Freezing / Freezing Vibration

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Freezing / Freezing Vibration

Freezing

Režisierius:Takashi Watanabe
    Studija: A.C.G.T.
    Žanrai: nuotykiai, mistika, erotika
    Transliacija: 02.10.2010 - 02.04.2011
    MAL reitingas: 7.40
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Žmonija pavojuje, vėl... Šį kartą ją puola gigantiški robotai Novos ir vienintelė viltis (kas galėtų pagalvoti!?) genetiškai modifikuotos mergaitės. Paprasti ginklai neveikia, o naujasis žmogiškasis ginklas yra pakankamai galingas, kad galėtų bent jau atitolinti civilizacijos žūtį. Tokios mergaitės yra mokomos specialioje akademijoje, kurioje jos gyvena ir įgyja reikiamus įgūdžius. Kadangi akademijos pagrindą sudaro moteriška lytis tai ir tvarka čia moteriška bei griežta. Konfliktinės situacijos sprendžiamos irgi taip pat, su šiai lyčiai būdingu žiaurumu. Be to, net ir nuplautos galūnės atauga tai kodėl "nepažaidus" rimčiau? Aišku be berniukų irgi neapsieisi, bet čia jie atlieka nors ir svarbų, bet tik pagalbinį vaidmenį. Užtat turi progą artimai pabendrauti su kokia nors įspūdingų formų gražuole. Ką jau padarysi jei "darbo" specifika tokia....
    Viena iš tokių gražuolių Satellizer el Bridget, dar vadinama Neliečiamąja Karaliene. Reikalas tas, kad pas mergaitę yra prisilietimų fobija. Užtenka menkiausio prisilietimo ir veiksmo "autorius" gali atsidurti ligoninėje....ilgam....jei pasiseks. Bjauriam charakteriui nenusileidžia ir jėga. Ir štai į be vienos minutės antro kurso čempionės glėbi puola kažkoks berniokas ir meiliai nosyte pasitrina į įspūdingas pieno liaukas. Savižudis?

Kokių tik palyginimų aš neprisiskaičiau... Pabandysiu ir aš "sublizgėti" asociacijomis. Iš Sekirei paimkim kovingas ir turinčias super galių mergaites, papus ir haremą. Aišku Freezing haremas čia mini, bet dar ne vakaras ir šeip visi požymiai kaip ir akivaizdūs. Iš High school of the Dead paimkim kraują ir tuos pačius papus. Labai daug kraujo ir labai daug papų.^^ Iš Ikki Tousen paimkim efektingai ir lengvai plyštančius drabužius. Kartais atrodo, kad jie čia apskritai nereikalingi. Kokia prasmė jei kovos metu vis tiek neišvengiamai suplyš? Į šarvus irgi nepanašu, labai jau abejotinos gynybinės funkcijos. Gerai, kad bent jau sukuriami tiesiog "iš oro", o tai ir bankrutuoti galima. Angeloidines novas paimkim iš baisiojo NGE. Tikiuosi fanai nesupyks...^^ Berniuką galima paimti iš bet kurio hareminio ar panašaus žanro anime. Ypač jis mane erzino pradžioje. Na savižudybės bandymą dar galima paaiškint - apsipažino sesutės pasiilgęs, bet bandymas užglaistyti nesusipratimą griebiant nepažįstamai mergaitei už rankos su žodžiai alia "Ei tu, palauk..." ir dar kelis kartus..... Vienžo vos iš fotelio neišgriuvau. Vėliau balvonėlis truputi reabilitavosi ir parodė savo charakterį, bet kam reikėjo jį taip vaikiškai nupiešti? Duočiau nebent 12 metų ir tai dar su avansu. Satellizer irgi jau ne kartą čiupinėta, bet nieko negaliu su savimi padaryti - didžiapapės blondinės yra mano silpnybė. Nebent jos charakteris yra per daug kontrastingas. Siužetas yra kažkur anapus, didžioji dalis veiksmo čia yra vištų peštynės dėl rango vištidėje, bet labiausiai šiame seriale man jos ir patiko. Piešimas toks +-, kartais gražu, o kartais nelabai, bet kraujo ir smurto čia pakanka. Ir ne tik fizinio. Mergaitės kovoja negailėdamos savęs ir kitų, o aršumu nenusileidžia liūtei ginančiai savo vaikus.

