Neseniai pradejau ziuret. Tikrai labai idomus kurynys. Sukiale daug geru emociju
His and Her Circumstances
Collapse
X
-
-
Perskaičius visus komentarus nė sakyt nebėr ko , visi išsakę tuos pagrindinius minusus, kurie norom nenorom iškart į akis krenta, todėl belieka tik kartotis.
Patiko piešimas (kiek nustebau, kai pamačiau kelintų jis metų-gerąja prasme), siužetas [!], veikėjų vystymas bei iš garso takelio išskirčiau tą melodiją, kuri pasigirsta prieš liūdnas mintis/emocijas/veiksmus. Įtraukiantis anime.
Trūkumai puikiausiai parašyti aprašymo pačioje pradžioje.. Aš taipogi vieną epizodą prasukauSpoileris:tą, kuris buvo apie seseris.. ir sumąstyk tu taip, įkiša tokį epizodą prieš atomazgą (kurios ar taip ar taip nė nebuvo )
Ketinau skirti 3 balus vien už tą 'veiksmą' einant pabaigon ir išsidirbinėjimus, tačiau laibūnie tie 4.Paskutinis pakeitimas nuo ast.; 2009-07-25, 22:59.Comment
-
Saunus,nuosirdus,nebanalus,su NUOSTABIA MUZIKA anime p.s. na taip...sunervina paskutiniosios neaiskios serijos,bet VERTA ziureti.Tikrai 5Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
Šitas anime yra shoujo klasika. Vienas pirmųjų tokio tipo anime. Labai man jis patiko, todėl duodu visus 10/10. Dar kas labai patiko, kad viskas vaizduojama iš abiejų pusių, t.y. iš vaikino ir iš merginos pusės. Vienintelis dalykas, kuris mane nervino- milžiniškos titrų eilės (bet anime tai nemaišė). Ką galiu pasakyti, šis anime tikrai nepasens, klasika.
Ach, vien geriausi atsiminimai. O kad galėčiau laiką atsukti atgal ir vėl žiūrėti anime taip, kaip žiūrėjau pirmąjį kartą.
Super anime, ne ką bepridursiClick Below:
DEVIANTART ACCOUNTComment
-
Vienas iš nedaugelio shojo anime, apie kuriuos galiu pasakyti, kad ne tik smagiai susižiūrėjo, bet ir labai patiko. Iš viso, čia shojo anime klasika. Labai geras siužetas ir originalūs veikėjai (vien už Yuki 5/5 galima duoti). Pagirtina, kad matome veikėjų vystimąsi (tiek Soichiro, tiek Yuki anime eigoje keitėsi ir tobulėjo, kitaip nei tose paecchintose 'meilės istorijose', kur veikėjai nuo pradžios iki galo stovi toje pačioje vietoje), taip pat vystėsi ir istorija (vėlgi, čia kažkas VYKO, matėme kaip ir kodėl, ir viskas čia atrodė natūralu, kitaip nei dabartinėse istorijose, kai visą animą veikėjai spardosi nesugebėdami prisipažinti meilėje ar pasibučiuoti).
Animas man labai patiko savo originalumu, taip pat gera animacija bei puikia muzika. Minusai buvo, pvz neužbaigtumas, privertęs mane perskaityti mangą, kurioje istorija vystėti taip pat įdomiai ir toliau. Dar tie flashback'ai, unh... Bet, overall, anime labai įsimintinas ir giliai įsirėžęs į mano atmintį, tikra klasika, verta aukščiausio įvertinimo.👍 1Comment
-
Tikrai labai neblogas anime, bet pabaiga tai biski nesamoninga, nepatiko man. Turbut sitam anime 26 ep buvo per daug, nes kai kuriose vietose buvo gumos tempimas. Veikejai idomus kiekvienas kazkuo isskirtinis, piesimas irgi nieko, nors as labai megstu naujesnio. Buciau jam daves 5/5 bet pabaiga prasta, todel 4/5. Kam patinka romance tikrai rekomenduoju.Comment
Comment