Dragon Ball Z Doragon Bōru Zetto ドラゴンボールZ Režisierius: Daisuke Nishio Studija: Toei Animation Žanrai: Action, Martial arts, Science fantasy Transliacija: nuo 1989 m. iki 1996 m. Formatas: TV serijos Trukmė: 291 serijos x 20 min. |||||||||||| Isotorija "Dragon Ball Z" yra "Dragon ball" tesinys Son Gokas jau ne be tas nieko neišmanantis vaikėzas, jis jau suaugęs turi žmoną Čičę ir sunų Son Gohaną. Per "DBZ" Gokui tenka susidurti su daug stipresniais priešininkais tai - "Raditas, Napas ir Vedžitas, Fryzas, Selas bei Būū". Tačiau Gokas sunkių treniruočių pastangomis nugali juos visus, išskyrus Selą, jį nugali Gohanas. "DBZ" man pasirodė ne toks įdomus kaip "DB", nes jame tik kaunasi arba ruošiasi kautynėms, trūksta nuošalaus veiksmo. Šis animas labai užaikydavo laiką pvz.(ten kai Gokas bėga pas valdovą Kajų, tai 3 serijas bėgo). Pagal mangą veiksmas turėjo vykti greičiau, tai tas man labiausiai užkliuvo, na tikėkimės "DBZ KAI" veiksmas vyks pagreitintai. Patys personažai lyginant su "DB" yra orginalūs ir gan naujoviški, kiekvieno veikėjo paveikslas savitas, turi skirtingus charakterio bruožus. Vieni veikėjai geri iki pat širdies gelmių, kiti blogio sėklos. "DB" buvo labai daug komiškų vietų, o per "DBZ" jų pasitaiko gan nedaug, nes laiko komiškumui beveik nelieka, todėl, kad jį užima kovų drama. "DBZ" populiarumas Lietuvoje Dragon Ball Z Lietuvoje susilaukė didelio pasisekimo jį žiūrėjo tiek maži, tiek dideli. Turbūt joks kitas Lietuvoje rodytas anime nususilaukė tokio populiarumo. Vien dėl "DBZ" Lnk pasiekė aukštus statistikos duomenis. REZIUMĖ Piešimas: Vaizdas labai, labai gražus, nes piešta ranka todėl matyti daug smulkmenų. Garsas: Na prie garso sakyčiau reikia prikibti, nes jis na ne tragiškas, bet arti tragiškumo, todėl, kad viskas visada "booooom" ir taškas nieko naujo. Istorija: Istorija vien fantastiška todėl, kad ją sukūrė "Akira Toriyama" ji savita ir labai įtraukianti. Apibendrinimas: Turbūt nėra nei vieno anime fano kuris nematė drakonų kovos, na bent girdėjo. Aš su juo užaugau jis nemirštanti klasika 5/5. Siųstis: Torrent |
Dragon ball Z
Collapse
X
-
Dragon ball Z
35560.00%21422.86%8314.29%522.86%110%0Žymos: Nieko -
Pataisyk klaidą ne Isotorija, o istorija xD Šiaip vaikystėj buvo visai nieko, nors pirmos vietos niekad nebuvo paėmęs. Ką dabar apie jį manau tai, kad omm, naivus daiktas buvo, o ir reziume per daug aukštinamas. Nėra jis toks jau awesome.Spoileris:Comment
-
Nužudė Gokas, du kartus.
Išsiplėsiu ir pasakysiu savo kuklią nuomonę apie visą DB sagą.
DB rodė kaip tik kai buvau paauglys, iš pradžių kiek skeptiškai žiūrėjau, nes tos pirmos serijos tai truputį vaikiškos buvo, bet paskui kažkaip įsižiūrėjau, nes praktiškai žiūrėdavau visus animacinius serialus kuriuos rodydavo po pietų per televizorių.
Paskui kai suaugau serijos jau ėjo į pabaigą ypač nuvylė tos paskutinės kur jis tapo vaiku ir su savo anūke rinko peraugusius rutulius, manau kad ties ta vieta DB išsikvėpė. Na bet bendrai pažiūrėjus kokį inpact'ą ji turėjo vien Lietuvoje tai galima teigi kad tai anime masterpiece yra.Comment
-
Kai nebuni placiau susipazines, bet kas gali atrodyti sedevras. DBZ, Lietuvos mastu, kaip tik yra vienas tu egzemplioriu. Praktiskai niekas nieko daugiau nebuvo mates (ar mates kazko geresnio, mat Speed Raceriai, Sailor moonai ir kt. is esmes yra tas pats), tad DB saga automatiskai daugelio buvo pervertinta. Buvo laikai (nors palyginus senai), kai as buciau kiekvienai DB daliai rases normalu pazymi, bet tie laikai praejo. Placiau susipazinus su jo zanro broliais (ir tuo labiau kitu, rimtesniu, zanru atstovais) jis ima atrodyti kaip silpnas vidutiniokas - 3/5.