Reziumė: Truputi gėda, man šis labai serialas patiko. Tiesiog negalėjau atsitraukti, bet normaliems ir rimtesniems žmonės griežtai nerekomenduoju. Nebent būtų atitinkama nuotaika, t.y. norisi pažiūrėti į kovojančius papus. Net nežinau ar tokia nuotaika normaliems žmonėms būna ir ar žodis "normalus" apskritai pritaikomas anime fanams...^^

Pabaigoje žadamas antras sezonas. Labai abejoju, bet noriu. Kur pasirašyt!?

Spoileris:

Freezing Vibration

Režisierius:Takashi Watanabe
    Studija: A.C.G.T.
    Žanrai: nuotykiai, mistika, erotika
    Transliacija: 04.10.2013 - 20.12.2013
    MAL reitingas: 7.27
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Netikėtai atėjo, aš net ir nelaukiau. Tiesa sakant nelabai ir atsiminiau. Atsiminiau tik, kad buvo kažkokia didžiapapė blondinė, bet žiūrėjimo metu atmintis atsigavo ir aš nesijaučiau "ne temoje". Galiu patvirtini, kad serialas pasikeitė. Į gerą ar į blogą čia jau skonio reikalas. Pagrindinės porelės buvo mažiau. Iš principo jiems skirta tik viena arka ir labai nebloga, jei nekreipti dėmesio į jos siaubingai naivią pabaiga. Serialas dar labiau subobėjo. Kam tie "stabdžiai"reikalingi man buvo apskritai neaišku. Porą kartų "padebufino" ir dažniausiai kovos metu net į kadrą nepatekdavo. Užtat mergaitės mušasi energingai - liejasi kraujas, plyšta drabužiai.... Daug ašarų, patoso, kančių ir dramos. Nesakyčiau, kad žiūrėti nebuvo į ką, bet visa tai jau n kartų matyta ir banalu.

Reziumė: Didžiausias serialo pliusas yra speneliai. Kaip kūrėjai ruošiasi pardavinėti diskus? Jau ir taip viską parodė.^^

Vis dar neaišku kas yra tos novos, bet išgyvensiu kažkaip ir to nežinodamas.^^

Spoileris:

24
    5
    25.00%
    6
    4
    45.83%
    11
    3
    4.17%
    1
    2
    20.83%
    5
    1
    4.17%
    1
  • Ozis

Kruvinesnis Ikkitousen (nors geriau butu sudraskomi/supjaustomi/kt. tik drabuziai), Highschool of the Dead lygio "chemija" (kuri tiek pat sekmingai maisosi kaip vanduo su aliejumi), Queens Blade stiliaus "siuzetas" (tiksliau jo pridengimas papais). Kadangi sio anime formuleje tik vienas komplimentas (nevykes bandymas kopijuoti Ikkitousen), tad ir vertinimas atitinkamas. Suapvalinus sio animo naudai gaunasi 4/10=2/5. Nors veikiausiai taip nuskriaudziu kitus animus, kuriuos ivertinau panasiai.

Pries bandydami ziureti tikrai isitikinkite, kad norite tai ziureti. Nors, jei patiko Queens Blade ir nebijot kraujo, ar buvote suzaveti Highschool of the Dead fanservice'o, tai veikiausiai galite laisvai ziureti ir si slamsta.

