kazkaip tikejausi geresnio darbo, mizyakis is tikro zino ka daro, nu bet ta mononoke gana pilkoka buvo, nors maciau tik pries kelis menesius bet jau nebegaleciau papasakot apie ka kas kur ten buvo
Princess Mononoke
Collapse
X
-
damn, as juk pati ziurejau 'mononoke' nemaziau kaip 40 kartu. tikrai tikrai. buvo laikas,kai negalejau uzmigti nepaziurejus.ir kiekviena karta apsiverkdavau. that's sick ,i know. bet visgi- tai tik parodo ,koks stiprus sitas anime yra. arba kokia silpna esu as ,)Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-08-10, 20:55.Comment
-
senokai matytas anime gan neblogai prisimenu ta superini anime kartu su broliu ziurėjome ryte . Uz sirdies griebia kaip reikalas zadu greitu laiku paziuret per kompa jau parsisiuntes esuComment
-
Princess Mononoke yra nuostabus įrodymas, jog Hayao Miyazaki ir kartu Studio Ghibli yra ko gero vieni nuostabiausių anime filmų kūrėjai. Tai viena nuostabiausių istorijų apie Žmogaus ir Gamtos konfrontaciją. Filmas įtraukia nuo pat pradžios ir atrodo, kad pernelyg greitai pasibaigia. Visų fantastiškų elementų pateikimas labai patiko (vien tai, kaip buvo pavaizduotos medžių dvasios). Tik bežiūrint, vis neapleido jausmas, kad jau esu matęs ši filmąComment
-
mano viena ish pirmuju anime perzhiuretu. ash tada apakau nuo tos fantazijos ir spalvu. ishsizhiojes ziurejau shia animacija. dabar reguliariai perzhiuriu ja. visada malonu. 5+ vienareikshmishkaiPaskutinis pakeitimas nuo funkymonk; 2007-11-23, 03:33.http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
Nu psichologija man jis nelabai kvepia, labiau drama, action ir adventure...Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-10-11, 16:15.Comment
-
Koks dar psichologinis? Ghibli kūriniai nelabai psichologiniai, nes nelabai įsivaziduoju šeimyninio reginio, kuris būtų psichologinis. Aišku kažkokia potekstė su idėja visada yra.
Fentezi istorija su geru veiksmu, arba pasaka. Šiaip labai man Mononoke Hime panašus į Nausicaa of the Valley of the Wind. Abu Ghibli'niai ir abu apie "gyvūnų" ir žmonių bei žmonių ir žmonių ryšius, "bendravimą". Aišku abu geri.
Greenpeace approved.~Comment
Comment