buvo kažkaip sunku patikėt, kad mirė. Bet ta mintis, kad Kaoru pasiėmė jo ligą, buvo netgi labai miela. Tokia šilta.

Šiltas ir nuostabus anime. Geriausia, kad nebuvo jokių "aš tave myliu", "tu man viskas". Buvo tokių idiliškų vietų, kad man verkt norėjosi Kad ir ta scena ant tilpo 7 (berods) epizode. Ech.. ^__^

Comment

• Zenitas
                            Naujokas
                            • 2008 12 30
                            • 9

Buvo megstamiausias "multikas" kai dar nezinojau kas tai yra anime ir tikriausiai jis pastumejo mane i "anime pasauli". Masterpiece without a doubt

Comment

• erudesu
                              天照
                              • 2008 10 21
                              • 30

et atsimenu kaip kazkada seniai seniai per lnk ziuredavau sita anima..joa rurouni kenshin buvo mano antras animas (po doragon boru xD). pats animas manes per daug nesuzavejo, bet vis delto klasika gi..o stai pirmos 4 ovos..nezinau kiek kartu jas ziurejau. o jau kaip zliumbiau jas paziurejus.. paskutiniu 2 ovu net nedrisau ziureti, nes visi be isimties tik ir raso kaip jie norejo issokt pro langa jas pamate..

Comment

• Miyata
                                Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                                • 452

Autorius erudesu
                                et atsimenu kaip kazkada seniai seniai per lnk ziuredavau sita anima..joa rurouni kenshin buvo mano antras animas (po doragon boru xD). pats animas manes per daug nesuzavejo, bet vis delto klasika gi..o stai pirmos 4 ovos..nezinau kiek kartu jas ziurejau. o jau kaip zliumbiau jas paziurejus.. paskutiniu 2 ovu net nedrisau ziureti, nes visi be isimties tik ir raso kaip jie norejo issokt pro langa jas pamate..
                                as tai nenorejau niekur sokt... Ir man tuos ovos tupiskai atrodo, kur future, kur past rodo ar dar kazkoki sh... Nesupratau ten, mire ar kaip krc kazkoks...

Comment

Working...