P. S. Dar norisi lyginti su Seikon no Qwaser, bet... oh well. Neturiu ka daug sneketi apie tokius "meno" kurinius.

Comment

• Shenn
      Forumo ligonis

• 2009 09 21
      • 539

Na dėl lengvai plyštančių drabužių, kad tai neerzintu, save apgaut bandžiau tuom, kad jie visgi pagaminti super duper neaiškiom technologijom, ir ne mum ekspertam žinot jų patvarumą Kažkodėl ir man šis serialas susižiurėjo be didesnių nusikundimų. Jam giminingų "Sekirei" ir "Ikki Tousen" neištvėriau nė poros serijų, o šis neatbaidė. Dėl berniuko klono iš kitų haremų... na priėmiau jo charakterio tipą kaip žanro neišvengiamybę. Tik negalėjau apsisprest kuris labiau užknisantis, šis ar neseniai žiurėto IS šlepetė-kunas. Kaip ir HOTD taip ir šiam nejo man priprast prie gore ir ecchi derinio.Kai bandoma ir gundyt ir gasdint tuo pačiu mano akyse tai visiškai nesiderina. Beje šiais metais kone kiekviename mano žiūrėtame anime, vis įgarsina kokį nors vaidmenį Hanazawa Kana. "Freezing" taip pat. Tokio produktyvumo neimanoma nepastebėt

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

8-/10, pradžioje labai užkabino Aoi Kazuya ir Satellizer santykiai, bei užslėptas Satellizer charakteris, bet pabaigoje kažkaip to nebeliko, na gal dar grįš prie to antrajame sezone...
        Žiūriu čia kai ką visas tas kraujas gąsdina o mane šiek tiek nuvylė, kraujas per tamsus, o ir sužeidimai per maži atrodo, turint galvoje, kad kapojasi tokiais ginklais, gerai kad bent nukapotų galūnių buvo, tik jas kažkaip stebuklingai prisiuva atgal.
        Na gal BD ripe atrodys geriau...

Comment

• taven
          Forumo maniakas

• 2010 06 12
          • 432

Ištvėriau 3 serijas,vėliau pabodo žiūrėt šitą papų,pantsų ir skerdynių kratinį.Veikėjai irgi standartas,nuolatinių moteriškių pjautynių prasmės ir kiekio nelabai supratau,jeigu ten kažkokia pusiau karinė mokykla argi neturėtų bent kažkiek prilaikyt savo mokines kad neišsiskerstu pirma laiko.Duočiau dar mažiau nei 4/10 bet dėl papų pridedu 1 balą.
          Paskutinis pakeitimas nuo taven; 2011-04-12, 19:02.

Comment

• Kazuya
            Nusipelnes
            • 2011 04 03
            • 42

Man ziauriai patiko, bet nuliudau kai pasibaige serijos, tikiuosi sulauksim antrojo sezono ;] Bet istikruju atvirai sakant man nepatiko, kad ant galo nebeliko tokiu kaikuriu dalyku kurie buvo pradzioje :/ tas nuliudino, taip tai viskas faina puiku 5/5 ir fsio. Manau kas dar neziurejo tegul pabando ;]
            Paskutinis pakeitimas nuo Kazuya; 2011-04-13, 14:19.

Comment

• demoniacman666
              Forumo vilkas

• 2008 04 16
              • 368

Is kart pasakau kad man patiko. Nezinau kodel bet tiesiog patiko. Vienintelis dalykas maise tai labai greitai atidengiami papai, bet is kitos puses koks gi cia minusas . Piesimas patiko, OP ir ED taip pat, siuzetas skyletas, bet jis buvo, kas yra reta tokio stiliaus kurinyje (nepalyginsi su Queens Blade). Netgi intriga siokia tokia uzciuopiau, tad laukiu antro sezono, kuris neisvengiamai manau bus. Tad nuosirdziai ir be gailescio 4/5...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Gvauz
                Naras
                • 2006 11 18
                • 271

dėl per durno sužeto ir prastų kelių veikėjų ir logikos stokos (žinau, čia ir taip jos nelabai yra, bet) duodu 6/10, bet šiaip anime susižiūrėjo gan normaliai

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Papildyta antru sezonu.

Comment

Working...