Siaip siulau per daug juo (dragonballu) nesizaveti, o susipazinti su originaliu kuriniu nuo kurio DB saga buvo "nurasyta" (nors panasumas labai pavirsutiniskas ir stipriau jauciamas nebent pirmajame DB) - http://en.wikipedia.org/wiki/Journey_to_the_West. Sis kurinelis yra antras is keturiu didziu klasikiniu kinu literaturos kuriniu, kuris daznai tampa ikvepimu ivairiems anime (be DB sagos yra dar ivairiausi Saiyuki zodeli pavadinime turintys anime), manga ir kitiems populiariosios japonu kulturos produktams. Pirmasis, jei ka, yra Romance of Three Kingdoms (turbut zinomiausia sio interpretacija yra Ikkitousen, tam tikri ROTK motyvai buvo girdeti ir praeitu metu grande Durarara!!). Tiek bendresnio kulturinio konteksto ;]Comment
-
wat. :| Tai, kad man atrodo Mirai Trunks'as nukovė Freeza, o Gokas tik sužeidė jį, bet jis liko gyvas or smth, o paskui jį jo toėvas jį rado ir padarė jam kūna. O dėl Paskutinių serijų (kai Gokas tapo mažas ir ieškojo rutulių su Pan) tai ten buvo BDGT, amerikiečių kurybos, nebe japonų. (jei neklystų tai tik įgarsino tie patys garsintojai)Comment
-
Neturiu kito žodžio šiam animui kaip: KLASIKA. Jau nuo vaikystės jis man patinka ir dar dabar kartais įsijungiu pažiūriu kokius porą ep'ų. Geri prisiminimai grįžta...http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Geras tol, kol nepatai daugiau animiu....Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
wat. :| Tai, kad man atrodo Mirai Trunks'as nukovė Freeza, o Gokas tik sužeidė jį, bet jis liko gyvas or smth, o paskui jį jo toėvas jį rado ir padarė jam kūna. O dėl Paskutinių serijų (kai Gokas tapo mažas ir ieškojo rutulių su Pan) tai ten buvo BDGT, amerikiečių kurybos, nebe japonų. (jei neklystų tai tik įgarsino tie patys garsintojai)
Tačiau vėliau kažkas ten atidarė pragarą ir Fryzas pabėgo (kartu su Hitleriu), tada jį Gokas nužudė jį.Comment
-
Tiesa atgaivinai man atmintį, Gokas pasigailėjo Fryzo ir davė jam energijos. Tada Fryzas su tėvu atvyko keršyti, bet pataikė ant Trankso kuris atsitiktinai tuo pat metu atvyko į tą laiką ir nužudė Fryzą.
Tačiau vėliau kažkas ten atidarė pragarą ir Fryzas pabėgo (kartu su Hitleriu), tada jį Gokas nužudė jį.Comment
-
net pačiai iš savęs darosi juokinga. kadangi orai tokie blogi ir nėr kas veikt įsitaisiau prieš tv, ai galvoju dbz pažiūrėsiu. pora epų parodė, tai kablį pagavau norėjosi prisimint kaip ten viskas buvo, tai kokių 60 epų pravariau freeza sagos. nu, dbr blaiviai žiūrint galiu pasakyt : man tiko tada prie nuotaikos, nes nereikėjo nė trupučio mąstyt. toks lengvas ir bukas žiūralas. tik taip atsibosdavo, kad ant lemiamų epizodų taip gumą užtempdavo. o aprašyme tikrai ryškiai pervertintas, nes atseit labai gražus vaizdas pieštas ranka. kai kurios vietos tikrai labai prastai animuotos, o kovos scenos kartojasi kaip tos kovos ~8 epizdodai ar daugiau.
dbr tik kažkaip laiko gaila pasidarė, galėjau kažką rimčiau pasiimt. nors man dabar labai dažnai užplaukia nostalgija vaikystės dalykams👍 1Comment
Comment